עפר בפורום Ynet

Liloush

New member
עפר בפורום Ynet

*שאלה: הנה כמה שאלות : 1.מהי תגובתך על הפרסום? הרשות השנייה, המפקחת על ערוצים 2 ו- 10, דורשת שינויים ב"אקזיט", תוכנית הנוער של ערוץ 10. במכתב ששלחה אילת מצגר, סמנכ"ל הטלוויזיה ברשות, לגיא זהר, סמנכ"ל התוכן של ערוץ 10, נכתב כי ברשות "נדהמו לגלות תכנים ושימוש בשפה שאינה ראויה כלל ועיקר לקהל צופים צעיר, ובכלל לטלוויזיה מרכזית". הטיפול בנושא החל בעקבות תלונה שהוגשה לנציב תלונות הציבור גיורא רוזן. בין הביטויים עליהם קבל המתלונן ניתן למנות: "בוא תגמור לי על הצורה… לא רוקנתי את הביצים שלי חודשיים…ילדים - אל תשלחו לי ציורים, תשלחו לי כוסיות, תשלחו לי את אחותכם הגדולה עם קונדומים". רוזן הסכים עם התלונה ופנה למועצת הרשות השניה בעניין. 2.איך הגעת לטלנובלה " משחק החיים? 3.איך הגעת להיות מנחה נוער בערוץ 10? 4.נראה כי גם בחיים האמיתיים אתה אוהב חבצלות בחורות יפות ורזות האם זה נכון? 5.בחיים האמיתיים במי היית בוחר שירן או רותם? 6.האם היית מתחיל עם בחורה שמנה? תודה תשובה של עפר: 1. איך הגבת על הפרסום? אני רוצה להגיד קודם כל, שאם פגענו במישהו, אנחנו מתנצלים. לא התכוונו לפגוע באף אחד. נשתדל לעמוד בקריטריונים של הרשות השניה, והמטרה היא שוב להמשיך לכייף ולהשאר באוויר. תאחלו לנו בהצלחה! 2.איך הגעת לטלנובלה " משחק החיים? עשיתי שני אודישנים ושיחה עם הבמאי וקיבלתי את התפקיד. 3.איך הגעת להיות מנחה נוער בערוץ 10? גם, שני אודישנים וקיבלתי... 4.נראה כי גם בחיים האמיתיים אתה אוהב חבצלות בחורות יפות ורזות האם זה נכון? אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב בחורות יפות, אבל זה לא הדבר היחידי שחשוב לי. 5.בחיים האמיתיים במי היית בוחר שירן או רותם? אני מעדיף לא לענות על השאלה, על מנת לא לפגוע ברגשותיהן של החבצלות ועיני האוקיינוס שלי. אני חושב שהייתי משלב את שתיהן, אם אתם מבינים למה אני מתכוון... 6.האם היית מתחיל עם בחורה שמנה? אני בדרך כלל לא מתחיל עם בחורות, אלא מכיר אותן תוך כדי עבודה או חברים וכו'. לא פוסל בחורה שמנה מראש, ת'אמת אפילו יצא לי פעם להתחיל עם מישהי שמנה. *שאלה: נראה שבזמן האחרון אתה קצת עצוב.. או רגוע יותר.. זה נכון? ואם כן, למה? תשובה של עפר: יש תוכניות שאני יותר רגוע בהן ויש כאלה שלא. הרבה פעמים זה תלוי במצב הרוח. גם מבקשים ממני להתחשב יותר, כמובן שיש את הרשות השנייה שצריך להתחשב בה בגדול. בתור בן אדם, אני לא כל היום קופץ ומשתולל ומספר בדיחות, אז כדאי להביא את הפן הזה באופי גם, שאנשים יבינו שיש לי עוד צדדים.

