עץ סופ"ש
כמה מהר עבר לי השבוע הזה, מלא עיסוקים ועניינים שלא הספקתי לשים לב שהימים נגמרים לי (אבל לא התעסוקה...
)
הפורום שלנו הגיע לשיא חדש: בפעם הראשונה מילאנו שלושה עמודים בשבוע אחד
הסדנה הראשונה ללימוד ערבית יוצאת לדרך
שמענו רשמים טובים מפסטיבל דואט והסדנה של פיפי נס
לצורצור היה שיעור מקפיא מה שעורר דיון חם בנושאי הטמפרטורה הרצויה בשיעור ואיך מוצאים איזון בין המשתתפות השונות בשיעור
סביוני עורר דיון בנושא תלבושת ריקודי בטן לגבר
נועהבי הביאה אלינו תרגום לשיר ואא'ל כפורי
לידיה חיפשה רעיונות מה עושים כשהקהל מצטרף לריקוד באופן שמפריע?
תמרה חבצלת השרון חלקה איתנו חוויה מאד לא נעימה של יחס מתנשא מצד אנשים שהזמינו אותה להופיע באירוע והתגובה האסרטיבית שלה
נטשה מצפון הארץ ביקשה מאיתנו טיפים למורה שרוצה ללמד בצורה הטובה ביותר ועוררה דיון שסקר את התכונות והשיטות החביבות עלינו בשיעורי הריקוד וגם קצת מחשבות לגבי תפיסת העולם של כל מורה
ניצת הורד שאלה מהי התלבושת שכדאי יותר למורה ללבוש, ואיזה שיקולים מנחים את הבחירה – ההופעה, מתי קל יותר לראות את התנועות וכו'
שמענו רשמים מעניינים מאד, מכיוונים שונים ונקודות מבט שונות, מהמופע של קמליה ולהקת ערבסק
האם שמתם לב שורד פרסמה הודעה בחיפוש אחרי רקדניות חדשות
לוח האירועים שלנו ממשיך להתמלא ולהתעדכן בסדנאות
אל תפסיקו לבדוק אותו ובחלק האישי...
אודם שקצת חסרה לנו בנוף הציצה לספר לנו שהיא טבעה בים הבחינות אבל הצילה את עצמה בשיקשוקים
פיפי נס שלנו איננה בקו הבריאות מה שמקשה עליה לכתוב פה בפורום, למרות שהיא קוראת ושומרת על קשר
הרבה בריאות פיפי
שיהיה לכולנו סופ"ש שמח ושבוע טוב
כמה מהר עבר לי השבוע הזה, מלא עיסוקים ועניינים שלא הספקתי לשים לב שהימים נגמרים לי (אבל לא התעסוקה...