עפר
טלי

• פותח הנושא lu4
  • פורסם בתאריך

lu4

New member
עפר../images/Emo99.gifטלי

"מה נשמע?" "ככה.. מה איתך?" "מה אתה מבואס מביטול הנסיעה?" "כן..." "טוב אני לא רוצה שתהיה מבואס... אולי אני אקפוץ אלייך?" "לא עזבי זה לא מתאים עכשיו.." "לא למה למה לא? אני רוצה לבוא.. מה איכפת לך יהיה כיף.. נעשה אוכל נדבר, קצת על החיים..." "לא יודע.." "נוציא אותך מהדיכאון הזה, אני לא אוהבת שאתה מדוכא.. אז יאללה?" "מה?" "ב 7 אני אצלך.. בסדר?" "בסדר.." "יאללה ביי.." "ביי" עפר זרק את הטלפון לעבר הספה וקם לעבר המקרר כדי לבדוק אם יש לו בכלל אוכל לארוחה, הוא פותח את המקרר ומגלה שהוא ריק. הוא קופץ לעבר הספה לוקח את הטל' ומחייג "הלו טלי?" "עפר" "כן.. אמממ, אולי זה לא רעיון כ"כ טוב, האמת שאני קצת עייף ו..." "ומה?" "אממ... לא יודע.. אני קצת עייף ולא ממש בא לי לדבר עכשיו.." "אז לא נדבר, רק נאכל... אל תהיה כבד, יאללה אני אצלך ב 7 ביי" "אבל.." השיחה נותקה "אבל אין לי כלום במקרר" עפר דיבר אל הטל'.. הוא הבין שאין לו ברירה והוא יצטרך ללכת לסופר הקרוב כדי לערוך קניות.. עד עכשיו הוא ניסה שלא לצאת מהבית, כדי לא להרגיש את החום הכבד של אוגוסט שמעלה לו זיכרונות שהוא לא רוצה להעלות וגם כדי להתבדל מהחברה ומהאנשים שלפעמים פוגשים אותו ברח' ומתלהבים מבקשים חתימה או מצטלמים.. אבל אין לו ממש ברירה אז הוא שם על עצמו משקפי שמש גדולים של טייסים התלבש בצורה הכי סולידית שיכל והלך לסופר... כשיצא לרח' הרכין את ראשו על מנת שלא יראו את פניו והלך הליכה מהירה וחמקנית.. לפתע אוזניו הבחינו בקולות של נערים ונערות מאחוריו, בהתחלה היו אלה רק ציחקוקים עם הזמן הוא הצליח לקלוט "זה הוא.." "כן זה הוא..." "מה פתאום, הוא בכלל לא נראה ככה בטלויזיה!" "מה הוא כזה נמוך?!" "שכטר" "עפר" "האלופה" "מועדון לילה" לפי המילים הללו התחיל להבין שזיהו אותו, הוא המשיך להגביר את מהירות ההליכה וניסה להתעלם מהקולות שמאחוריו... עד שהגיע לסופר. הוא סיים לערוך את הקניות וניגש לעמדת התשלום "אני רוצה את זה כמשלוח, אפשר?" הקופאית השמנה עם הלחיים האדומות הסתכלה על עפר בחיוך מאוזן לאוזן, עיניה בהקו ונצצו ככוכבים במצפה רמון היא ציחקקה צחוק קצרצר ומתגלל והשיבה "בטח, בטח מתוק! בשבילך הכול... גם את הבת שלי אם תרצה" עפר השיב חיוך מאולץ והנהן בראשו לחיוב "תודה גברתי, אז את רושמת