Liloush

New member
המשך ../images/Emo26.gif

*שאלה: אוף עפר התאכזבתי..חשבתי שאני יוכל לדבר איתך ואני לא מצליחה... עופרון אניכל כך מאוהבת בך.אתה מלאך אני רוצה אותך כל כך איך שאתה נראה מדבר אתה כזה יפה הבעיה שלך זה שאתה תות שדה עם ראש ואף מונה גבוהה לעניינים כמו גורד שחקים ואתה לא מדבר עם מעריצות שלך למה? תשובה של עפר: בובה,אני ממש משתדל כן לדבר עם מעריצים מתי שאני יכול. לא תמיד יש זמן, ולפעמים צריך גם לחיות את החיים שלך. מצטער אם זה נראה שאני גבוה בעננים, אבל אני באמת משתדל לדבר כמה שיותר. אבל זה בלתי אפשרי לדבר עם כולם. מקווה שיצא לי לדבר איתך. באהבה עפר *שאלה: ישנן שמועות שאתה אוכל ברוורס האם זה נכון? ואיך זה ? תשובה של עפר: אני משתדל לצפצף שאני אוכל ברוורס, כדי לא להתקע באף אחד או כדי שאף אחד לא יתקע בי. שמועות כשמן, הן. אבל בשבילך, אני מוכן לשקול 50 קילו. *שאלה: עפר עכשיו כשמשחק החיים ירדה מה אתה מתכוון לעשות בתחום המשחק חוץ מאקזיט? תשובה של עפר: אני מתכנן משהו לא כל כך בתחום המשחק, יותר קרוב להנחיה ונקווה שיגיעו גם אפשרויות בתחום המשחק, כי אני רעב מאוד לשחק לעצמי ב...סתם... *שאלה: האם יש לך חברה?אם כן כמה זמן...? תשובה של עפר: לצערי אין לי חברה. עדיין מחכה לאהבה הגדולה. *שאלה: רציתי להגיד לך דבר ראשון שאתה אחלה של מנחה ושחקן! רציתי לשאול אותך מה יותר כיף לעשות- לשחק בסדרה ולגלם דמות או להנחות ולהיות עצמך? תשובה של עפר: שאלה טובה, אחותי! קצת קשה לענות. אני אוהב את שתיהן. לעשות את עצמי זה יותר קל ולכן כיף, אבל לשחק דמות זה יותר מאתגר ולכן, זה גם כיף. זה כמו לשאול את מי אתה אוהב יותר - את אמא או את אבא? *שאלה: אך היה בדייט עם הילדה הזאת היא חמודה? תשובה של עפר: עוד לא יצאתי איתה לדייט. כשאני אצא, אתם תראו את זה. ודרך אגב, אתמול פגשתי אותה במסיבה, חמודה לאללה! *שאלה: עפר, הבנתי שלא למדת משחק.. נכון? גם לא משחק מול מצלמה? ו... אתה מתכנן ללמוד בעתיד? אם אתה רוצה להתקדם בתחום הזה, מן הסתם זה יעזור מאוד.. תשובה של עפר: לא למדתי, כרגע אני לומד משחק מול המצלמה אצל רות דייכס. פאן לא נורמלי! זה נכון שאם אני רוצה להתקדם, כדאי ללמוד 3 שנים, אבל זה קצת כבד עלי כרגע. אולי בהמשך הדרך ובלי קשר, ניסיון יכול לעשות את העבודה באותו אופן. *שאלה: עופר מאמי שאלה לי אליך להלן סיטואציה היפוטטית פגשת נערה ונדלקת עליה והיא מעריצה שלך-תצא איתה או לא? תשובה של עפר: אם נדלקתי, לא משנה מי הבחורה, מה היא עושה או כל דבר אחר בעולם, כל עוד אני מעוניין בה. *שאלה: אם היו נותנים לך לעבור לערוץ 22 היית עובר? תשובה של עפר: זה לא עניין של מעבר.... אני לא מוותר על אקזיט, אבל אם תהיה אפשרות לשלב עןד עבודות מחוץ לערוץ עשר שמקובלות על אקזיט , אין שום סיבה שאני לא אקח אותן, כולל הצעות מערוץ 22 , כל עוד זה לא מתנגש עם אקזיט אין עם זה בעיה. *שאלה: עופר אני רוצה להגיד לך שזה ממש לא היה יפה איך שירדת על הילדה הזאת עם הבגד ים הכחול היום בתוכנית שלך. השפלת אותה מול כול העולם וזה ממש לא מצחיק. מקווה שתקח זאת לצומת לבך. תשובה של עפר: עדי, את צודקת במאה אחוז. זאת היתה פליטת פה לא במקום, אני מתנצל מקרב לבי ותאמיני לי שהצטערתי על זה כבר, אבל לא היתה אפשרות להוריד את זה. אז, הבחורה עם הבגד ים הכחול, אני ממש ממש מתנצל. עדי, תודה שאת מעמידה אותי במקום בדברים כאלה, כי זה חשוב. סליחה, באהבה, עפר. *שאלה: מה דעתך על זה שאתה סמל סקס בישראל?! ואני לא שואלת בצחוק אני רצינית לגמרי זה לא מפריע לך (בעצם למה שיפריע לך חחחח....) טוב תמשיך להיות הבנאדם הכי מצחיק בטלויזיה, אוהבת אותך :) תשובה של עפר: תודה על המחמאה, אין שום דבר רע בלהיות סמל סקס כמו שאת טוענת. אשתדל להמשיך להצחיק אותך. באהבה, עפר. *שאלה: מה תעשה בליל אהבה בצמח? תשובה של עפר: ליל אהבה בצמח, ה 13 באוגוסט, אני הולך להנחות, להציג אמנים ולנסות לעשות כיף. יהיו אביב גפן, ירמי קפלן, דנה ברגר, חמי רודנר ועוד טובים ורבים. מי שרוצה קצת אהבה וכיף, מוזמן להצטרף.

