עצבנית!!!!! נוראאאא

en li shem 7

New member
עצבנית!!!!! נוראאאא

תקשיבו, כל פעם שאני כותבת פה משו זה כאילו ההודעות שלי בלתי נראות, אני מגיבה לאנשים מתי שאני יכולה, ואף 1 לא מגיב לי הקטע מתחיל נורא לעצבן. אני מקווה שתגיבו למרות שאני בטוחה שלא(ואל תתחילו לשרשר לי פה רגשות וכו
..בעעע) באג 1:אתמול רשמתי את זה, אני לא יכולה להוציא קליפ, וזה דופק לי הכל, עשיתי רענן איזה 100 פעם וזה לא עובד, התחלתי אות המחשב מחדש, וגם לא. זה בזבוז של זמן לחלוטין. באג 2:רציתי לקנות שיר. והוא לא הופיע לי (אני מכרתי אותו)...בסדר..הבלגתי קנו אותו לפני. ואז...השיר השני שמכרתי גם לא ראיתי אותו אני מתחילה נורא להתעצבן וזאת לא הפעם הראשונה שזה קורה.
דיייייייי נמאס לי כבררררר תודה, ונראה אם מישהו יגיב בכלל

en li shem 7

New member
חחחחחחחחח..תודהXD ../images/Emo9.gif

אבל אני לא פחות עצבנית
טוב, אולי קצת

לא הבנתי...

למה את מוכרת שירים לעצמך? סתם לכיף? ואת אף פעם לא יכולה להיות בטוחה שתצליחי לקנות!! השירים תמיד נקנים ממש מהר!! תוך חצי שניה ממש!!

en li shem 7

New member
אוקיי

זה הפיצול שלי...סתם זו חברה יש לה גם להקה והיא מוכרת לי כי היא בסוף זהו. זה נקרא לעצמי

מבינה אותך

גם אני בלתי נראית פה. לא נורא. בכל אופן יש איזה משו דפוק בהלקה שלי שזה מעין באג אבל לא באג, יענו זה באגון קטון אך לא מציק, כל פעם שהלהקה בהופעה\יצירת שיר\ משו כולשהו זה כותב שהלהקה מוכנה לפעילות אבל בעצם היא עסוקה... זה לא מפריע לי כי אני יודעת שבסוף הפעולה המסויימת מתבצעת אבל סתם יענו משו שקורה.... כתבתי על זה אבל לא זכיתי כ"כ לתגובה... בכלל המנהלים של המשחק מגיבים בקושי....
מעצבן לגמרי.

לדוגמאאאא- עכשיו.

מיוש הגיב- לא. תודה(אפילו לא הודעת ניצלוש או משו) (אני יודעת שאין מה להגיב, אבל שלחו הודעות תמיכה. זה תמיד נחמד.)

"זוהי הודעת תמיכה

בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה! שמחנו לעזור"

uzikarin

New member
הנה אני יגיב לך

זוכרת שלפני כמה ימים אמרת שאין דבר כזה שמורדים 50% מהמעריצים? סתכלי מה נהיה.

en li shem 7

New member
אני מודה מודה מודה

על התמיכה בפורום הזה, על העזרה הבלתי פוסקת והחיבוק החם והאוהב של כולכם.

אני מודה מודה מודה

שזה לא תמיד ככה!
אני תמיד משתדלת לענות!! וגם לי הרבה פעמים לא עונים!!
ועדיין לא ענית על השאלה שלי!(זאת מלפני כמה תגובות)

en li shem 7

New member
תשאלי עכשיו

אני לא תמיד רואה. אבל כשאני רואה משו אני תמיד עונה..אפילו בפעם האלף...וזה תמידדדדד כככה.

למעלה