עץ אגס.........

שקדי

New member
עץ אגס.........../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

יד אביב בקשר הזה.....אדם מקיץ משינה ורואה מול חלונו ע. אגס מלבלב ובן רגע ההר זה רבץ על הלב התפורר ואיננו הן תבין לא יוכל האדם באבלו התעקש על פרחו האחד שכמש בנשיכת הסתיו האכזר אם אביב מפיסו ומגיש לו חיך והגש זר פרחים ענקי למו חלונו ממש! רחל חברים וחברות יקרים הגשם נדחה ביממה לערך בואו וננצל דחיה זאת לעוד יום של מחשבות אופטימיות על גשם אביב ופריחה......ואפילו על השלג הקסום בפסגות חיינו.....

magy

New member
יש שיר על גשם

ששר שלום חנוך, או מישהו אחר......ועל בת האיכר...... להבדיל מבת הטוחן..... והסכנה שבגשם.............

דודו21

New member
יש מצאתי לא מוכר

אך שיר של גשם גשם כבד עומד ליפול איפה היית ילדי תכול העין איפה היית ילדי הקטן טיפסתי על ראשי הרים ועברתי הלכתי בכביש הראשי וזחלתי בתוך יערות עמוקים הסתתרתי יצאתי אל חוף האוקיינוס שמת לי נכנסתי לקבר שתמיד מחכה לי עוד מעט עוד מעט עוד מעט עוד מעט גשם כבד עומד ליפול ומה שם ראית ילדי תכול העין כן מה שם ראית ילדי הקטן ראיתי שועל וזאב מחכה לו ראיתי שביל זהב שאין איש הולך בו ענף שחור שזורם עם המים איש עם פטיש הפוצע ידיים ראיתי חלום שהולך על קביים איש בלי לשון מדבר ללא הרף וילד ישן עם רובה ועם כלב עוד מעט עוד מעט עוד מעט עוד מעט גשם כבד עומד ליפול ומה תעשה עכשיו ילדי תכול העין כן מה תעשה עכשיו ילדי הקטן עכשיו אני יורד כי הגשם בשער עכשיו אני הולך עמוק אל תוך היער איפה שיש אנשים בלי ידיים והחרא עולה שם ומציף את המים ויונים מתות מכוסות עלי זית ופנים של תלין מסתכלות מכל בית שם הכל מכוער ולנפש אין ערך הצבע שחור והאפס הוא מלך אני רוצה לספר לנשום ולחשוב את זה להביא את זה הנה שכולם יוכלו לראות את זה לעמוד לבדי מול הים בו טבעתי להכיר את השיר שכתבתי ושרתי

שקדי

New member
מנסה עוד פם........../images/Emo11.gif

אחרי שמפלצת ההודעות החרימה את הקודמת השיר התנגן כל היום בראשי .....עם צליל של הבטחה של שפע .....של פריחה.....ומילוי משאלות איכרים מקוה שההבטחה תמומש מחר.........

magy

New member
שליתי את ההודעות שלך

• נשבע לך.............ו שקדי / נוסטלגיה √ שכל הבוקר חשבתי על השיר הזה לא יודע למה........ ולי בכלל אתמול כשחשבתי על הגשם שירד היום עברו בראש המון מחשבות טובות ותקוות לעתיד אבל בינתיים לא ירד כמעט כלום מקוה שבהמשך...........

magy

New member
ועוד אחת

• עשית סלט שלם............ו שקדי / נוסטלגיה √ מה שכתבת היה בחזרה מהאי שדואן

שקדי

New member
במשך הערב בטח יצטרפו עוד רבות ../images/Emo55.gif

המפלצת לא תדע שובעה..........

magy

New member
אני מקשיבה לשירים מתוך מחזות

מוסיקליים, ואוויטה , ראשונה בתור.....במקרה "אל תבכי עליי - בגללי(for me) ארגנטינה..."..... חבל שהביצוע אינו מקורי..... ראיתי את המחזמר בלונדון בשנת 82. חצי רדומה מהטיסה....... אוי , לונדון לונדון, לו היית בקריות.......... ל´כפת לי הקור......רק להיות שם שוב.......... לראות עוד איזה מחזמר.....עוד מוזיאון......עוד.......מסורת...... בניינים ישנים וגנים מוריקים........ ולשמוע שוב...... yes mam , ככה כותבים? או Thank you luv אין טעות.....כך הם אומרים....... סתם.......אל תתייחסו אליי........לפחות עוד יום יומיים..... אחר כך , אחזור לאיתני....

אתנה33

New member
השיר הוא על אשת האיכר והשכן

שיר עם מוסר השכל הכל התחיל בבוקר האיכר בביתו את עיניו פקח ולא שמע טיפות של גשם בחלון אה בחלון והוא היה בטוח כשאתמול נשבה הרוח שירד הגשם באמת מוזר אה מה מוזר ירד ממיטתו היתלבש כהרגלו האיכר שטף במים את עיניו את פניו שערו פתח את דלת הכניסה וחש ברוח על פניו ואת ביתו יצא האיכר פרק שני ובו יסופר יסופר איך נעורה אשתו של האיכר הוא רק יצא ואשת האיכר התלבשה היתאפרה קלות ולא שמעה טיפות של גשם בחלון אה בחלון והיא ידעה כבר אמש אם היום תזרח השמש האיכר יצא לו ויחזור מחר אה רק מחר בישמה את צוארה צבטה קלות בלחי אשת האיכר פתחה את דלת המטבח לקחה בסל ביצים ויי"ש לקחה גם לחם וגבינה וכך יצאה אל אהובה אשתו היחידה של האיכר פרק שלישי ובו יסופר יסופר איך נעור השכן של האיכר האיכר שלוש דפיקות בדלת השכן בביתו את עיניו פקח ולא שמע טיפות של גשם בחלון אה בחלון והוא היה בטוח כשאתמול נשבה הרוח שירד הגשם והיא לא תבוא הו לא תבוא קרא בקול פתוח ושמע את הידית וחייך שמע את דלת הכניסה בהיפתחה צעדים שמע את קול הנקישה ראה את לוע האקדח וכך ירה בו אז האיכר והכול בגלל שלא ירד גשם!!!!!!!!!!!!!!!!!

magy

New member
לשיר הזה בדיוק , התכוונתי אתנה

רק בגלל הרוח..........שלומי שבת...... ובגלל שלא ירד גשם............ תודה מקרב לב ........אתנה

למעלה