עצב בלב...

עצב בלב...../images/Emo7.gif

מתקרב תאריך שבו עברתי אונס . מנסה לא לחשוב על זה אבל זה בראשי ודפקה בלילה.עברתי אונס לפני שנה .מי מעסיק.וגם בילדות מי אבא...וזה כמעת אותם תאריכים..איך אפשר לתמודד עם זה בלי דמעות ..אני כל כך רוצה כבר שאני השכח את זה אבל אני לא כל כך יכולה.וזה דיי מעצבן .כי זה היה כולה לפני שנה מי מעסיק ועם אבא לפני 10 שנים ועד עכשיו שמתקרב תאריך אני בזיכרונות וכאב בלב ודמעות ..אשמח לשמוע ממכם איך אפשר להתמודיד ..מירני מתוקה..

אילוקים תן לי כוח...

תן לי כוח לא ליפול.. תן לי שקט תן לי רק שלבה.. לא רוצה יותר דבר רוצה את חיי בחזרה.. להיות אני ולא עם סיוטים כל יום. להפסיק לבכות לסתקל במראה ולהגיד לעצמי אני שווה...מתי זה הכרה אילוקי..

מירני מתוקה שלי../images/Emo24.gif

מאחלת לך שהשם יפצה אותך על כל השנים הקשות שעברת ויעניק לך רק אושר ושמחת חיים. בלב ישנם תאים רבים, תא אחד קטנטן השאירי לזכרונות העבר, התמודדי איתם עד שיהפכו לפירורים קטנים, ואת שאר תאי הלב תחלקי בכל תא ותא משהו טוב מהחיים, ואיתם תבני את חייך, כשרע לך פיתחי תא לביחרתך, וממנו תוציאי חומרים לשימוש יומי, שיגרום לך לחייך ולהיות מאושרת. מאמי מהעבר אי אפשר לברוח, אבל אפשר להשאיר אותו מאד מאד רחוק, עד שכמעט לא מצליחים להיזכר בגודל הרוע שהיה בו. יום יום הביטי במראה ובגאווה תאמרי לעצמך, אני מיוחדת, אני שווה, אני זאת אני וטוב לי עם עצמי. כי מכל דבר בחיים מה שחשוב זה קודם כל את.

רחלי כמה שאת צודקת מאמי ..

לפעמים לא טוב כל הזמן לסתכל או לזכר על עבר. וצריך לסתקל קדימה.אבל אסור לשכוח מאיפה בנו מאמי בשביל לא ליפול שוב..כפי שאני רואטה אותך את אישה חזקה עם המון כוחות..אני מאוד גאה בך ותמיד היה גאה בך..כי את עשית דרך מאוד קשה בשביל להגיע למה שהגעת ..כל הכבוד לך מאמי..

גם אני גאה בך../images/Emo24.gif

כי שרדת, התמודדת עם חיים מאד לא קלים, ולא הרבה מצליחות לעבור כברת דרך כזאת שאת עברת. בנית לעצמך חיים חדשים, בית, עבודה, חברות, וחברה מצחיקה שאתמול קרעה אותי מצחוק, ותודה, הרבה זמן לא צחקתי ככה, אז הנה את גם גורמת לאנשים לחייך.

../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif את מתוקה.

את מלאך קטן וחמודונת..היום את הצחקת אותי.. העם את זוכרת על הבוקר..אוהבת....
ענק ענק...

כן הצלחת להצחיק אותי מאמי כאוגן. ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שאני נזכרת בזה אני רק צוחקת ..

אוףףףףףףףףףףףףף בלי לצעוק כולי דמעות בעיניים.

אין לי כוח ........כבר לבכות.....זה כמו לרחם על עצמך. ואני לא מרחמת.פשוט כואב לי כואב...

למעלה