עץ השמן
G galiamos New member 20/8/06 #2 עץ השמן צד שני באימון כ3 שנים גוהו כ30 סמ עובי גזע כ20 סמ משה מישל אמרגי
B BIacKnight New member 20/8/06 #5 עץ השמן -כמה נקודות למחשבה 1. העץ מדהים 2. הגזע יפיפה 3. כל הכבוד! (העץ הוא חלום של כל מגדל בונסאי)
E elonliberman New member 20/8/06 #6 עץ מרשים. לדעתי יש לדלל במקצת את נוף העץ במספר מקומות על מנת לחשוף את מבנה הגזע והענפים, בתנאי כמובן שהם מרשימים. יפה ! אלון ליברמן
עץ מרשים. לדעתי יש לדלל במקצת את נוף העץ במספר מקומות על מנת לחשוף את מבנה הגזע והענפים, בתנאי כמובן שהם מרשימים. יפה ! אלון ליברמן
א איתןem New member 20/8/06 #7 שלום מישל-העץ נראה מדהים. אבל אם -"מסתכלים בין השורות" מפריע שלא רואים בכל הסבך הצפוף של הענפים ,את המבנה שלהם, דבר שנותן תחושה של אשליה ואילוזיה כאילו הם נועדו להסתיר משהו...? איתן
שלום מישל-העץ נראה מדהים. אבל אם -"מסתכלים בין השורות" מפריע שלא רואים בכל הסבך הצפוף של הענפים ,את המבנה שלהם, דבר שנותן תחושה של אשליה ואילוזיה כאילו הם נועדו להסתיר משהו...? איתן
G galiamos New member 20/8/06 #8 תודה צודקים בהחלט ,השלד לא רע . אני יסיר מעט עלים כדי לראות את השלד. משה מישל אמרגי
א אדם ק New member 24/8/06 #10 העץ יפה מאוד! עיצוב פשוט ומעניין. למרות מגבלת העלים בסוג זה של עץ, הגעת לתוצאה מדהימה! שאני עוד חולם על להגיע אליה... יש זמן... יש זמן... : ) שבוע טוב. אדם
העץ יפה מאוד! עיצוב פשוט ומעניין. למרות מגבלת העלים בסוג זה של עץ, הגעת לתוצאה מדהימה! שאני עוד חולם על להגיע אליה... יש זמן... יש זמן... : ) שבוע טוב. אדם