עצבות...

עצבות...

כשהעצבות עוטפת בלי הודעה מוקדמת, צריך לעשות בדק בית פנימי. כשהעצבות עוטפת בלי הודעה מוקדמת, מפחדת לתת לה מקום לזמן מה, שלא תשאר ותשכח ללכת... כשהעצבות עוטפת בלי הודעה מוקדמת, לא נותר אלא לקבל אותה באהבה ולהזכיר לה שמקומה זמני כשהעצבות עוטפת, אני מזילה דימעה ומתפללת שמחר יהיה יום טוב....

העצבות הזאת

נשמע קצת מוכר אבל אולי בכל זאת לתת לה את המקום??? אולי אם תכבדי אותה, תדעי גם לאהוב אותה בסוף?? לא יודעת

destiny36

New member
יש גם ימים כאלה

למדתי לא להלחם בהם אלא לעבור ולהעביר אותם ומחר כפי שכתבת יהיה יום אחר ויפה יותר

נועם**

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

"לא נותר אלא לקבל אותה באהבה ולהזכיר לה שמקומה זמני " וואאאאווו נפלאה, התובנה הזו שלך....
כי זה כל כך נכון לקבל את כל קשת הרגשות, לתת מקום של כבוד גם לרגשות שכביכול אסור להן להתבטא, הן מסוווגות במקומות השליליים... וכל כך כן יש להן לגיטימציה, אם עצוב לך תהיי עצובה, מותר לך להיות עצובה, בשביל זה בראו אותה - לא??? וכן לקבל אותה באהבה, ולדעת, ממש לדעת שמקומה זמני...
ילדה מתוקה וחכמה

נקיטה...

New member
עצבות.

"ושוב אני נפגש עם רגע של עצבות בפינה חשוכה אומד את הגבול חושב על דברים בקצב חדש אני מריץ מחשבות מנסה עוד דף ושוב אני נפגש עם רגע של בדידות מרגיש בכל הכוח, מהי תמימות חושב על ההוא שם למעלה שיודע דברים ובנו כל הזמן משחק בחוטים..." (בית הבובות) מחר יהיה יום טוב...

Rinattt

New member
../images/Emo25.gif

העצבות הזו שבאה ככה פתאום תני לה מקום, כבדי ונצלי אותה נצלי אותה לבכות, לחשוב, להביט על חייך לבדוק למה היא הגיעה [העצבות] ואיך את גורמת לה ללכת... כשהיא תלך, את תהיי מאושרת יותר. כי מהכאב אנחנו רק צומחים
"את יודעת, כאב הוא במהותו מנגנון תיקון. כמו שכואב לעשות טיפול שורש, אם תאפשרי [תפרגני] לעצמך לכאוב במקום להאשים זה כמו לנקז מוגלה מפצע תוכלי לקום מהעפר כעוף החול. חדשה, חכמה וחזקה יותר" זה מהחתימה של קטי, וזה ציטוט של ערסי, אני אהבתי...
מחר יום חדש יקירתי, ומקווה שיהיה לך הרבה יותר טוב ושמח

naama78

New member
בטח../images/Emo141.gif

לקבל אותה באהבה,
לעטוף אותה, להתעטף בה,
ואז... להיפרד ממנה יפה

למעלה