עצבים.

o0Invisible0o

New member
עצבים.

אני נכשלת בקורס שמתקיים רק בסמסטר ב' ב08:00 בבוקר.
אם אני באמת נכשלת בו זה אומר ששנה הבאה אני לא מסיימת בסמסטר א', אני אשכרה צריכה להוסיף עוד סמסטר.

למה אני נכשלת?
בגלל שהוא דו שבועי מותר לחסר רק פעם אחת, חסרתי פעם אחת כשלא קמתי במהלך הסמסטר...קורה, מותר וזה..לא?
סבבה.
בשיעור האחרון המצבר שלי מת בבוקר (למי שעקבה בטוויטר, צייצתי בלייב.
) כאילו, קמה, יוצאת מהבית ב7:40 ו..האוטו לא מתניע. די ברור שאין לי איך להגיע לשיעור בזמן...כי אין לי אוטובוס/ים שאיתם אגיע בפחות משעה וחצי בשעות האלה..במקרה הטוב.
אז שלחתי מייל למתרגלת, הסברתי יפה, התקשרתי לאבא שלי שיתניע אותי ישר לחשמלאי שם רכשנו מצבר חדש ו..נסעתי לת"א והגעתי בדיוק בזמן לשיעור אחרי, שיעור של 10. יופי.
המתרגלת אמרה שאני נכשלת בקורס ואני יכולה לתקן את זה אם אבוא שבוע אחרי בבוקר, לקבוצה השנייה.
תכננתי לעשות זאת אבל זה היה בשבוע של הכנס..ו..אני חושבת שרובכן יודעות איך הייתי בשבוע של הכנס, מי שראתה אותי בכנס בטוח יודעת.
[דפי והדס!]
ו..כאילו, יום לפני הכנס סחבתי טלוויזיות וביליתי שעות בחנות הדפסות.
בלילה לפני השיעור האחרון הארור הזה שלחתי מיילים אל תוך הלילה, סגרנו תוכניה לכנס שלנו ביום הזה (בחיי שעשינו את זה כזה צפוף.
) וכו' וכו'..ו..לא קמתי לשיעור הזה בזמן, לא הגעתי.
אז......עכשיו אני נכשלת והיא לא מוכנה לוותר על חיסור - כתבתי לה על הפסטיבל ומה עשיתי בו וכמה צפוף זה היה, הסברתי על המצבר, הצעתי לעשות עבודה בהיקף יותר גדול והיא בשלה...
אני פונה עכשיו לאגודת הסטודנטים, לעניינים אקדמאיים כי..אעהעה..למי פונים הלאה? מזכירות? הם יכולים לעזור? אולי לקשר אותי ליועץ החוג?
אוף. אני לא יכולה להכשל בקורס הזה. אני תלמידה של ממוצע 90, אני לא נכשלת בקורסים..אף פעם..ואני לא עושה את זה שוב שנה הבאה, סמסטר ב' ב8 בבוקר for crying out loud סיימתי ללמוד! כאילו, עד פברואר אני אמורה לסיים ללמוד. נו.

זהו.

LemonLimeLilach

New member
תלכי אליה שוב

תבכי, תגידי שזה הקורס האחרון שנשאר לך לתואר ואם היא תיאלץ אותך לקחת אותו שוב את מפסידה שנה פלוס קנס כספי גדול ואין לך כסף את ענייה ולא יכולה להרשות לעצמך ולהורים שלך גם אין ותאבדי הזדמנויות לפרנס את עצמך כי לא יהיה לך עדיין את התואר ומקומות עבודה שדורשים תואר לא יסכימו לקבל אותך אם תסיימי את התואר רק עוד שנה שלמה אחרי הזמן המתוכנן.

