עץ סופ"ש

ayelet 24

New member
עץ סופ"ש ../images/Emo13.gif

לא כ"כ הייתי כאן לאחרונה אז אין לי הרבה סיכומים. ראיתי שפורסמו 2 סדנאות חדשות. אחת מהן היא סדנא שמאוד מעניינת אותי אבל אני צריכה לבדוק קודם אם אני ברמה המתאימה. אישית: היה חופש, טוב לא ממש אבל גם היומיים שהיו היו טובים. סיפרתי כאן לא מזמן שאני רוצה להכין צעיף אגן מבד שיפון שנשאר לי - מסתבר שלא תמיד דברים שנראים מובנים תיאורטית אכן גם מובנים מעשית א-ב-ל אתמול התייעצתי קצת עם תמר ואני חושבת שאני איישם את ההצעה שלה אחרי קנייה מחודשת של חומרים. זהו לבינתיים. סופ"ש מקסים לכולן.

שבת שלום וברוכות הנמצאות

אכן חזרתי מהכפור, ומסקנה- טוב לחזור. פעמיים בחודש אני עוברת את שדה התעופה בהרגשה ציונית חגיגית שטוב לי בארצי הקטנה ובמיוחד בביתי הקטן שבנגב הירוק. לפחות אני יודעת לאזיה מזג אויר לצפות בנסיעה הבאה שלי בחודש הבא. לידיה, אורנה, נור, רובידה, תמרה, איילת, מיקוצ'ו, דסי, חוף 1 , אוולין, פיפי, אלינה, רזלה, משחק מילים, באלאדיה, טלינגיט (הרחוקה) וכמובן ורד וגליה- וכל מי ששכחתי או שאני לא מכירה- ברוכות הנמצאות , אני נפרדת לעת עתה מהפורום לכמה זמן, ורד תמשיך לעדכן על הפרוייקטים המשותפים שלנו, שבנתיים יש כבר תאריך לבזאר הגדול ביוני, ויש עוד לילה חאן ביוני, וכמובן כוכב המזרח בתחילת מאי, ויש גם התארגנות לנסיעת עסקים לתורכיה, דהיינו שלושה ימים של סדנאות כל יום עם מורות תורכיות ואחרי זה הצלפות בחמאם ומועדוני לילה, וגם על זה ורד תעדכן. מבטיחה לחזור עם סיפורים ודברים חדשים , אך בנתיים, רבוטה- עבודה- יש הרבה מה לעשות והזמן קצר קצר קצר. שישי ושבת שלום - אורית.

orlilili

New member
סדנאות בטורכיה

הי לכולם רציתי לדעת אם יש פסטיבל או קונגרס או משהו דומה של מס' ימים מרוכזים של סדנאות בתחום?? ואם כן אני מאוד ישמח לשמוע עליהם ואם יש דבר כזה בתורכיה עוד יותר טוב

רזלה

New member
ורד מוציאה טיול סדנא לתורכיה

תבדקי בפורום תורכיה היא פרסמה שם כבר פרטים. יעל

ו ר ד 11

New member
סדנאות בתורכיה

אכן כן. אני מארגנת בימים אלה סדנאות באיסטנבול בו ילמדו הרקדניות המובילות כיום באיסטנבול. עד אשר אעדכן כאן את הפרטים, ניתן לקבל את הפרטים ולהרשם אצלי בפורום. עוד עדכונים בקרוב.

fifi ness

New member
ברוך שובך אורית אכן לא שמתי לב את

פה. שבוע טוב ומוצלח. פיפי.

באלאדיה

New member
wow כמה אקשן!!

אורית כל הכבוד ובהצלחה, אל תשכחי לקבוע לעצמך תקופת מנוחה אחרי כל זה. הקטע של תורכיה נשמע בהחלט מדליק, נשמח לשמוע ממך או מוורד את כל הפרטים ולהוסיף הכול ללוח האירועים.

למעלה