Liloush

New member
המשך../images/Emo26.gif

*שאלה: עופר, מברוק, התקדמת מהגדנ"ע הקיצר אני לא יודע אם אתה זוכר אותי אני רגב מהנשקיה/ תחזוקה בכל מקרה אני שמח לראות שהולך לך בהצלחה רגב תשובה של עפר: בטח שאני זוכר אותך! לא אשכח את היום שאורי אמר לך שהראש שלך נראה כמו בצה אחרי שהסתפרת. תודה רבה, תעשה חיים, אחי! *שאלה: טוב אם תקרא את זה או לא כבר לא משנה לי כי נראה לי שהשאלה ששאלתי כתובה פה כבר 50 מיליון פעם אבל לא חשוב... בקיצר השאלה שלי היא האם זה נכון שהיית מדריך סקי בחרמון? אם כן כמה זמן? לפני כמה זמן זה היה? והאם אתה ממשיך לעסוק בזה בזמן הפנוי שלך?(אם יש לך בכלל) תשובה של עפר: כן, הייתי מדריך בחרמון, גם בשנה שעברה וגם לפני שנתיים. משתדל לעסוק בזה, אבל כרגע יש פחות זמן. אף פעם לא אנטוש את הספורט, זה אחד הדברים הבודדים שיש. *שאלה: אפשר לקרוא לך בנאדם עסוק, יותר נכון לא פנוי... איך יש לך זמן? לא קשה לך,גם סנובורד גם אקזיט? ועוד שאלה לגבי אקזיט כל השידורים הם שידורים חיים? תשובה של עפר: משתדל לשלב בין שני הדברים, כמה שאפשר. כרגע, אני לא עושה סנובורד בכלל, גם כי קיץ וגם כי אני קצת עסוק. מחליף את זה בגלישת גלים. בחצי השנה הראשונה, כל השידורים היו חיים, עכשיו רק השידורים של יום חמישי חיים, נקווה שנחזור לשדר שוב כל יום חי בקרוב. *שאלה: מי לדעתך הכי יפה במשחק החיים ובדמות של מי היית רוצה להיות חוץ משחר עדן? תשובה של עפר: לדעתי, כולן יפות ומוצלחות. קשה לי לבחור. איזה דמות הייתי רוצה לעשות? ארז חסון. גם כי הוא בחור כארז וגם כי הוא גבר חסון. איזה דמות הייתי רוצה לעסות? נחשו! *שאלה: אחרי משחק החיים, אתה מתכוון לשחק בעוד טלנובלות? דרך אגב, הית פצצה שם. תשובה של עפר: הלוואי, זה לא כל כך תלוי בי, כמו שזה תלוי על חבל כביסה, סתאאאם! אם תהיה אופציה, אני אשמח ביותר לעשות עוד טלנובלה. *שאלה: עופר, 1- דיגמנת/אתה מדגמן? אם לא- נראה לך שתנסה בעתיד? 2- מה התחביבים שלך? יש תוכניות שאתה אוהב במיוחד, או סגנון מוזיקה מסויים? תשובה של עפר: לא דגמנתי עדיין, אשמח לדגמן, אבל לא יתנו לי מסלול כי אני גמד, אבל נחמד. התחביבים שלי הם: גלישות למיניהן וספורט בכלל וזהו בגדול. אני אוהב כמעט את כל סוגי המוזיקה, תלוי במצב הרוח. כרגע בתוך הקומפקט - alice in chains - הופעה חיה. *שאלה: קודם כל אני לומר שאני מאוד אוהב את התוכנית שלכם ותמשיכו כך? השאלה שלי היא מה דעתך כל מה שכותבים על התוכנית בעיתונות? יש לי עוד