עצה בבקשה,

erana28

New member
עצה בבקשה,

שלום לכולם, קצת רקע על עצמי אני בת 28 מאיזור הדרום ,אם חד הורית לילדה מקסימה בת 4 כמעט, התגרשתי לפני 3 שנים בערך הפסקתי כבר לספור, כיום אני נמצאת בקשר רציני של כשנה ופה מתחילה הבעיה ...הבן זוג כל הזמן מדבר על חתונה וילדים נוספים ואני מרגישה מועקה אני לא מצליחה לראות אותנו חיים כזוג בכלל שלא לדבר על חתונה וילדים בכלל בזמן האחרון אין לי חשק אפילו לראותו אבל ויש אבל גדול נשבר לי הלב להגיד לו שזה נגמר מה לעשות? איך לעשות את הצד המכריע הזה ? אוף אוף אוף

menny1970

New member
כגבר אני אומר לך......

אם הבנת שזה נגמר, למה לא לשלוח אותו לדרכו?! זה לא הוגן כלפייך שלא לדבר עליו, הוא ילקק את הפצעים יום יומים חודש חודשיים שנה שנתיים ויחזור לעצמו ואת..... תשארי סמרטוט מסכן כי "לא יכולה לשבור את ליבו?" מה ניהיה איתך אחרי הגירושין, התגרשת מה יכול להיות קל מזה? תשמע "ברוך" אתה מקסים, זה לא אתה זה אני, תשמע אני במקום אחר ואתה לא תבין, אני בטוחה שתמצא משהי ראויה לך" יללה, את מכירה את המטריה שיהיה בהצלחה

ye44

New member
נשבר לך ה../images/Emo23.gif או

שמה את חוששת להישאר לבד ?
"גיסתנו" לבבות נשברים ב"פאלפלה " אז תפסיקי לחרטט "נשבר לי ה
" תיכף אנחנו מתחילים ל
אז תשלחי אותו לדרכו ,תאכלי " יובלה ברייי " ותחשבי שיאכל אותו נמר והכל יסתדר

הופה הופה

ויקומו המלפפונים ויכו את הגננת. שאתם כוכבים כולכם. משו משו. ישר לחינוך מחדש.

ye44

New member
מה קרה ?

הטלנובלה הסתיימה
רק חינוך מחדש
אצלך זאת בעיה ! כמו שאני מכיר אותך אם תאכלי "יובלה ברייי" את תטרפי את הנמר

ממל'ה

טלנובלנות יש רק אצלך....
אני עובדת במחלקה קרדיאלית כרגע. אתה יודע, חותכים, מנקים, תופרים, מדביקים, חובשים ושמים קצת אנטיביוטיקה ואז הכל עובר. ולגבי נמרים- הם ממש אבל ממש לא עושים לי את זה. מעדיפה "חיות" אחרות. אז תרגיע ומהר.
חחחחחחח שאתה חמוד מתחת למעטה הלוחמני.

NoaModiin

New member
תאמרי לו את האמת, אבל בעדינות.

דווקא העובדה שהוא מדבר על חתונה, נותנת לך הזדמנות להתחיל לדבר על איך את מרגישה ומה את רוצה. תחשבי על זה שאחרי שהתגרשת את בטח לא רוצה לבזבז את זמנך על קשר כזה. תחשבי גם עליו. תסיימי את זה כמה שיותר מהר.

יערית

New member
האי נעימות הזו

מכרסמת בתוכינו את האמת שבה היינו פועלים מבלי להפעיל מצפון/רגש. אז חשוב שתהיי רגישה לסיטואציה ויותר חשוב שתשחררי אותו "מהזוגיות" הרצינית הזו שכתבת עליה-הוא כנראה לא מתיישב לך במשבצת לזוגיות, תהיי ישירה וכנה. את רוצה שאני אפרד ממנו במקומך? :))

למעלה