עצבניתתתת

snir210

New member
עצבניתתתת

סתם בא לי לפרוק עצבים עצבים ומרגישה שאין לי על מי לשחרר יום קשה מעצבן שהתחיל רע הלכתי לבדוק לאן המחזור שלי נעלם מאז ההפלה 6 שבועות כמעט והוא לא מופיע הרופא בודק ואין שום סימן שהוא באופק אין שום פעילות ברחם ממש מעודד אני מרגישה כמו פקעת עצבים שרק מחפשת מה לאכול מצטערת אבל היית חייבת לשחרר את זה

יקירתי... גם לי לקח המון המון זמן אחרי ההפלה

משהו כמו 3 שבועות עוד היו לי דימומים מוזרים מהגרידה עצמה,
ועוד איזה חודשיים עד שקיבלתי את הווסת אחר כך.
&nbsp
בדקת, הכל בסדר
תני לגוף שלך זמן להחלים,
לפחות עוד קצת...
&nbsp
&nbsp

orile32

New member
מתוקה

מבינה את התסכול שלך, אבל לצערנו הגוף לא תמיד מקשיב לתכניות הטיפולים שלנו...
בדקת בטא, אסטרדיול ופרוגסטרון? אולי יעזרו בהבנת המצב...
חיבוק גדול

snir210

New member
עידכון

בדקתי הכל ואין שום סימן קרוב למחזור אני יודעת שהגוף הוא לא מכונה ואני יודעת שאני צריכה לנצל את הזמן למנוחה של הגוף והנפש ובאמת היו לי 6 שבועות רגועים התסכול הוא שמדבר מגרוני יש ימים שזה גדול עליי הכל וזה מה שקורה לי עכשיו

ענבל ח1

New member
מבינה אותך לגמרי

את רוצה לחזור לעשייה ולא להרגיש שאת בהולד. זה טבעי לגמרי. גם אני הייתי ככה. זה כל כך מעצבן. הנחיתו עלינו מכה ועכשיו גם הסחבת הזו - זה ממש לא פייר.
מקווה שתוך זמן קצר תשובי לעשייה. בינתיים תנסי פשוט לעשות דברים כיפיים, לאכול טוב, לשתות אלכוהול טוב, אולי לנפוש בקטנה אם אפשר. הכל כדי להעביר את הזמן בנעימים ומהר.
תחזיקי מעמד מותק.

לי בכלל לא אפשרו לחזור לטיפולים לפני שעברו

3 חודשים, ואז לקח עוד מחזור אחד + 21 יום כדי להתחיל
וכך יצא שעברו 4 חודשים מהגרידה לשאיבה/החזרה....
&nbsp
אני כל כך יודעת כמה זה מתסכל שכל כך רוצים שהגוף יחזור לעבוד בצורה תקינה

&nbsp
&nbsp

snir210

New member
גם לי

עברתי לפני זה 2 הפלות שגם נמשכו הרבה זמן מנסה להתגבר סתם יום מעייף ומעצבן תודה בנות על התיחסות נשיקות וחיבוק ענק אוהבת כל אחת ואחת ממכן אין עליכן

ענתי787878

New member
עשית בדיקות אגב?

בדרכ לפי פרוג ניתן לראות. וגם בטא לפעמים נשארת חיובית אחרי.... בכל מקרה המלצתי לך פעם על שיטת אביבה... אולי תנסי? בטוח לא יזיק

snir210

New member
תודה מאמי

הרופא נתן לי שבוע הוא עשה לי בדיקות הבטא שלילית אני יחזור אליו עוד ביום ראשון אני מקווה שאני יקבל עד אז

snir210

New member
כן

היום אני נמצאת במרפאה להפלות חוזרות אחרי שעשית כבר סדרת בדיקות מכובדת כולל קרשיות וקריוטיפ והיסטרוסקיפיות וצילומי רחם בהריון האחרון היית מטופלת עם קלקסאן ומיקרופירין היית גם אצל קופרמינץ נקווה שזה הפעם האחרונה...

ortalosh1987

New member
באיזו מרפאה גם אני

הייתי היום בבלינסון אצל דוד ורדימון אבל לא כל כך יצאתי מסופקת. הרגשתי שנסעתי סתם לא חידש לי כלום.

snir210

New member
בלינסון

גם אני היית אצלו הוא לא חידש לי כלום הרופא שלי כבר עשה ואמר לי לפני את כל מה שהוא אמר לי הגעתי אליו כבר עם כל הבדיקות לא היה לו מה לחדש לי

snir210

New member
הלוואי...

נקווה שזאת ההפלה האחרונה שנעבור ובעזרת ה את ההריון הבא נעבור בשלום

mayconet

New member
אחלה

איזה כייף שיש את הפורום הנהדר הזה, בו אפשר להגיד ולהרגיש הכל...
מרגישה יותר טוב???

snir210

New member
מנסה

אם היית יכולה לשתף כל יום מה אני עוברת נחמד זה כבר לא היה חחח החיים האלה סתם מתישים אותי מצטערת על חוסר האופטמיות הוא פשוט נעלם היי שם כשעברתי את הפלה הראשונה

למעלה