עץ ועצה

d n n a

New member
איזה טוב לב נשפך פה היום?!

לא יודעת עם מסוגלת לעזור, בתור אוהבת כלבים בוודאי שאעצור לכל כלב שזקוק לעזרה, ועוזרת לגרוש שלי למצוא נתיבות לילדיו.(מנסה בכל אופן). ולאאאא אבקש ממנו עזרה לעולם!! לעזור לו? לא יודעת עם מסוגלת! נכון שעברו כמה שנים, והיחסים היום קורקטיים, אבל המשקעים גדולים, והכאב של הילדים שלו, על הפגיעות וחוסר היחס שלו גדול מדי!! מתמודדת עם כל כך הרבה קשיים של הילדים מולו וקשיים שלהם מול העולם בעקבות זאת, אז כנראה שהם יותר חשובים לי, הכאב גדול מדי אז מצידי שילך ל..................

החתולית

New member
בודאי שכן, למה לא ?

בדיוק כפי שהוא עוזר לי עם עבודת הגינה כשצריך, אני עוזרת לו בענייני מחשב או תרגום לפעמים. הוא מרתיח לי את הדם לפעמים - אבל הוא האבא של הילד שלי, חייתי איתו 11 שנים והוא גר מרחק יריקה ממני. אין בינינו חברות או ידידות, אנחנו לא חולקים סודות ולא מבלים יחד - אבל בהחלט מגישים סיוע כשצריך.

לא!

אלא אם זה תלוי בילדה שלנו. זה לא שאני נגד לעזור וזה לא כדי לעשות לו דוקא ואם הייתי יודעת שזה מתחיל ונגמר במשימה פשוטה,אז בכייף.אבל הניסיון שלי איתו לימד אותי שפשוט האיש הזה חייב גבולות מאוד מאוד ברורים,אחרת הוא שוכח את המקום שלו.

cookie13

New member
בכייף!

אעזור במה שאני יכולה, כל עוד אני יכולה. משימות קטנות, או גדולות יותר. כמו שהוא עוזר לי.........

36alma

New member
אני אסכים במשימות פשוטות כמורכבות

הרווחה של הפרוד שלי, היא הרווחה שלי. אם טוב לו, טוב לבן שלי. ואם טוב לבן שלי, טוב לי. ואני לא מנסה להתייפייף. אני באמת חושבת ככה, ומיישמת את זה. במקרה שלי, זה אפשרי כי האקס משתף פעולה ונוהג באופן זהה, תודה לאל.

לדעתי הכל תלוי במערכת היחסים

שיש עם הפרוד / גרוש... אצלי למשל בגלל ש"זה נגמר יפה" וגם בגלל שהרבה מים עברו מתחת לגשר מאז התגרשנו - שבע שנים זה הרבה זמן... וגם בגלל הנפשות הפועלות אני יודעת שאין מצב שאני אצטרך משהו בבית (תיקון שיפוץ, קידוח.. הרכבת ארון וכו') ושהוא יגיד לי לא.. אפילו היו מצבים שהוא והחבר הנוכחי שלי באותו זמן עשו עבודות כאלו יחד.. אבל שוב, זה בזכות האדם שהוא..

כמו שיוצא לי לומר בהרבה הזדמנויות..

כנראה שצריך לדעת ממי להתגרש.. הרבה לפני שחושבים עם מי להתחתן...

למעלה