שאלה: אם יש סיכוי שימשיכו לשדר את התוכנית? תשובה של עפר: התכנית כרגע ממשיכה, ונקווה שלעוד הרבה זמן. לגבי מה שכותבים בעיתונים-איש איש באמונתו יחיה. תמיד יש אנשים שמרוצים ממשהוף וכאלו שמתנגדים לו. ככה עובד העולם. אם זה לא היה ככה לא היה איזון. אנחנו משתדלים רק לעשות כייף ולא לפגוע. מי שנפגע, אנחנו מבקשים סליחה. לא התכוונו. באהבה, עפר *שאלה: אתה רואה את התוכנית שוטטות ואיך היה לעבוד עם ארז בן הרוש? [מודגש]התשובה של עפר:[סמודגש] לפעמים יוצא לי לראות. תכנית מצחיקה ביותר. לעבוד עם ארז זו חוויה. הוא מוכשר בצורה בלתי רגילה, וגם בן אדם מדהים. מקווה שיצא לי עוד לעבוד איתו *שאלה: יש לך עצה לשחקן מתחיל !? מה כן ומה לא לעשות !? וטפים בכלליות !? אני אודה לך אם תתן לי כמה... תשובה של עפר: אחי, גם אני שחקן מתחיל. העיצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה ללמוד, או בקורסים או בבתי ספר, ואפילו בצפיה בסרטים, לא לשם ההנאה אלא לשם הלמידה. ככל שתשחק יותר, תהיה טוב יותר, אז תתחיל עכשיו. בהצלחה ובאהבה, עפר *שאלה: עפר תגיד יש לך חברה קבועה ? ואם לא... אז תגיד - אתה אוהב קשרים ארוכי טווח ? או שאתה אוהב סטוצים...? תשובה של עפר: כרגע אין לי חברה. בסה"כ אני בן אדם של קשרים ארוכים, לא של סטוצים, אבל הכל פתוח ואני לא נגד סטוצים אם הם באים במקום הנכון ובזמן הנכון. הכל עניין של הרגשה. באהבה, עפר *שאלה: תגיד....אפשר לדעת מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? וגם עם מי אתה הכי אוהב להגיש את התוכנית..... ואתה צריך להגיד לכל מיני אנשיים בתוכנית עייני אוקיינוס... בבקשה תשובה של עפר: בטלויזיה-היה כתוב לי על הכרטיסיה את השם של אחת מבנות "טאטו", (שם של הבחורה)-מטאטו, ואני הקראתי את השם שלה כאילו זה היה שם המשפחה שלה. בחיים ה"אמיתים" הורדתי את המכנסיים כדי להדגים איך הולכים בארה"ב עם מכנסיים, ומישהי הרימה לי את החולצה, וחשפה את מה שאנחנו, הגברים, מחזיקים, לפני כמה אנשים. אפשר להוסיף שבאותו הרגע הופעלה אזעקה שפועלת על נפח *שאלה: אתה נהנה לעבוד באקזיט יחד עם מיכאל מושיק מלי ויעל? תשובה של עפר: אני נהנה מכל רגע השאלה: עפר היה לך את המזל שמישהו יאתר אותך במקרה בשוק ויתקין אתה חושב שהיית נמצא בעסק הזה אילולא המזל שלך? אגב חשבת להכניס את יאיר איתך לעסק? תשובה של עפר: לא איתרו אותי בשוק ויתקין. איזה שוק חשבתי להכניס את יאיר-כרגע הוא בצבא. כשיסיים יהיה על מה לדבר. באהבה, עפר

