עצה איך להתמודד

davidzal11

New member
עצה איך להתמודד

חברה שלי נפרדה ממני אחרי שנתיים וחודשיים , בן אדם מושלם יש בה הכל לא רציתי ולא ירצה משהו יותר טוב מזה , אחרי שבועיים אחרי שיחה שעשיתי איתה שהתקשרתי אליה היא טענה שהיא נפרדה ממני לא במטרה לשכוח אותי ולהמשיך הלאה אלה מהטענה שהקשר שלה שלנו היה רגיל מידי הכל ניהיה הרגל והיא רוצה לאהוב אותי ולהיות איתי בלי להיות רגילה אלי כי היא עדין אוהבת אותי אז היא צריכה קצת זמן לעצמה להבין עד כמה אני באמת חשוב לה , אבל היא בעצם לא יכלה להגיד לי שמע אני צריכה הפסקה , תחכה לי ברגע שאני יבין שאני אוהבת אותך אני יחזור אליך , זה היה סוג של לשחק בי אז היא פשוט נפרדה ממני בתקווה של היא צריכה קצת ואולי גם אני צריך קצת תזמן הזה לעצמי ואם אני אוהב אותה אני יבין את זה ואני לא ימשיך הלאה וגם היא ואז נחזור והקשר שלנו יהיה יותר חזק אחרי שבועיים של פרידה שדיברנו היא כבר אמרה לי שיש בה חרטה ומאוד קשה לה בלעדיי אבל היא נשבעה לעצמה שהיא לא תשבר והיא חייבת טיפה זמן עכשיו כל הקטע הזב התחיל כמה שבועות לפני הגיוס היא טוענת שאני כל הזמן לצידה והיא רוצה להתגייס עם ראש נקי ולהתמודד עם הטירונות והקושי של הצבא לבד כי בחיים יהיו לה הרבה קשיים ואם אני יהיה לצידה אז היא לא חוותה כלום לבד והיא רוצה לנסות להתמודד לבד , היא נשבעה לי שהיא אוהבת אותי ולא מחפשת שום קשק אחר ואין לה אף אחד היא חייבת זמן, עכשיו לי מאוד קשה כרגע אני בסיטואציה של לא יודע מה לעשות מצד אחד אני לא יודע מה יקרה אולי חודש חודשיים ובסוף היא תבין שעדיף לה להיות רווקה ולהיות לבד כי ללני כמה ימים היא יצאה והיא אמרה לי שמאוד קשה לה בלעדי אבל מצד שני כשהיא יוצאת היא מרגישה שהיא לא חייבת הסברים לא חייבת לדווח לי בכל פעם איפה ומה היא עושה והכל, אז אני תקוע בסיטואציה של אני יכול להתקדם לנסות לשכוח אותה להכיר בנות אחרות אבל פשוט לא בא לי מהפחד שאני באמת ישכח אותה וזה הדבר האחרון שאני ירצה כי אולי היא באמת צריכה תזמן הזה כי היא חושבת שזה רק טוב כי היא מתגעגעת קשה לה היא בוכה כל יום וכשנחזור הקשר שלנו יהיה הרבה יותר חזק ויציב ונדע להעריך אחד תשני ואם אני יתקדם הלאה אני ירגיש שפספסתי ולא חיכיתי ולא נתתי לה תזמן כי היא אמרה לי שהיא גם אוכלת סרטים שאני מתקדם הלאה וזה הפחד שלה .. עכשיו מצד שני קשה לי לשבת ולחכות אמרתי לה אין מצב אני מחכה חצי שנה עכשיו אז היא אמרה לי זה לא יקח חצי שנה אם אני אחרי שבועיים כבר מרגישה ככה אז תאמין לי שזה אומר משהו.. אני חושב שהתהליך של הלחץ שלה מהצבא וכל הפחד הזה גרם לזה אני לא יודע מה לעשות לתת לזה תקווה ? לצאת עם חברים להנות ולחכות שהיא תחזור או למחוק אותה מהחיים שלי??? לפי הטענות שלה כל הדברים שלנו נשמרו אצלה התמונות אפילו השם שלי באנשי הקשר נשאר אצלה ... מה עושים אשמח לעצות תודה!!

