עצבניתתת

babytogo

New member
עצבניתתת

שלחתי חבילה ב- ems (כי לא היתה כ"כ ברירה היא היתה מעל 2 קילו) שילמתי עליה 162 ש"ח. היא נשלחה ב- 21.12 כלומר לפני שבוע ויומיים באתר הדואר מצויין שהפריט שוגר לארה"ב ויותר מזה לא, כנ"ל באתר usps. בשירות הלקוחות הטלפוני ענו לי שהם רואים שהחבילה לא נכנסה עדיין לארה"ב ואין להם עוד מידע עבורי. מה זאת הבדיחה הזאת??? אז למי אמורות להיות תשובות בשבילי? בשביל הלקוחה? מה אני עושה?

inbarshahak

New member
פרטים ל ems

יש להם מרכז מידע-מודיעין הטלפון בירושליים הם ייתנו לך את המספר הנכון בארץ היעד ואו במודיעין פה או שם החבילה תאותר כבר קרה לי פעמיים והסתדר אחרי שעשיתי את כל הטלפונים אני לא זוכרת את המספר תוכלי להשיג אותו במודיעין הדואר

milshake

New member
באמת חוצפה

עלק שירות אקספרס. אלא אם כן זה נתקע במכס שלהם או משהו. אי אפשר להתחייב לשירות מהיר ללקוח בתקופת החגים שם, אין מה לעשות.

efratjewelry

New member
החבילה כנראה עוד לא נקלטה, בגלל העומס בחגים

אני שלחתי EMS ב14.12 ובאותו יום החבילה יצאה מהארץ. נרשם שהגיע לארהב רק 5 ימים אח"כ, עוד כיומיים במכס ובסוף אחרי טיול בארהב נמסר ב 23.12 כלומר 9 ימים אחרי ששלחתי (וכבר הייתי לחוצה כי רצו את זה לכריסמס) החבילה שלך הגיע בכריסמס - בשיא הלחץ + מזג אויר שמשבש טיסות ובוודאי הערימות שם מצטברות עד שיגיעו לטפל בהכל. תנסי להרגיע את הקונה ולהסביר את כל זה (כמעט ברור שהחבילה הגיעה - רק שאף אחד עוד לא הסתכל עליה)

mayoula

New member
אני באותו סרט

שלחתי חבילות כבר לפני 12-14 יום ובאתר של ה USPS כתוב רק מתי הן נשלחו. זה סופר מעצבן! חבילות ששלחתי באותו זמן בדואר רשום כבר הגיעו! יש לי 5 חבילות ששלחתי מהארץ בדואר רשום, לקח להן 5 ימים עד שהואילו בטובם לשלוח אותם, לא עידכנו באתר מתי מסרתי (רק תאריך היציאה), ועכשיו אני צריכה להתגונן בפני לקוחות שיאמינו לי ששלחתי בזמן!

milshake

New member
את מעדכנת מספרי חבילה בפאי פאל?

כי אם כן הם מקבלים את מספר המעקב ברגע ששלחת, והם יכולים לבדוק באתר של דואר ישראל מה הסטטוס. זה חלק מההודעה שאני כותב ב-Message to Buyers שהם מקבלים אוטמטית מאטצי לאחר התשלום: Your order will be given for delivery soon, usually within 1-2 business days via Israel Post registered mail. Once I ship it I will update with a tracking number through PayPal, you can track that number in the following website until it leaves Israel (no further tracking afterwards): http://www.israelpost.co.il/itemtrace.nsf/mainsearch?openform&L=EN The package usually leaves Israel in 2-3 days and gets to the destination 7-21 business days later. for US customers the average time is around 15-18 days. If you're from the US, the www.usps.com website usually tracks the package only once a notice was left at the mailbox. For other countries (Canada, Brazil, Spain, Italy, Denmark, Ireland, Singapore, Ukraine, Norway and a few others) you'll be able to track it with your local post office website. Other countries better keep an eye for the notice at your home mailbox. אם זה באמת מעניין אותם הם יבדקו ברגע שהם יקבלו את המספר הרשום מפאיפאל ויוכלו לראות שהדואר קיבל את החבילה, ויותר מאוחר גם לוודא שהיא נשלחה.

milshake

New member
זה תחת SHOP SETTINGS

יש שם Info & Appearance ואז חלונית Message to Buyers. מה שממלאים שם נשלח אוטומטית לקונה לאחר הקניה. שם אני שם את זה. ואחרי שממלאים ב-PAYPAL את המספר מעקב הם שולחים אותו ללקוח.

קרה לי גם

זה קרה לי גם כששלחתי חבילות בחודש דצמבר, החגים פשוט משבשים את הדואר האמריקאי והם לא מעדכנים תקופה ואז פתאום זה מתעדכן...

למעלה