Liloush

New member
המשך../images/Emo26.gif

*שאלה: עפר תעשה גם לי ילד, אין כמו אהבת גברים. [מודגש]התשובה של עפר:[סמודגש] מכיר את דוד ויונתן מהתנ"ך? אחוקים שלי באהבת גברים, עפר *שאלה: האם אתה מעשן או עישנת בעברך? והאם אתה בעד כל הקטע? טוב זה נורא חשוב לי מה אתה חושב אהאהאההאא מקוה שתענה סוף סוף באהבה גדולה וכנה יעלי תשובה של עפר: אני לא מעשן כרגע. בעבר עישנתי קצת, אבל הבנתי שזה לא נותן לי כלום ורק הורס כמה וכמה דברים. חוצמיזה, הרבה פעמים יצא לי להדליק סיגריה כדי לא להתמודד עם מצבים מסויימים, כגון כעס, רעב, חששות, וכו'. העדפתי להתחיל להתמודד איתם במקום לעשן סיגריה ולהחליק אותם. זה לא היה קל, אבל עכשיו כשאני לא מעשן זה שווה כל רגע. באהבה, עפר (ד"א למישהו יש סיגריה ?) תגובה: אבל ראו אותך בפנאי פלוס מעשן. תגובה של עפר: נכון,אמרתי שעישנתי והפסקתי אבל גם אני בן אדם וגם לי יש נפילות כיום אני לא מעשן. *שאלה: איך אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ? תשובה של עפר:קרח שמן נמוך (עוד יותר ) סתם....לא יודע. אני בטח כבר לא אראה טוב עוד עשר שנים. (מירב טוענת שזה לא נכון) באהבה, עפר . *שאלה: היי בופר , קוראים לי לירון אסייג רציתי להגיד לך שאני מתה עלייך , חולה עלייך ומה לא ?! גם פעם מזמן עליתי לשידור כשהנחת עם מלי ואמרתי לך את זה אבל כ"כ הרבה אמרו לך את זה שאתה בטוח לא זוכר אותי... אני גם מנהלת הפורום שלך בהייד פארק כבר נכנסת ורשמת שם הודעה, אם אתה יכול תכנס שוב בבקשה בצ'אט טלפוני שהיה יום חמישי שעבר יעלי אמרה שיכול להיות שיחזירו את השידורים לחיים בספטמבר , באמת זאת המחשבה אני מאווווווווד מקווה שכן כי למרות שכל השידורים פצצתים אין על שידורים חיים מתה עלייך לעולמים לירון תשובה של עפר: תודה, תוה תודה בובה, גם אני אוהב אותך תודה על כל האהבה באהבה, עפר *שאלה: קודם כל רציתי להגיד לך שאתה ענק! שחקן גדול ומנחה גדול! וגם איש גדול (טוב, לא כלכך) עם כלי גדול (אולי לא כלכך, לא בדקתי עדיין), אבל די עם השפה הגסה. רק רציתי להגיד לך שאתה עושה מלאכת קודש ושאתה אחד האנשים הכי מצחיקים ונחמדים בטלויזיה. אז אחרי שגמרנו עם החנופה, בזמן האחרון יש גל תבות שיוצאות נגד השפה הגסה באקזיט ושמטרתן לצנזר את התוכנית או להורידה לאלתר. מה התגובה שלך לכתבות ומה נראה לך שהולכים לעשות בנידון? ועוד שאלה שמטרידה צופים רבים וטובים- מיכאל ויעל ביחד? ספר קצת רכילות, אל תהיה מניוק... תשובה של עפר: כתבת "מניוק" או שזה נדמה לי? אנחנו משתדלים לעבוד לפי הכללים, ונשתדל עוד יותר עכשיו, בכדי שלא יורידו אותנו.... כמו שאמרתי "איש איש באמונתו יחיה" גולדמן ומיכאל? אתה מת לדעת הא? פעם הבאה אל תקרא לי מניוק.... באהבה ענקית! עפר *שאלה: )מה דעתך על כך שהרשות השנייה דורשת לשנות את פורמט התוכנית אקזיט כי אינה 'תואמת' את גיל הצופים ? 