אייבורי

New member
ראשית קח אוויר

נשמה, אתה כותב כמו מטחנת בשר
יציקת מילים ללא פיסוק או רווחים.

בתכלס, נפרדתם, הדבר הכי טוב עבורך, לנתק לכלבה את הטלפון
למחוק מהפייסבוק, להשמיד כל דבר שמקשור בה.
ואחרי קצת זמן, הנשימה תחזור ותוכל להתחיל להנות מהחיים

מריוס זכריה

Member
מנהל
רציתי לענות במלים אלו

אבל חשבתי שלא יהיה מנומס.
מלאכתם של צדיקים נעשית בידי אחרים...
(אני צדיק בערך דקה ביום, בד"כ בזמן שאני ישן, אבל כנראה שזה מספיק)

davidzal11

New member
שאלה

אתם לא חושבים שזמן לפעמים זה טוב והוא יכול לעשות את שלו גם לצד הטוב?

אייבורי

New member
חמוד

הסיכויים הם לא לטובתך

אבל אם תמשיך ככה כמו כוסית יבבנית, הסיכוי שלך הוא אפס.

הכי טוב, תן לה מזוודה בעיטה קטנה בישבן ותגיד לה שאין לה לאן לחזור.

היית כאן לפני 3 שבועות עם אותה הבעייה

ומסתבר שהמצב ביניכם לא השתנה מאז . הגיע הזמן שתבין שהיא משחקת בך ולכן
אתה צריך לחתוך ומהר.

אל תחכה לה

שלא תבלבל לך בשכל, אי אפשר לשים בן אדם על "הולד" ולהחליט מתי שבא לה אם מתחשק לה לחזור או לא.
היא לא מרגישה *עכשיו* שהיא רוצה את הקשר? סלאמת. נתק איתה קשר ואל תחכה לה. זה בטח יפריע לה והיא לא תחסוך במניפולציות, אבל תבין שההתנהגות שלה חצופה ומהצד- היא ממש לא נשמעת כמו הבחורה המושלמת שאתה חושב שהיא.

הסיכוי היחיד שלכם כן להיות ביחד- זה אם שניכם מרגישים עכשיו- בהווה שאתם רוצים אחד את השני. אם לא- שכל אחד יניח לשני לנפשו בלי בלבולי שכל ומניפולציות.

יש לך שתי אפשרויות

האפשרות הראשונה, המועדפת עליך - לשמש עבורה כצעצוע להאדרת האגו, להיות בכוננות, ואז כמובן לעבור תהליך גיהנום... פתאום תראה בפייסבוק תמונות שלה מחובקת עם אחרים, ועוד שלבים רבים של תסכול עבורך, וכו' וכו'...

האפשרות השניה - כמו שיעצו לך כאן - תעיף אותה מהטלפון שלך, תעיף אותה מהפייסבוק שלך, תעיף אותה מהחיים שלך. בלי טלפונים, בלי מיילים משתפכים, בלי שהיא יכולה לספר לך אם היא בוכה או לא, זה לא צריך לעניין אותך.
צא עם אחרות, פחות מושלמות ממנה, אבל יותר שוות ממנה.

אין מה לעשות אתה חייב לשחק את הקשה להשגה

תמשיך בחיים שלך ואם בשלב מסוים היא תרצה לחזור תשקול.
אם יתאים לך אז תלך על זה,

בכל מקרה אתם מאד צעירים וכדאי לקחת את הדברים יותר בקלות...

סטנגה Joe

New member
תן לעצמך

פרק זמן שבו תהיה מוכן להמתין לה.
לאחר פרק זמן זה עבור הלאה. החיים קצרים ואין טעם להיתקע בהמתנה לבחורה שלא סגורה על עצמה.

למעלה