עפתי לאילת

עפתי לאילת

שלושה ימים בלי גשם, בדרום..הזמן האידיאלי לטיול שנתי
טוב, שרשרו ת'הודעה הזאת לאנשהו^^ פשוט לא היה לי איפה לכתוב אותה ורציתי להגיד שלום יפה שבוע טוב

nemo the great

New member
אוווו שיהיה בכיף..!!../images/Emo19.gif

שיהיה לך אחלה של טיול ! באמת... !.. אגב רציתי לשאול אותך שאלת נצלש שכזאת... אממ רשמת בחתימתך "פרו ורבו..." {שזה אגב המצווה הראשונה בתורה
אהה הדתיים האלה... חחח
} ועשית אייקונים של קונדומים ליד המשפט.. אההה למה? זה סותר!!!!!! גד סייק!.. איך לעזאזל אנחנו אמורים להגשים את משאלתך.. שאתה חוסם אותנו עם גומי?!?
נקודה למחשבה
.. וואוו אני לא משתמש כמעט באייקון הזה.. אם תשימו לב.. איך שאנחנו עושים את האייקון עם ה-P.. כדי שכאילו יוציא לשון אז.. אנחנו עושים הפוך :--P ככה.. וזה אמור להיות ככה :-q אם כבר.. או שככה P: שאז זה באמת נראה כאילו הוא מוציא לשון.. אבל מה לעשות שיש שחיתויות!!..

חחח

אתה נהנה לדפוק בדיחות קרש, אה?
וכן, גם אני שמתי לב לדבר הזה עם הלשון פשוט שחיתות!

dark dumb

New member
נמממ ../images/Emo85.gif

תקנה לי את הצמידיי רגל האלה, אני אשלח לך צ'ק

lover boy6

New member
תהנה ופלייז

ולפייז תקנה לי צמיד עור חום כזה זה עולה 25 שקל בטיילת באילת חחח

HeNoOsH

New member
יש לי כזהה =]

וחרוט על זה השם שלי באנגלית..חברה קנתה לי ליומולדת אבל היד שלי רזה וקטנה וזה גדול עליי =[

nemo the great

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo19.gif

רק עכשיו קלטתי.. HEN ככה רושמים את השם שלך נכון? HEN זה גם תרנגולת!!
אויששש חחחחחח גם השם משפחה שלי זה חן ושהגשתי למורה לאנגלית את המבחן היא צחקה כמו..
*אחמ*.. ואז שאלתי לפשר הדבר.. והיא הסבירה חחח מול כל הכיתה!!@ גררר

HeNoOsH

New member
חחחחחחח אני יודעתת

פעם הייתי כותבת Chen אבל אז כולם קראו לי צ'ן [עדיין קוראים לי ככה..בתור כינוי חח] אז החלפתי לHen ואני יודעת שזה תרנגולת חח אבל המורה אצלי לא אומרת כלום...חלק כותבים ככה וחלק כותבים עם C. איך אתה כותב ??

nemo the great

New member
HEN ../images/Emo19.gif

ושכל העולם ייקפוץ לי!.. חחח כאילו זה לא אמור להיות יותר מידי בעיה.. וואי שאני הייתי רושם צ'ן אז חברים שלי התחילו להפליץ והרבה..
והמורה אמרה "אווו פור גד הו לאב מי צ'יסז אנד ג'וסף מדר פאקר אולי תוכל פשוט לרשום הן?" ואז שהייתי רושם הן חברים שלי התחילו להשמיע קולות של תרנגול *בק בקבקב בקבקב באאאקאאקקקק* |קולותשלחבריםשמשמיעיםתרנגול| וזה הפריע למהלך השיעור אז מה שעשינו כל הכיתה זה הייתה החלטה כזאת! דרור מהיום שם המשפחה שלך הוא... שם המשפחה שלך הוא... הוווווווא............ ואז אני צעקתי "אני יכול לבחור את השם משפחה שלי" "הווו בוודאי הרייש זכויות הפרט" "Yaaahaaa" "אז קדימה איזה שם אתה רוצה חתיכת ילד בעייתי שכמוך?" "אני רוצה אני רוצהה... דרור.. סטאלין!!!" "היאח הידד סטאלין יהיה שם המשפחה שלך" ואז המורה באמצע השיעור מקריאה שמות ושהיא מגיעה לשם שלי "דרור סטאלין..... או..... דרור.. אממ.. יש לך דודים? הו כן למה את שואלת המורה? לא יודעת אוליי בגלל.. ש... ש.... דוד שלך טבח במיליוני יהודים?!?! אממ יש בזה משו המורה.. אבל זה לא היה דוד שלי זה היה סבא.. אם כך צא מהכיתה גזענית!! קראתי לה וכל חבריי התחילו לפחד ממני מאותו יום מה זאת אומרת?! אני רושם HEN וזהו.. אפחד בכיתה לא מבין מזה אזז זה בסדר

HeNoOsH

New member
דרור סטאלין ?!?!

חחחחח אוקייי קיצר אני נשארת עם HEN :]

nemo the great

New member
חחחחחחחחחח ../images/Emo19.gif

אבל קראת הכל נכון? נכון שהיה מסר בתוכן העינייינים שרשמתי?! גמני HEN HEN לשלטון!!...

nemo the great

New member
אוקייי אבל רגע.. ../images/Emo19.gif

תהנה ופליז זה עוד אני מבין.. אבל.. מי זה לפייז שאתה רוצה שיקנו לו צמיד? מי זה לפיז? תביא אותו לפורום
.. חחח אני קניתי צמיד כזה!! אבל הוא שחור ושל פריקים {אחמ סליחה פפשוט זה השם חח} ויש לו קוצים כאלה.. וזה עולה 20...

lover boy6

New member
יופי כולם תבאסו אותי

שלכם יש צמיד כזה ולי אין !!! גרמתם לי לבכות! :(

nemo the great

New member
הוו אור.. ../images/Emo19.gif

מצטערים
.. לא רצינו לגרום לך לבכות סליחה
הנה קח..
זה בסה"כ צמיד

למעלה