2)האם לדעתך בדיעבד הייתה הצדקה להעפתך מהכנסת ביום הבחירות? 3)מה דעתך על אמירתו של חברך לעבודה מיכאל הנגבי'לשרוף את הבובה של אבי נימני במקום את ספרי הלימוד'? 4)מה דעתך על דרך ההתנהלות של ערוץ 10 מבחינה כספית כלפי אקזיט? 5)מה דעתך על כך שנערות 'שרופות עליך'? 6)מדוע אתה משחק אותה בתוכנית אקזיט כאחד 'מעצבן' שמשגע את המנחים והמנחות? 7)את מי אתה אוהד בכדורגל? 8)באיזה תוכניות טלוויזיה אתה צופה מלבד אקזיט? לסיום, 9)איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים? נ.ב. קח את השאלות בסבבה ... תשובה של עפר: 1)מה דעתך על כך שהרשות השנייה דורשת לשנות את פורמט התוכנית אקזיט כי אינה 'תואמת' את גיל הצופים ? תשובה: אני חושב שהתכנית תואמת את גיל הצופים, אבל הרשות השניה מעריכה את גיל הצופים לפי שעת השידור, ומבחינתם השעות האלו מיועדות לילדים. למרות שגם מבוגרים רואים את התכנית. 2)האם לדעתך בדיעבד הייתה הצדקה להעפתך מהכנסת ביום הבחירות? תשובה: מי שיבדוק ויצפה בקלטת, יראה שלא השתמשתי בשום מילה גסה אחת. כל המערכון היה העלאת אסוסיאציות. היו אנשים שחשבו שזה לא במקום, וזו זכותם. אני לא נוטר טינה לאף אחד, ולא כועס. כל אחד משתדל לעשות את העבודה שלו על הצד הטוב ביותר, וזה לגיטימי לגמרי , מה שנעשה. 3)מה דעתך על אמירתו של חברך לעבודה מיכאל הנגבי'לשרוף את הבובה של אבי נימני במקום את ספרי הלימוד'? תשובה-אין תגובה 4)מה דעתך על דרך ההתנהלות של ערוץ 10 מבחינה כספית כלפי אקזיט? תשובה: אני משתדל לא להיכנס לעניינים הכספיים של ערוץ 10. זה לא ענייני, ודיבורים על כסף גורמים לי להרגיש לא כ"כ טוב. 5)מה דעתך על כך שנערות 'שרופות עליך'? תשובה: זה מחמיא, זה נחמד. 6)מדוע אתה משחק אותה בתוכנית אקזיט כאחד 'מעצבן' שמשגע את המנחים והמנחות? תשובה: לא יודע, זה מה שיוצא לי. 7)את מי אתה אוהד בכדורגל? תשובה: את השופט 8)באיזה תוכניות טלוויזיה אתה צופה מלבד אקזיט? תשובה: "מופע שנות ה-70", "בי"ס למשחק" בערוץ 8. לסיום, 9)איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים? תשובה: נראה לי שאני עדיין אהיה בפורום הזה באהבה, עפר

