עצב

ענן

New member
עצב

כמה עצוב שאני פה לבדי והוא שם לבדו העולם הזה כל כך פשוט אנחנו מסבכים אותו כל כך כשאוהבים כל כך לא אמורים להיות יחד?? לא יודעת כי אף פעם לא היתה לי אהבת אמת אני מרגישה כך ואולי היה טוב לו לא הרגשתי כך בכלל אולי היה לי טוב קודם.. כי הייתי לבד וידעתי שככה אני רציתי לא רציתי לתת מעצמי כי תמיד כשעשיתי כך נפגעתי פעם אמרו לי תתני אם זה עושה לך טוב ואל תצפי לתמורה אני כזו.. אני נותנת מעצמי זה באמת עושה לי טוב אבל עושה לי טוב גם לקבל. להרגיש .. להריח.. הלבד הזה הורס אותי.. אני כבר לא רוצה להיות לבד רוצה אותו איתי.. רוצה לחוש לטעום להיתענג על כל דבר טוב שמגיע אליי לו יכולתי לשנות הייתי מעדיפה לא להיות בין החיים לו יכולתי לשנות הייתי חוזרת על כל צעד וצעד שלי כי אני כן אוהבת אותי אבל מיסתבר שהעולם לא לוקח אותי ברצינות אז למה בכלל? בשביל מה??

PoshKale

New member
ענן.

כרגע את רואה את זה כמוטב ולא היית פוגשת באהבה. ונשארת לך לבדך...אבל בשלב מסויים, להישאר לבד זה כמו לאכול את עצמך. וכמו שאמרת את אוהבת לקבל, כמו כל יצור בעל בשר ודם...ובמיוחד בני אנוש. נכון שזה טוב לתת, אבל את צריכה לשים לב לנתינה שלך, כי אי אפשר רק לתת. יד ימין נותנת, שמאל מקבלת. ותאמיני לי, לא כדאי לחזור אחורה, כי דבר שקרה קרה...תחזרי אחורה ותשני אותו. דבר אחר יקרה וזה יהיה יותר גרוע. החיים זה לא סרט מושלם...אבל הם בהחלט יפים....כשאת פוגשת אותו, וכשהוא נותן לך אותה, את האהבה. לא פירטת הרבה, אבל אפשר להגיד דבר שהוא נכון לכל מקרה, ולכל מועד: תסתכלי על הצד הטוב שבחיים, על הצד הטוב של העבר, ומאוד חשוב, על הצד הטוב שבתוכך.

עופרי-

New member
ילדים!! חשבתי שקרה לכם משהו

החירפון עבר לכם???? אני מתגעגעת אליכם

tairon

New member
היום נשרטתי במוח

מצטער על דקות החירפון לא הלכת לישון?

עופרי-

New member
אוהבת אותך בכל מצב!!

ולא, לא הלכתי לישון אני עושה משהו מאד מרתק..בצ`אט.

tairon

New member
ענן היי

לא היה לך טוב קודם.. ואף פעם לא צריך להביט אחורה למה שהיה העולם לוקח אותך כן ברצינות לפעמים גם האהבה יש פיתולים גבעות היא לא הולכת ישר ואני מאמין שלי כמו השיר רק אהבה תנצח תחזיקי מעמד כי מגיע לך כמו לי וכמו לאחרים

עופרי-

New member
באמת עצוב

חלק מהשאלות הללו שאלתי את עצמי המון זמן!! עכשיו כבר לא.

לא נותר לי אלא להזדהות

כמעט עם כל מילה. אם בא לך להתכתב על זה במייל את יותר ממוזמנת

למעלה