עץ סופ"ש
איזה דברים מקסימים מתרחשים פה בפורום כשאני לרגע קופצת לטייל...
למדנו קצת על הרצליה בורוכוב ז"ל, רקדנית ומורה. כמה טוב שיש איתנו פה בפורום מי שיכולות לספר לנו על מורות ורקדניות מן העבר, ולהעביר את השראתן אלינו.
בדיווחים על הופעות שהיו שמענו: .
על המופע של חן הרשקוביץ - היה מיוחד מאד .
מורנה אמור של אלינה גם היה מרתק וגילה פנים נוספות של הרקדניות וגם איפשר פגישה קטנה של משתתפי הפורום
נועהבי וסביוני ממשיכים להעשיר אותנו: נועהבי תרמה לנו תרגום לשיר יומ ורא יומ / סמירה סעיד ושאב מאמי וסביוני תרגם את mon amie la rose של נטשה אטלס (שני התרגומים נוספו בגאון למדור שירים מתורגמים במאמרים שלנו)
נשמע שהיה ערב כחול עמוק ומופלא בראש פינה, וטוב שיש כוונה לקיים עוד כמוהו. זו יכולה להיות תוספת נהדרת לטיול בצפון...
לימוד השפה הערבית פורח פה בפורום
גם סדנאות לימוד נפתחות, תחילה בתל אביב ונראה שגם הצפון לא יצטרך להמתין (פרטים אצל סביוני) וגם קטגוריה חדשה לשפה הערבית נפתחה במדור המאמרים שלנו
תצפיות הדדיות התרחשו בשעות המאוחרות של מסעדת ביבלוס... כך גם שמענו שיעל בקר ממשיכה להפליא בריקוד ובמציאת רקדניות שותפות נפלאות וגם שמענו שיש לנו בפורום אנשים שקמים ורוקדים
(נועהבי, ליתר דיוק)
לפורום שלנו נוספו 3 משתתפות חדשות – ברוכות הבאות: נטשה מצפון הארץ ; shiritavlin ו- MoonAngel
ולוח האירועים שלנו ממשיך להתמלא ולהתעדכן
אל תפסיקו לבדוק אותו ובחלק האישי...
אני הייתי בביקור קצרצר בחו"ל
סביוני כבר מתכנן את פתיחת מועדון הפעם השניה
ולבאלאדיה מגיע מזל טוב על שינויים ושיפורים באיכות החיים
יקירתי: שיהיה לך רק טוב
וכל זה בכמה ימים ספורים שלא הייתי פה
הרבה יותר כיף להיות פה איתכן כשהדברים מתרחשים, עכשיו אני מרגישה קצת בחוץ... שיהיה לכולנו סופ"ש שמח ושבוע טוב
איזה דברים מקסימים מתרחשים פה בפורום כשאני לרגע קופצת לטייל...