עצה בבקשה

anabell1

New member
עצה בבקשה

אני נמצאת בקשר שרע לי בו ואני לא יודעת איך לצאת מזה. הבעיה העיקרית היא שאני מטורפת עליו אפילו שרע וגם אם אני אגמור את זה הוא עובד איתי יושב מולי ואני לא יודעת איך להתמודד עם זה זאת לא עבודה שמחליפים, אז העצה להחליף עבודה לא רלוונטית. מה אני אעשה?

חלומית21

New member
תגובה

לעולם אל תהיי בקשר שלא טוב לך אם הגעת למצב שרע לך זה ממש לא בריא , תחשבי על העתיד שלך ומה את באמת שווה ומה מגיע לך ואני בטוחה שתביני שמגיע לך להיות מאושרת , שזו לא אהבה שאת זקוקה לה בקשר למקום העבודה , אל תתפטרי ! תתמודדי , זה כואב בהתחלה , אבל תראי לעצמך ולו שאת מסוגלת ואת לא נשברת ועם הזמן אני בטוחה שזה ייסתדר, קצת מתח מיני אף לא מזיק אבל אל תעני את עצמך תהיי חזקה , אני מחזיקה לך אצבעות

adam33

New member
קודם כל

את צריכה להגדיר לעצמך מהו סדר החשיבות של הדברים אצלך.. האם זה שרע לך? האם שהוא עובד איתך? האם שהוא יושב מולך? עצתי אלייך שבכל מקרה תחשבי על הרע וממנו תצאי להרגשה הטובה שתהיה לך כי בכל פעם שתחשבי רק על שהוא עובד מולך אז הדברים הרעים יתגמדו ואז באצם תגידי לעצמך למה לא להמשיך בקשר.. בנוסף קבלי חיזוקים מחברה טובה שכן תביא לך נקודת מבט שבעצם את צריכה אכן לצאת מהקשר ומהר.. לגבי העבודה את צודקת וזו בעיה אבל מנסיון ..לפעמים יש נקודת מבט שהיא נראת אחרת לאחר זמן מה ..ואז אותו מבט שראית אותו תהיה שונה לאחר תקופה..

למעלה