עצבים....

Dani my love

New member
עצבים....

היום הטיפו לחברה שלי וחבר שלה (מהכיתה) מוסר (ואותו השעו ממועצת תלמידים) רק... בגלל שבשיעור החופשי ביום שישי, הם ישבו והחזיקו ידיים... ועוד מה המורה המחליפה שהייתה, באה אליהם באותו שיעור, הפרידה את הידיים, ועוד בכוח.... מסכנים כמאט נטלשו להם הידיים. אני מזה מעוצבנת כי אמרו לנו שאסור לעשות דברים כאלה בבית ספר.... מה הם כבר עשו? הזדיינו באמצע הכיתה?

flowers girl

New member
יווו..

אני חושבת שאתם צריכים לפעול
לארגן עצומה, לנסות להגיע לגורמים יותר גבוהים מהמנהל שלכם, לא יודעת מה.. אתם לא יכולים להשאר ככה.. אם היו עושים לי את זה הייתה מ-ת-ע-צ-ב-נ-ת

Dani my love

New member
זה כזה מעצבן!!!!

טוב זה לא קשור אליי... עם היו עושים לי דבר כזה לא יודעת מה הייתי עושה... אבל הם פשוט הלכו בסוף היום לבקש ממנה סליחה.... ועוד על מה???????????????????????????????????????????????????? על שהם החזיקו ידיים בשיעור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פשוט להתלונן למשרד החינוך.

אין שום חוק שאומר שאסור לכם להחזיק ידיים בבצפר. זה לא שהם התפשטו, עלו על אחד השולחנות וקיימו את מצוות פרו ורבו. אז נכון שבצפר הוא לא מוסד דמוקרטי, אבל הוא גם לא בית כלא או מנזר. תתלוננו.

אגב, אם זה לא עוזר, תמיד אפשר

לארגן מחאה. פשוט, בפעם הבאה שיש לכם שיעור עם אותה המורה, תתארגנו לפני השיעור כדי שכשהמורה תכנס, היא תראה כיתה שלמה מחזיקה ידיים. מה זה אומר? שלפני השיעור יקחו על עצמם שניים-שלושה אנשים לארגן את כולם בזוגות, וכשהמורה נכנסת כולם יחזיקו ידיים. אני רוצה לראות שהיא תוציא את כולכם...

מטייל... שיחקת אותה!

וחוצמזה אולי המורה פשוט קינאה שלה אין מישהו להחזיק איתו ידיים

למעלה