אזה אחד סיפור ארוך... אבל אחרי הרבה זמן שלא התראינו רצה שניפגש נפגשנו ותמיד אנחנו מגיעים בשיחה ללמה זה לא עבד בינינו (כי הוא לא מוכן לתת לי להתקרב לי(מבחינה רגשית) אליו והוא רק רוצה לזיין אותי) וכל פעם שאנחנו מדברים (לאחרונה רק במסנג'ר...) וגם שנפגשים (פעם במאה שנה) אני חייבת להיות מגוננת מדי, לא לתת לא הרגשה שהוא משפיע עליי יותר מדי בקיצור הפגישה מצד אחת הייתה נוראית (כי הוא כל הזמן הציק לי שאני אשתה שיהיה יותר קל איתי...ומצד שני אמרתי לו מה אני חושבת (על זה שאני צריכה להיות מגוננת ושהוא אפילו לא מנסה להכיר אותי (למרות שהוא טוען שאנחנו ממש דומים בגלל זה זה מפחיד אותו) ...וכמובן שהפסקננו לדבר עכשיו אפילו במסנג'ר כי הוא סמרטוט וגם כשניסיתי לדבר איתו הוא פשוט הראה לי שהוא לא הבין כלום מהפגישה! אחחחחחחח הוא מעצבן אותי..(ואני בן אדם שלא מתעצבן...)
היה לה יום הולדת והיא החליטה לחגוג דווקא ביום ראשון ביום שיש משחק של בית"ר ואני שום דבר בעולם יזיז אותי ממשחק של בית"ר העולם יתמוטט לא יודע מה יקרה עוד אני צמוד שעה וחצי למסך קיצור היא רצתה שאני אהיה אצלה ב10.00 ואמרתי לה ב1100 היא שאלה אותי אם משחק כדורגל יותר חשוב לי ממנה אז אמרתי לה כן ואתם יכולים לתאר את התגובה שלה
זה היה כשעבדתי בתחנה..(עבודה מועדפת) טיפלתי בלקוח ואז אחריו בא עוד לקוח.. שנורא מיהר ..אני רציתי לסיים עם הלקוח הראשון כי הוא חיכה הרבה זמן..והלקוח שבא אחריו צעק לי שאני אטפל בו מהר אמרתי לו: שניה אני כבר באה..הוא אמר לי לא עכשיו אני ממהר אז אני תוך כדי טיפול בראשון אומרת לו: אם אתה ממהר בפעם הבאה תבוא 5 דקות קודם" אל תלחיץ אותי..והוא התחיל לדבר אליי מגעיל.. במקרה הזה(למזלי) פשוט סתמתי את הפה תוך כדי אי התיחסות ללקוח והמשך מתן שירות ללקוח הראשון ..עד אחד העובדים שעובד איתי שמע ואתו צועק עליי ובא אליו ואמר שיטפל בו.. אבל הלקוח עדין לא סתם את הפה תוך כדי שמטפלים בו..והבוס שלי יצא לדעת מה קרה.. ופה כבר לא עמדתי בזה.. כאילו סתום ת'פה מטפילים בך.. עניתי לו.."נו עזר לך שצעקת? עזרו לך הקללות? את הרבע שעה שהיית צריך לחכות חיכית..ביי" ואז אני מאושרת הלכתי משם..אבל עדין בעצבים על החצוף הזה!!