את הכתובת?" "בטח בטח... חחחח זה כמו במועדון הזה שם עם שמעון מארץ נהדרת!! חחחח איך אתה אומרים שם? "תרשום תרשום"!! חחחח" עפר המשיך לחייך אל הקופאית השמנה שצחקה ללא הרף.. הוא הבחין שהיא מוציאה מכיסה יומן אישי "אני צריכה גם את הנייד ואת הבית" עפר מעלה גבה, הוא מבין שהיא כותבת את כתובת ביתו ואת מס' הטל' שלו לעצמה ולא בהכרח בשביל המשלוח, הוא משנה את דעתו.. "את יודעת מה.. אני אוותר, אני פשוט אקח את זה בעצמי.." הקופאית מעלה את גבותיה ופליאה "מה?? מה פתאום!! איך תיקח את זה לבד, זה הרבה שקיות.. איך תסחב את כל זה? אתה כזה קטן, ממש ילד! אני לא מסכימה! אתה בטח עזבת כבר את הבית של ההורים, אבל תדע לך שאם לא היית עוזב, אמא בטוח לא הייתה מרשה לך לסחוב את כל זה... תביא את הטל' ואת הכתובת והמשלוח יגיע תוך חצי שעה! חבל על המאמץ, הרי כסף בטח לא חסר לך, אחרי כל המועדון הזה.. דרך אגב יש כרטיס מועדון?" עפר מבין שנפל על קופאית רכלנית שרוצה את כתובתו למטרות אישיות "טוב, תודה לך אני כבר אסתדר", מושיט לעברה שטרות ומתכופף לעבר השקיות, הוא מרים בקושי רב את כולן בבת אחת ויוצא מהסופר.. כבר בפתח הסופר הוא נכנע לכובד השקיות ומניח אותן ברגזנות על הרצפה "אוףףף..." מעביר את ידו על מצחו כדי לנגב את טיפת הזיעה המדגדגת שעברה על מצחו מרוב המאמץ והחום.. "איך אני אסחב את כל זה עד הבית?!" חשב לעצמו ונשך את שפתיו בעצבנות. הוא החליט לנסות שוב להרים את כל השקיות ולהתקדם עוד כמה צעדים, אחרי כמה שניות הוא הרגיש שהן נעשות יותר ויותר כבדות, הוא הרגיש שהן מתחלקות מידיו וקורעות את עור אצבעותיו.. גבו החל להתכופף מהכובד, הוא ניסה להתיישר וחכך בשיניו "אוךך" אבל לשווא, הוא לא הצליח להחזיק מעמד ואצבעותיו הכואבות שחררו את השקיות והן נפלו על הרצפה. הוא התיישר ומתח את צווארו על ידי כך שהזיז את ראשו מצד לצד הוא מגרד בעורפו וחושב איך יצליח לקחת את כל השקיות הללו עד הבית.. לפתע שמע מאחוריו קול קורא לעברו "צריך עזרה בחור צעיר?" היה זה המאבטח של הסופר שיצא לפטרול בחוץ.. עפר הסתכל עליו ועוד לפני שהספיק לענות, קטע אותו המאבטח "כבד לך.. הקניות." "כן" "אז למה אתה לא עושה משלוח?" עפר אחז בביישנות בידו השמאלית "אני... רציתי.. אבל.." שוב פעם לא הספיק לענות והמבטח קטע אותו "בוריס! בוא רגע" קרא לרוכב האופנוע שבדיוק חנה על יד הסופר "קח מהילד הזה שלוח"

