עצב

מורני!

New member
עצב

הוא עבר לגור בעירי. בהתחלה בא עם מזוודה קטנה אך לאט לאט החל להתפרס ולתפוס יותר ויותר מקום.. הוא רכש עוד חלקות.. הרס מבנים, בנה חדשים על פניהם, השבית מפעלים, בנה לעצמו עיר משלו. עכשיו זו עירו ואני רק אורחת אצלו. אני צריכה לבדוק אם אפשר לצאת לטייל.. אולי בדיוק יבוא לו לדבר? אני צריכה לשתוק כי הוא שונא רעש. והוא גם לא אוהב הרבה אנשים אז אני שומרת על בדידות. עם הזמן הוא הביא את חבריו. יש לו ... לא הרבה.. אבל יש. חבריו .. חבריו לאט לאט עזרו לו להמשיך להשתלט וביחד הם גילו מקומות חדשים בעירי, שהיא כבר עירם. חבריו.. הכאב .. הבכי.. הפחד ... המועקה... משתובבים בעירי.. מבנין לבנין - מדלגים מכאן לשם. העצב הוא המלך והוא שולט ביד רמה.. דבר לא יעשה אלא על פי דברו. והוא שקבע שהיום לא קמים.. והוא שקבע שהיום בוכים. והוא שקבע סתם ככה פתאום.. שהיום אין שמש בעיר והכל יהיה שחור. ויום אחד, סתם כך בשל השעשוע הוא נתן לחבריו לשלוט. אז לפעמים הכאב הוא מלכי.. ולפעמים הפחד. לפעמים הבכי שולט ואז הכל רטוב, קצת מלוח, אבל הם לא מתלוננים.. לפעמים המועקה באה ושמה את ידה בעיר... היא שמה ידה הכבדה בנפשי, בעירי ולא מזיזה אותה עד אשר הצער בא לו ומחליף אותה. העצב בא לגור בעירי. לאט לאט הוא השתלט על כל חלקה טובה (וגם על אלו הרעות) ועכשיו נותרתי רק אני .. שבורה משהו.. דהוייה משהו... מנסה להבין, מנסה לצעוק.. ולא יכולה להם.

קרני

New member
מוחשיות ....

מקום בו העצב שולט ומפלב דרכו לכל אבן ופינה מקום בו הפחד שולט הרעדה והחיל מחלחלים בכל יקיצה... מקום בו שולטות רוחות רפאים שנכנסות ויוצאות כאוות רוחיותן מקום כזה הוא בית קברות ואת יקירתי, רחוקה מלהיות מקום כזה... את מלאה בהרבה יותר אור מזה!!! אל תתני לרוחות הרפאים להכנס אלייך שוב... אל תתני למצבות שליטה על חייך... תני לפרחים, לעצים, לשלווה לחיות במעונך... קשטי עצמך בפרחים, כי החיים עכשיו זה כל מה שיש... שיהיה לך יום קסום חומד שלך, קרני @ @ J U

Re_em

New member
מקומו של עצב

עצב,שמחה,חלש ,או חזק כל אדם טוב שמרגיש את הרגשות ,כל דבר בעיתו , אכן כפי שקרני היקרה אמרה מוות זה דבר שאינו נמנע ...כפי שנאמר כל דבר בעיתו החיים קצרים ,הזמן הוא דבר יקר, נטיב ונדע שלכל דבר שמטרה. ואברך באושר וחיוך כל דבר סופו לטובה... :))

moran.l

New member
מורני , מתוקה, את

כל כך יכולה להם... שיחה אחת איתך לי הספיקה. בטח שאת יכולה!!! ואם לא, אני מכירה אחת עם שם זהה לשלך (שדי מקסים,את לא חושבת?) שתשמח לעזור לך... נ.ב. מהמם! אוהבת מורן

למעלה