בנימה אחרת- זה גועל נפש של התנהגות!!!! לי היה דבר כזה גם רק שנכשלתי בשני מועדים של המבחן (I know...) ועשו לי מועד מיוחד אחרי שבכיתי שזה הנז האחרון שנשאר לי תואר ואני לא אוכל להתקבל לתואר שני. אז תגידי גם על תואר שני. אגב דיברת רק עם המתרגלת או גם עם המרצה? לכי למרצה. ואז לראש חוג אם זה לא עוזר. ואם לא, אז לדיקן סטודנטים או לראש פקולטה. מה הממוצע שלך בלי זה? אם הוא באמת 90 תשחקי גם על זה שאת תלמידה מושלמת בדר"כ ורק חיסור אחד ושיואווווווווו אני לא מאמינה. איזה מזל שלא הלכתי ללמוד בתל אביב.

o0Invisible0o

New member
אני לא מסוגלת לעשות את כל מה שאמרת

בפסקה הראשונה.
מלבד לבכות, כאילו..כבר בכיתי כשקראתי את המייל שלה. הבעיה שאני לא באמת נפגשת איתה פנים מול פנים.
ואין קשר בין התואר שלנו למקומות עבודה, זה לא טיעון טוב..העניין הכלכלי כן טוב, אני יכולה להשתמש בזה.

דיברתי עם המתרגלת, המרצה לא באמת קשור לקורס הזה כי זה תרגיל...והוא יש לו את הקורס שלו, כאילו..הוא לא באמת יכול לעזור לי בזה.
אני אלך ליועץ החוג, אבל אני חייבת מזכירות קודם. כי אנחנו סנובים וככה זה עובד
הממוצע הכללי שלי כרגע הוא 89.07 אבל זה בלי החישוב הנכון של הסמינר, שאמור להעלות לי את הממוצע עוד יותר [97 ftw, הציון הכי גבוה בקורס שלי!] הממוצע השנתי שלי הוא 91.

ובאמת שזה בדר"כ לא ככה לילך, אני לא יודעת מה עובר עליה או מה עשיתי לעצבן אותה כ"כ..בחיי. כל הקורס הזה הייתי הראשונה בכיתה, הגעתי לפני שהיא נכנסה, הדלקתי את האורות..בחיי.
אפילו לא איחרתי פעם אחת.

Rachel47

New member
אוקיי...אז...

דמעות זה טוב
בדיוק באתי להגיב שתלכי להגיד את כל הדברים האלה אבל תוסיפי להם דמעות

limors2

Well-known member

גם אם היא כלבה קרת לב היא לא תוכל להישאר אדישה לדמעות. אם הן לא ירככו אותה הן לפחות יביכו אותה

Rachel47

New member
אני הלכתי לדבר עם המרצה למתמטיקה

כשחזרתי על הקורס והייתי צריכה לגשת למועד ב בגלל נכשל והייתי משוכנעת שאני אכשל שוב ושיעיפו אותי מהאוניברסיטה והכל יהיה נוראי והכל בגלל ששברתי את הגב ופספסתי שיעורים (וכן גם בגלל שאני חרא במתמטיקה אבל זה ביונד דה פוינט) ובהתחלה לא תכננתי לבכות וזה פשוט יצא וגיליתי שהמרצה (על אף היותה רוסיה כבדה) הייתה בחורה מקסימה ורגישה והיא ממש הרגיעה אותי
תכלס היא אמרה לי "תגשי למבחן ותחשבי שאת עוברת..לא תעברי- נדבר"
ועברתי
אבל רוב הסיכויים שרק בגלל מה שהיא אמרה
והיא גם ניגשה אליי באמצע המבחן לשאול אם הכל בסדר ואם אני צריכה עזרה (
)

בקיצור דמעות זה כלי מאוד חזק
אל תתביישי להתשמש בו

o0Invisible0o

New member
טוב..מחר אני הולכת לבכות במזכירות.

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף.