lu4

New member
../images/Emo140.gif

בוריס השליח ניגש אל עפר עם פינקס המשלוחים "כן, מה הכתובת בבקשה?" עפר אמר לו את כתובתו וחייך אל המאבטח "תודה" "אין בעד מה גבר" עפר החל ללכת לעבר ביתו.. השעה 18:53 עוד שבע דק' טלי מגיעה והמשלוח עדיין לא הגיע. "איפה לעזאזל הבוריס הזה?! חצי שעה כן בטח!" חשב לעצמו והסתובב בכל הבית בקוצר רוח. הוא התחיל חשוב שעבדו עליו ושהמשלוח כבר לא יגיע.. הוא פחד מהתגובה של טלי כשתראה שהמקרר שלו ריק, הוא פחד שהיא לא תקבל אותו שתתאכזב אז התחיל לחפש בארון משהו אוכל דברים לשים במקרר, הוא מצא קופסת טונה שפג תוקפה, ושם במקרר, הוא מצא גם קופסת תירס וגם אותה שם במקרר, הוא חיפש עוד דברים כדי שהמקרר יראה מלא, אבל לא מצא... הארונות רקים. עברו עוד כמה דק' ועפר החל להתייאש ולחשוב מה יגיד לטלי, איך יסביר לה שאוגוסט זאת לא התקופה שלו.. עברו עוד כמה דק' והטל' החל לצלצל.. "כן?" "שכטר עפר?" "כן" "אתה יכול לרדת זה המשלוח" "אוקיי אני כבר מגיע" עפר רץ למטה במדרגות, לדאבונו המעלית התקלקלה.. הוא מיהר כי ידע שטלי אמורה לבוא כל רגע, הוא לא רצה שהיא תדע שהוא ערך את הקניות במיוחד בשבילה ושאם לא הייתה באה המקרר שלו היה נשאר ריק. הוא רץ למטה ושילם לשליח את כספו שמגיע לו, והשליח נסע. עפר נשף, הוקל לו, הוא כבר היה בטוח שעבדו עליו. עכשיו כל שעליו לעשות זה לקחת מהר את כל המשלוח לביתו ולסדר הכול מהר במקרר לפני שטלי תבוא. ואז הבחין בבעיה קטנה. הוא קלט שהוא עומד מול ארגז אחד גדול, שהמוצרים מסודרים בו באופן שרירותי ללא שקיות, הוא לא יספיק לקחת כמה מוצרים ולהעלותם לביתו כי טלי צריכה להגיע כל רגע, אבל אין לו סיכוי גם להרים את כל הארגז הזה לבדו ולעלות איתו במדרגות.. הוא חושב מה לעשות ואז נשמע צלצול הסלולארי שבכיס מיכנסו האחורי, הוא הוציא את הסלולארי והסתכל על הצג "שיט!!" הייתה זאת טלי.. "היי" "למה את לא עונה לי בטל'? טוב לא משנה... תתלבש אני באה, ביי" "רגע.. טל...י" השיחה כבר נותקה ועפר לא ידע מה לעשות, לפתע נשמע הבחין בטלי מתקרבת.. היא גם הבחינה בו והסתכלה לעברו בעיניים מכווצות "עפר?" "כן היי... מה קורה?" "בסדר, מה אתה עושה למטה?" "אממ אני... הגיע לי משלוח" "אה וואלה.." "כן." "משלוח של מה?" "אמממ... משלוח של קניות" "קניות?" "כן... קניות" עפר הסמיק "טוב אז יאללה למה אתה מחכה קח אותו ונעלה.." "טוב..." עפר התכופף לעבר הארגז הגדול וניסה להרים אותו.. הוא ידע שהוא יתקשה אבל לא היה נעים לו לבקש מטלי עזרה, אחרי הכול מה היא אשמה, היא רק רצתה לבוא אליו וליהנות, היא לא באה כדי לסחוב איתו ארגז ששוקל בערך כמוה.. טלי מבחינה בפרצוף האדום שנהיה לעפר בזמן שהוא מנסה להרים את הארג, היא מניחה את ידה על גבו "צריך עזרה?" עפר מניח את הארגז ומועד קצת מרוב הכובד, טלי עוצרת אותו מליפול.. "בוא אני אעזור לך.. יהיה יותר קל" היא מחייכת אל עפר ומתכופפת לעבר הארגז, גם עפר מתכופף.. הם מכניסים את אצבעותיהם מתחת לארגז ומסתכלים אחד על השנייה.. "אני אספור עד שלוש ונתחיל להרים טוב?" אמרה טלי "1,2,3!!!" שניהם הצליחו להרים את הארגז הכבד "וואי מה יש בארגז הזה?!" טלי בקושי הצליחה לשאול.. "טוב לא משנה המטרה שלנו זה להגיע עד המעלית" "אממ טלי... יש בעיה קטנה.." "מה?" "אין מעלית..." טלי עזבה לרגע את הארגז מרוב פליאה.. כל משקל הארז עבר לצד של עפר, שאיבד את שיווי המשקל והתרסק על הרצפה, והארגז עליו. "יו יו סליחה עפר אני מצטערת!! אתה בסדר???" טלי מהרה להתכופף אל עפר ולהוריד ממנו את הארגז הכבד.. עפר התפתל על הרצפה אוחז במרפקו שנפצע "כן כן אני בסדר אני בסדר.." "וואי אני כ"כ מצטערת..." היא התכופפה אליו והסתכלה על מרפקו שדימם... "אני כ"כ מצטערת! זה בטח כואב.." עפר הסתכל על מרפקו "קצת.... אבל אני בסדר..." "טוב אז יאללה בוא נסיים עם זה.. אתה יכול לקום?" "כן כן"

