עצבנית

עצבנית

היי לכולם, אני בת 32,
היה לי ניצוץ עם מישהו מהעבודה, ניצוץ שלא היה לי מגיל 17,
יצאתי עם מלא, והיו לי הרבה קשרים אבל היה חסר את מכת הברק הזו והכל היה על אש קטנה
ניסיתי להתחבב עם ההוא מהעבודה ובהתחלה הוא זרם אבל איפה שהוא נהיה קצר
ומאז סתם ניסיתי להתקשקש איתו על הא ודא
נסעתי לאיטליה
הוא ביקש ממני להביא לו משהו מהדיוטי ברגע האחרון, ממש חצי שעה לםני שיצאתי מהעבודה
דיברנו קצת בפייס במהלך איטליה ופתאום הוא התחיל להתעלם ממני,
קודם בwhats app ואחר כך בפייס
עכשיו אני תוהה עם עצמי אם להביא לו מה שהוא ביקש ולהתנהג כרגיל כאילו כלום או להחזיר לו את הכסף
כי ההתעלמות הזו מרתיחה אותי
מה לעשות???

רואה 6 6

New member
מה אכפת לך להביא,זה לא כסף שלך.

תתיחסי לזה כקולגה לעבודה ביקש טובה וזהו.זה לא יפריע לך "להמשיך" להתעלם.
גם ככה ברור שהוא לא בדיוק בענין שלך,לפחות לא מספיק. תביאי,תשאירי על השולחן ותמשיכי הלאה.זה לא סיפור כבד.

שלום

להחזיר לאדם את כספו ולהודיע לו שלא נעזור לו, זאת התנהגות מעליבה. יחסים עסקיים ומעשיים לא צריכים להיות קשורים ליחסי אישיים. אחרי שעזרת לו, תוכלי להיפרד ממנו ולא להיות אתו בקשר.

מהניסיון שלי

את לא יכולה לדעת באיזה מצב אנשים נמצאים ומה מוביל אותם להתנהג בצורה כזאת או אחרת.
יכול מאוד להיות שהוא בעניין שלך, אבל הוא לא מספיק בשל נפשית כדי להכיל את העניין, ולכן הוא מתנהג כמו אידיוט

אני אומר לך את זה מניסיון

תני לו צ'אנס

מהניסיון שלי

את לא יכולה לדעת באיזה מצב אנשים נמצאים ומה מוביל אותם להתנהג בצורה כזאת או אחרת.
יכול מאוד להיות שהוא בעניין שלך, אבל הוא לא מספיק בשל נפשית כדי להכיל את העניין, ולכן הוא מתנהג כמו אידיוט

אני אומר לך את זה מניסיון

תני לו צ'אנס

אייני

New member
האמת שאני אישית במקומו

הייתי משתדל לענות לך יחסית פחות כשאת באיטליה כי הייתי מרגיש כל פעם רגשות אשם על זה שבגללי את ליד הפלאפון או המחשב במקום פאקינג להנות מהמדינה הזאת (שהיא אחת המדינות היפות בעולם).
וזה עוד בלי האפשרות שאולי הוא עסוק, אולי קרה משהו, אולי אין לו זמן לענות (בסופו של דבר כולנו בני אדם, לא כולנו יכולים להיות זמינים כל הזמן).

אז במקומך ממש ממש לא הייתי מתרגש מזה.... בדיוק להיפך.

mrosenberg27

New member
תחשבי על הצד שלו

את באיטליה עם כל החתיכים, הוא בטח אוכל סרטים....
אני אומר תחליקי

Megie

New member
תביאי

אני חושבת שההסכמה להביא-לא הייתה בתנאי כלשהו, אחרת תחזירי..
פשוט תשאלי בנימוס האם הוא עדיין רוצה את זה-וזהו.

marioForever

New member
זה בעיה...

אני לא יודע, שום דבר לגבי, יחסים בעבודה
לי יש בעיות עם היחסים בעבודה שלי,
אבל אם זה מרתיח אותך אל תעשי שום דבר שיגרום לך לעצבים, בטח ובטח שלא לפני או בזמן נסיעה לחו"ל
זה הזמן שאת נחה
חולמת
מאושרת
פשוט אל תחשבי על העבודה בזמן הזה....
אז ספרי לי על איטליה ? איך האוכל ? המקום ?
לכמה זמן נסעת ? כמה עלה ?
זה הדברים המעניינים !: )

מה הקשר בין השניים?

אם הוא נתן לך כסף בשביל משהו שהוא רצה ואמרת שתביאי לו, אז תביאי...

היחס הוא אישיו אחר ולא קשור.

זה שלך היה ניצוץ, לא אומר שהוא מרגיש כמוך.

יכול להיות שבאמת היה משהו ביניכם אבל הוא או לא מעוניין, או שפשוט דברים אחרים באמת מנעו ממנו מלענות.

בכל מקרה כל דבר לגופו, תביאי מה שביקש, ואם נראה לך שהוא מתייחס לא יפה, כשתחזרי תדברי איתו ב 4 עיניים.

למעלה