עצבני

עצבני

למה המחשב שלי לא מזהה את הIPOD ??? היום קיבלתי אותו סוף סוף הוא נטען אבל המחשב לא מזהה אותו מישהו יכול לעזור????

פחות עצבני

עכשיו הוא זיהה אבל הוא כותב לי כבר שעה על הצג:do not disconnect ואין לי מושג מה הוא עושה . מישהו יכול להדריך אותי???

../images/Emo121.gifכן, קודם כל לנשום עמוק ולהירגע

עכשיו כשאנחנו רגועים ונחמדים, תפתח את האייטונז (iTunes) ותלחץ בצד שמאל בסרגל האנכי על האייפוד, ואז מצד ימין למטה יש לך כפתור עם סימן Eject, מעין משולש כזה. תלחץ עליו ואחרי כמה שניות האייפוד אמור להתנתק. אם לא-אז בסרגל כלים שלך, בצד שמאל (במקרה שהמחשב שלך בעברית) אמור להיות לך מעין סימן ירוק כזה שמנתק אביזרים שמחוברים למחשב בצורה בטוחה.. תלחץ עליו ותחפש שם את האייפוד. יומטוב, שי.

neo 2

New member
אז ככה

אני בטוח ב99% שהסיבה שהוא כותב כל הזמן לא לנתק היא בגלל שזה על ידני ואז אתה גם צריך לנתק את החיבור במחשב(לא במכשיר-אייפוד) ידנית על ידי eject כמו שזה מעלי אמר. אם אתה רוצה שזה ינתק אוטומטי פשוט תחליף בהגדרות לאוטומט אבל לידיעתך כשאתה מעביר לאוטומט אז גם העברה של הקבצים תהיה אוטומטית! מקווה שעזרתי

LinkTree

New member
לא מדויק

צריך לנתק ידני כשמאפשרים שימוש ב IPOD ככונן - אם הוא רק מעביר לאוטומט צריך לוודא שגם האפשרות של שימוש ככונן לא מסומנת כדי שהוא יסזנכרן וינתק לבד

למעלה