עץ זית יש. מה הלאה?

Rockamora

New member
עץ זית יש. מה הלאה?

אוקי, אז ככה- קיבלתי עץ זית צעיר- מה הדבר הראשון שיש לעשות? לגזום שורשים? אחרי הגזימה אני מעביר לעציץ גדול שם הוא צריך להתעבות- אבל בשלב זה, מה אני גוזם מהעץ? עוד לא ממש ראיתי אותו ואני לא יודע מה הגובה ההתחלתי.. משהו יכול לתת קצת רקע בנוגע לזה?

Rockamora

New member
קצת יותר פרטים-

גובה העץ הוא בערך 35 ס"מ- היקף הגזע- 3 ס"מ בערך הבעיה שכל העלים מרוכזים למעלה.. זה מין זית ננסי שמוכרים במשתלות.. לא ממש דומה לבונסאי אבל אני אנסה לעשות מה שאני יכול ו"יודע" בשביל קצת לשנות אותו.. אני מקווה שיצא ממנו משו בסוף..
מכיוון שהוא בעיקרון עולה בדוח ישר- כמעט ישר.. יש לו נטיה של רבע מעלה בערך.. אז חשבתי לקופף אותו מעט לכיוון שאליו הוא נוטה.. זה יכול להיות מתאים? צריך גם להעביר אותו למיכל גדול.. שיתעבה. הרבה עבודה בקיצור.. זה שהוא ננסי לא עוזר כל כך. ^^

dharani

New member
מבלי ליפגוע, קשה לעצב בונסאי בשלט

Rockamora דבר ראשון קצר את כינויך, דבר שני עם כל הכבוד של כל האנשים קשה להדריך מרחוק, פעמים בחודש ניפגשים פעם החוג, ופעם אנשי הפורום שזה אותם אנשים ,החוג בכפר מורדכי בשבת ראשונה בחודש ,ובהוד השרון ביום שישי השלישי בחודש ,אתה מוזמן לילמוד להתרשם ולהנות אריה

Rockamora

New member
... ../images/Emo9.gif

א. הכינוי הוא חלק מיצירת אומנות* "מודרנית" אני מבקש בלי להעליב
ב. אני קצת רחוק מהמרכז וקצת לא כל כך נייד להגיע למרכז.. אז יש פה איזה שהיא בעיה תכנית פרובלמטית..
(*יצירת אומנות= ספרות זולה)

למעלה