lu4

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif

טלי הושיטה את ידיה אל עפר ומשכה אותו אליה בחוזקה יתרה כך שכשנעמד על רגליו מהתנופה הוא בטעות מעד עליה, והם היו צמודים אחד לשנייה.. שתיקה הייתה בניהם. עפר הביט בעיניה של טלי ושפתיו התקרבו אל שפתיה הוא יכל לשמוע את נשימותיה והיא את נשימותיו.. עפר התקרב עוד קצת.. אך לא עברו מס' שניות וטלי החלה לצחקק "יוו אני כזאת בעננים" עפר הפסיק להתקרב והשיב אליה בחיוך... "חחח כן" "עדיין יורד לך דם" "כן אבל לא נורא" "טוב אז יאללה בוא נסיים עם זה.." שוב החלו להרים את הארגז לעבר הלובי.. "אם את רוצה לעשות הפסקה תגידי.." אמר עפר לטלי מעברו השני של הארגז "טוב" השיבה לו בחזרה עפר שהחל להתעייף ולהישבר חשש בליבו שטלי לא תגיד כלום ומה יהיה אם הוא ישבר לפניה... למזלו טלי רצתה לעשות הפסקה לפני שהוא רצה לעשות.. הם הניחו את הארגז בלובי והסתכלו על המדרגות בייאוש.. טלי נגבה את זיעתה מהמצח, היא נגשה אל עפר ולקחה את ידו "הדם לא הפסיק לזרום.. אתה צריך לשים קרח או משהו.." היא ליטפה את ידו עם אצבעותיה הדקות "אולי כדאי שתלך לשים על זה קרח? כי לא נראה לי שזה יפסיק לבד, וחבל על הדם.." "אני אשים כשנגיע למעלה.." "טוב איך שאתה רוצה.." טלי מחייכת אל עפר "מה יש בארגז הזה הוא שוקל טונות!" "הרבה טונה.." משיב עפר בחיוך שנון.. טלי צוחקת "יאללה בוא נמשיך" הם נגשים עם הארגז לעבר המדרגות ומחילים לעלות, עוד מדרגה ועוד מדרגה, כל מדרגה ניראת כמו סיוט חדש... הארגז רחב, פעם עפר נדחק לקיר ופעם טלי נדחקת למעקה.. נראה שהמדרגות הללו הן אן סופיות, לא נגמרות כמו סיוט מתמשך. לבסוף הם מגיעים לקומה של עפר ונכנסים עם הארגז הענק לביתו.. טלי קופצת על הספה ומתרפקת עליה. היא אוספת שוב את שערה ומנפנפת בידיה כדי לקרר את עצמה. עפר מוציא מהארגז בקבוק שתייה, ומוזג "קחי" מושיט אל טלי את כוס השתייה והיא שותה הכול במהירות.. "שיוו אני מתה! תדליק מזגן.." עפר מדליק את המזגן כבקשתה של טלי ומתחיל לסדר את הדברים במקרר ובארונות.. טלי מצידה שוכבת על הספה ונהנת מהקור שיוצא מהמזגן. "עוד מעט מתחילה הסדרה שלך." "מה?" עפר צועק מהמטבח "האלופה!!" "אה!!" "בוא בוא לראות!" עפר הגיע לסלון והסתכל ל שיר הפתיחה של האלופה. "נו מה אתה עומד? בוא תשב" טלי מתיישבת כדי שלעפר יהיה מקום לשבת "לא עזבי אני אסדר את הדברים, אין לי חשק לראות את זה עכשיו.." "נו בוא תראה איך יצאת.." "נו באמת..." "יא מזה שם?" טלי מבחינה בחטיף שנמצא בארגז. עפר הולך לארגז ומוציא את החטיף. "זה?" "כן מה זה?" "זה, "חטיפטלי".." טלי מצחקקת "מה?" "כן "חטיפטלי".. כתוב כאן שזה נוצר במיוחד עבור טלי ושרק לטלי מותר לאכול מחטיף זה.." טלי צוחקת ועפר מחייך לעברה ומביא לה את החטיף "קחי תהני לך" "אתה חושב שאני חטיף?" עפר מחייך "איזה חטיף אני?" עפר מגחך "את.... מתוק." טלי קמה על רגליה "וואלה.." "כן" היא מעברה את גב ידה על לחיו של עפר "אתה מזיע" עפר בולע את הרוק המצטבר, טלי מקרבת את פניה ומעבירה את ידיה בשערו של עפר היא נושקת לו על שפתיו. עפר מחבק את טלי כשברקע מתנגן שיר הנושא של "האלופה". טלי מסתכלת על עפר והוא מסתכל עליה לפתע מבחינה בטיפת הדם שנטפה ממרפקו של עפר.. עפר מסתכל עליה בחיוך "קיבלתי מחזור". **קרדיט לשירתפוז**

שכטרית1

New member
זה פשוט גאוני!

זה כ"כ יפה והפרטים מתוארים בצורה ממש אמיתית שאשפר לראות את זה כמו סרט!

kuku woman

New member
זה ממש טוב !!!

אוי אני אוהבת את הקטעים של עפרטלי
! תמשיכי

למעלה