עצה בבקשה

Pandura

New member
עצה בבקשה

מגיע אליי מישהו שהיה ידיד קרוב בעבר אבל עבר לחוץ לארץ מגיע בקרוב ביום ראשון ,הבעיה שאני במחזור והייתי מאוד רוצה להפוך את הערב הזה לכמה שיותר מענג וכמה שפחות לתת לזה להפריע , העניין הוא שבדרך כלל הייתי קובעת יום אחר או משהו אבל אי אפשר, מה אפשר לעשות בשביל שהלילה הזה שהוא מגיע יהיה כמה שיותר כיף ולא יפריע כי אחר כך הוא נוסע לאזור אחר בארץ ולא ייצא לי לראות אותו תודה מראש

Pandura

New member
חה חה. ועכשיו ברצינות ?

מצטערת שאני לא מנוסה בעניין כמוך

הולמס 30

New member
אני לא מנוסה

אני משחק אותה האמת? אני גמד מחוצ'קן בן 17 שמאונן על נשיונאל ג'יאוגרפיק

Pandura

New member
נחמד לך

ההסתלבטות הזאת לא לעניין

הולמס 30

New member
מי מסתלבט?

עד שאני אוזר אומץ להתוודות בפני מישהו ועוד בוחר בך למשימה את משיבה פניי ריקם? אויה גורלי אכזר אלך ואחנוק את עצמי עם החוט של העכבר

GAL426

New member
יש מה קוראים

"רקטומולוגיה" ובן דוד שלו,"אוראולוגיה" סעיף 2 הוא החביב עליי.

Pandura

New member
כן כמובן

העניין הוא שאני רוצה שזה יהיה מיוחד יותר מסתם.. מציצה

GAL426

New member
הא,

הבנתי,היום כבר סתם מציצה זה לא מיוחד,ואללה מקובל עליי, הייתי מסייע בסוגיה זאת,אבל אין בכוונתי לעזור לגבר אחר היום לקבל את מציצת בו בזמן שאני לא מקבל משהו דומה,צר לי

הולמס 30

New member
ממש נורא

ובגלל אנשים כמוך כולם צריכים לסבול? שמעו, אנשי הפורום, זיוני המוח שתאלצו לשמוע הם בגללה היא פשוט מבקשת את זה

Pandura

New member
אדוני

אני לא יודעת מי אתה ומה אתה רוצה מה שכן חוסר הנימוס שלך בולט לעין... לפעמים יש רגעים שהשתיקה יפה להם שיהיה לך ערב נעים

הולמס 30

New member
../images/Emo12.gif

לא לאאאאא, פנדורה אל תלכי, בבקשה אופס, הלכה רגע, השאירה פה איזו תיבה, המממממ, מעניין בואו נפתח ונראה מה יש שם?

הולמס 30

New member
ידעתי

שתחזרי ראיתי אותך מתחבאת מאחורי השרשור ההוא ידעתי שלא הלכת באמת לא פחדתי בכלל, בחיי סתם, סתם נכנס לי משהו לעין, לא הייתי עצוב באמת בחיי

GAL426

New member
גם לי

טוב נו, לא נעבור על כל הפרטים הטכניים,אבל את האקט הסופי יש לעשות בעבודה ידנית,תוך כדי הלשון שלך בחוץ,וגמירותו על לשונך,תוך כדי שאת מסתכלת לו עמוק עמוק לעיינים,ולא מפסיקה עד שהוא לא אומר "ואוו....." אם יש לו תלונות שידחוף אותן לרקטומך הורוד וככה תהנו מעוד חוויה,

למעלה