|עץ|סקר חדש|עץ|

SHTRUDIDI

New member
|עץ|סקר חדש|עץ|

על מי לדעתכם השופטים יבזבזו את ההצלה של העונה אם הוא יודח בשבוע הקרוב?

לכו להצביע וספרו במי בחרתם|@|

בסקר הקודם בחרנו איידול מהעבר שאנחנו רוצים שישוב להופיע.
בסופו של דבר אחרי מאבק בין קרי להיילי, קרי קיבלה הכי הרבה קולות.
|שמאל|
סביר להניח ששתיהן בטח יופיעו בעונה הזאת וכולם ייצאו מרוצים...

|תודה| לכל מי שהצביע|4U|

M o n t i

New member
אליס

כי היא היחידה מבין החזקים שיש לה סיכוי לעוף בזמן הקרוב נראה לי...

LeAnnDylan

Well-known member
הצבעתי לג'ושוע

בעיקרון יש כמה מתמודדים שאני רואה את השופטים "מבזבזים" עליהם הצלה, רובם אבל לא יעופו בשבועות הקרובים. בכל אופן, היחידים שהשופטים יצילו לדעתי הם כל אחד מהבנים מינוס דיאנדרה. (יש גבול לכמה השופטים יכולים להציל אותו. למרות שמקרה מאט ג'יראד יכול לחזור על עצמו) מהבנות רק סקיילר, ג'סיקה והולי. עם כמה שהייתי רוצה להאמין שאליס או אריקה יקבלו את ההצלה אם יזדקקו לה, לדעתי השופטים לא יתנו להן אותה. כיוון שהמטרה של ההצלה היא להציל מתמודד חזק שנמצא בראש ההצבעות ופעם אחת המעריצים "שכחו" להצביע כי חשבו שהוא בטוח או כל תירוץ אחר שיש כל שנה. אריקה ואליס מצאו עצמן בבוטום שבועיים ברציפות. אם הן יהיו בבוטום בשבוע השלישי, מבחינת השופטים לא יהיה טעם להציל אותן אם בלאו הכי הן יודחו שבוע/שבועיים לאחר מכן שוב.

SHTRUDIDI

New member
הצבעתי לקולטון

בגדול אני לא חושבת שהוא בסכנה השבוע אבל היה ויקרה משהו כזה והוא בטעות יגיע לשם, אני חושבת שהשופטים יצילו אותו.
עוד אנשים שהשופטים יצילו בלי למצמץ זה ג'סיקה, פיליפ וג'ושוע.
יש מצב שגם סקיילר יכולה לקבל מהם סייף.

jess r

New member
אריקה

את מי השופטים יכולים להציל בכללי? פיליפ, קולטון - אין צורך, אני די בטוחה שהם יגיעו לבד לטופ 5 ואם לא ההצלה בטח תתבזבז לפני כן.
אליס, היג'ון, דיאנדרה - השופטים לא אוהבים אותם (ולשניים מהם לא מגיע בכלל)
ג'סיקה, ג'ושוע, סקיילר, הולי - אני די בטוחה שהם בטוחים לשבוע הקרוב. אם לא - אני חושבת שהיו מצילים אותם.
אריקה היחידה שבסכנת הדחה משמעותית והשופטים אוהבים אותה מספיק בשביל להציל אותה. חוץ מזה באמת יש לה פוטנציאל, היא רק צריכה לעשות איתו משהו, וזה.

אגב חשבתי על משהו - השבוע שהם הפסידו בגלל ג'רמיין בטח יתוקן בקלות בחוק חדש - בשבוע שאחרי הצלת השופטים לא יודחו 2 אנשים כמו בעונות הקודמות, אלא רק 1. זה ירוויח להם את השבוע החסר.

ועוד דבר: היילי מופיעה בתוכנית התוצאות השבוע עם הסינגל החדש שלה "Free"

למעלה