עצבנות...

מישוהית

New member
עצבנות...

בזמן האחרון התחלתי להיות עצבנית (באופי שלי בעיקרון אני בנ"א מאוד רגוע...) וחסרת שקט (חסרת שקט יותר מהרגיל) הדיכאון חזר... אני ממש מגיעה להתפרצויות!! אני מרגישה צורך כל הזמן לצעוק וזורקת דברים ובועטת בהם...
אני פשוט לפעמים חסרת שליטה... ובוכה על כל דבר... משתגעת... וכדו'... ניסיתי לחשוב אם יש לזה קשר לכדורים שאני לוקחת: 1. ציפרלקס - ראיתי שהיה כתוב בתופעות לוואי שעלולה להופיע תוקפנות/עצבנות לא זוכרת בדיוק מה היה כתוב שם... ואם זה קורה לפנות מיד לרופא - זה נראה לך קשור? (אני לוקחת את הכדור הזה במינון 10 מ"ג במשך חצי שנה) 2. דיאנה 35 - ממה שהבנתי גלולות עלולות לפגוע באופן קשה במצב רוח... אני לא יודעת אם להאשים אותם... אני כבר לוקחת אותם חצי שנה ובלי עין הרע אני מסתדרת איתם כל כך טוב!! והבנתי שלרוב הם גורמים לבלאגן בגלל שהן נורא חזקות... הפסיכאטרית אמרה לי כשהתחלתי לקחת אותם שכדאי לי לקחת במקביל כדורים של ויטמין b6 כי היא טוענת שהגלולות מורידות את הויטמין הזה וחוסר בו גורם לדיכאון וכדו'... זה נכון? אם אני אתחיל לקחת את הויטמין הזה עכשיו זה יכול לעזור לעצור את המצב אחרי כמה זמן (אם זאת באמת הסיבה)? (אני חייבת לציין שאין לי חוסר בויטמינים בכלל למרות שאני בתת משקל ותת תזונה... זה מפתיע את כל הרופאים והתזונאיות...) בבקשה תענה לי כי זה לא נעים לי ומלחיץ אותי ובא לי להפסיק על דעת עצמי לקחת את הגלולות... ד"א - יש כל מיני גורמים חיצוניים ושינויים שיכלו לגרום לי לכל זה בריבוע... אבל אולי זה שילוב... איך אני אמורה לדעת בדיוק ממה זה נגרם? תודה מ-
מחכה לתשובה...

דודי 2002

New member
למישוהית

השאלה שלך מורכבת מדי בכדי שיתאפר לענות לך תשובה מגל דפי הפורום, אי לכך עצתי גשי למטפל והתייעצי עימו. את בהחלט זקוקה לייעוץ ואולי אפי' לטיפול.

למעלה