LemonLimeLilach

New member
המרצה בוחר את המתרגלת

והוא הבוס שלה, אז הוא כן יכול לעזור. התרגול זה של הקורס? והיית בקורס? כאילו הקורס מחייב ללכת לתרגול? אלא אם זה קורס שהוא עצמו תרגול ולא קשור לכלום. אם לא, תלכי אליו. ותלכי אליה. ותקבעי עם כולם באותו יום, זה מה שאני עשיתי. וכן גם ליועץ. אולי תבכי גם למזכירות, יכול להיות שיש להן קשר טוב עם מרצה או ראש חוג או יועץ ואז זה גם יעזור. אל תשאירי את זה למיילים ותגידי ה-כ-ל לא משנה מה גם אם זה לא רלוונטי בשיט. זה לא משנה, זה שווה את זה. את יודעת שפעם קיבלתי הארכה בשבוע לעבודה כי נפרדתי מחבר שלי? מראש החוג!!!! אין לדעת מה הדבר שיעבוד להם על המצפון. וכשאת פנים מול פנים גם תחזרי על העניין של המצבר כי אני לא יודעת איך הם יכולים להתעלם מזה, את לא יכולה לעוף ובטוח באוטובוס לוקח כפול זמן ובכל מקרה היית מאחרת/מפספסת. המתרגלת שלך כונפה בכל מקרה.

o0Invisible0o

New member
לא בדיוק.

זה קורס חובה לכל השנה ואז יש מתרגלים שהם פשוט המתרגלים שיש לחוג והם מתחלקים לכיתות ואת בוחרת בבידינג את המתרגל. הוא לא בחר אותם, יש לו מלא מתרגלים ומלבד ידיעה כללית של מה שקורה בקורס של התרגול אין קשר בין השניים...קורסים נפרדים.
אפשר לעשות את הקורס שלו בלי התרגול (התרגול הזה זה הדבר הכי מיותר בעולם) אבל הם שניהם חובה בתואר. :S
טוב, אני מחכה לתשובה מאגודת הסטודנטים ומחר או מחרתיים אלך לבכות......אוף. אני שונאת להלחם על דברים מפגרים כמו לסיים קורס בגלל שהמצבר שלי מת בבוקר. באמת.

LemonLimeLilach

New member
לא הבנתי

זה קורס שכולם לוקחים ואז יש תרגול לקורס שצריך לקחת?
או שזה פשוט שני דברים שונים שאין ביניהם שום קשר כמו נגיד קורס במאכלי ים ותרגול בפיזיקה גרעינית (בניגוד לקורס מבוא לתקשורת המונים ותרגול מבוא לתקשורת המונים)?

אם זה הראשון, תקשיבי לי פליז, תלכי למרצה. אולי לא נראה לך, אבל יש לו מילה בנושא הזה. אם זה השני, לראש החוג. תעשי את זה! אין לך מה להפסיד ב-כ-ל-ל.

Kill Bernard

New member
זה כמו שני קורסים שונים,

שניהם חובה, רק שאחד הוא כללי וגדול ונורמלי, והשני פשוט מחלק את אותו ציבור שלוקח את הקורס לקבוצות קטנות ומכריח אותם "לדון" בדברים שכאילו קשורים-מדגימים-רלוונטים לנושא הכללי.
או במילים אחרות, התרגיל הזה מיותר

LemonLimeLilach

New member
זה בדיוק כמו שהיה לי

בקורס שנכשלתי בו פעמיים
אז כמו שאמרתי, ללכת למרצה. המתרגלת הזאת כונפה ואין לה סמכות עליונה. מי היא בכלל?

כל התרגילים במדעי החברה מיותרים!!! יהיו לי סיוטים לעוד הרבה שנים על התרגול המטומטם הזה שנכשלתי במבחן שלו במועד א ובמועד ג'!!!!1 אני לא מאמינה שזה קרה בכלל!

Rachel47

New member
נו ווי!!!!!!!!!

יאאאאאאאאאאא
יהיו להם ילדים כה יפים!!!!!!!!!

Rachel47

New member
איילת

שימי לינק לקוספליי של ליזי בליקי קון באיכות טובה
לא מצאתי את זה בפייסבוק...
טנקיו

dans girl

New member
איילת, יש עדכונים? דיברת עם מישהו? משהו זז בקטע הזה?
אני לא מאמינה שעל זה מכשילים אותך בקורס, אין מצב, את חייבת למצוא עם מי לדבר על זה. מסכימה עם כל העצות שניתנו לך פה, תעדכני!

למעלה