Liloush

New member
המשך../images/Emo26.gif

*שאלה: אני מתה על כל ההברקות האלה שלך1 <של המשחקי מילים> תגיד מתי זה התחיל ולמה? יש סיבה מיוחדת? תשובה של עפר: זה התחיל אצלינו בחבר'ה, ונדבק בי. אני לא שולט בזה, זה פשוט קופץ לי לראש. תודה רבה באהבה, עפר *שאלה: קודם כל אני לומר שאתה פשוט מנחה ענק השאלה שלי היא: לפי דעתך, מהי הדרך והמקום הכי טוב להתחיל עם בחורות ? [מודגש]התשובה של עפר:[סמודגש] אני בד"כ לא מתחיל עם בחורות, אלא אם כן זה משהו שאסור לפספס. אני בעד להכיר בנות דרך עבודה או דרך חברים וככה אפשר לראות מי הבחורה, וחוסכים את כל הדייטים הראשונים המעצבנים. באהבה, עפר *שאלה: מה תורם לך כול מנחה?אתם דיי משלימים אחד את השני... אתה מבלה עם המנחים גם בלי קשר לאקזיט? אתה תיכנס להיידפארק בקרוב?(ראיתי מישהי בשם רווית שאמרה שהיא תצטרף ודיברה על איזה סיפור או משהו,אתה יודע מיזה?) קראתי שאתה הולך לדבב בערוץ ניקולדאון,יש סיכוי שבקרוב תהיה עם מיכאל בתור דמות ב'ברוך ושרוך'? אתה לא מפחד ליפול ולהתרסק אחרי שעלית כול כך מהר? עבר לך כבר הפצע בפה? אתה חמוד ותודה שענית לי קודם,מתה עליך! תשובה של עפר: מה תורם לך כול מנחה?אתם דיי משלימים אחד את השני... תשובה: כל אחד תורם לי שני שקל לפני התכנית כדי שאוכל לקנות קפה בקיוסק. אתה מבלה עם המנחים גם בלי קשר לאקזיט? תשובה: כן, יוצא לנו לבלות יחד. היום אנחנו הולכים לסקט "שליחות קטלנית 3" אתה תיכנס להיידפארק בקרוב?(ראיתי מישהי בשם רווית שאמרה שהיא תצטרף ודיברה על איזה סיפור או משהו,אתה יודע מיזה?) תשובה: כן, אני נכנס מדי פעם. אשתדל להיכנס יותר. קראתי שאתה הולך לדבב בערוץ ניקולדאון,יש סיכוי שבקרוב תהיה עם מיכאל בתור דמות ב'ברוך ושרוך'? תשובה: אני לא מדובב בניקולודאון, אני מקריין שם, וזה כבר עלה ואתה יכול לשמוע את קולי שם. כרגע לא נראה לי שאעשה את "שרוך וברוך" כי איתי שגב עושה את זה עם מיכאל והוא טוב במה שהוא עושה. כמובן שלא הייתי מתנגד לעשות את זה. אתה לא מפחד ליפול ולהתרסק אחרי שעלית כול כך מהר? תשובה: למזלי, אני נמוך אז ההתרסקות לא כ"כ מגבוה-סתאאאםם...אני משתדל לא לבזבז את הזמן על חששות, אלא ליהנות ממנו כל עוד אפשר. אם תהיה התרסקות, נתמודד איתה. עבר לך כבר הפצע בפה? תשובה: כן, אני מוכן להתנשק אתה חמוד ותודה שענית לי קודם,מתה עליך -גם את חמודה אוהב, עפר *שאלה: טוב קודם כל שיהיה לך לילה מצוין.. דבר שני רציתי לדעת מה הדבר הכי מטורף שמעריצ/ה עשו בשבילך? זה סתם מסקרן ודבר אחרון, מותק יש פורום שכולו שלך תיכנס תשאיר הודעהhttp://3314.hydepark.co.il l l/hydepark/forum.asp?forum_id=4 4595 והכי חשוב תמיד תחייך... :) *שאלה: ראיתי תמונות שלך מהפיג'מות מה עשית שם?? תשובה של עפר: שיחקתי שם בתפקיד אורח.... זה היה לפני כל ההמולה! היה כיף ונחמד.... כל עבודה מכבדת את בעליה... ונראה לי מגניב לשחק דוס לא? אתם מקבלים על השאלה: דוס-פואה באהבה עפר *שאלה: עפר, אתה מאמין באהבה במבט ראשון? קרה לך פעם? [מודגש]התשובה של עפר:[סמודגש] אני מאמין במבט בעיקר בחיים יבין. סתאאאםםם... אני חושב שהמבט הראשון חשוב מאוד, וכן מאמין ששם זה מתחיל, ואם זה לא קורה במבט הראשון הסיכוי שזה יקרה הוא לא גדול. למרות, שאני לא שולל שומדבר. חוץ מרשיונות לאנשים באהבה, עפר *שאלה: מה הדבר הכי רומנטי שעשית לבחורה [מודגש]התשובה של עפר:[סמודגש] נראה לי שפרחים היה הדבר הכי רומנטי אני אשתדל יותר בעתיד. באהבה, עפר *שאלה: כמה זמן אתה כבר גולש גלים? ואיזה גלשן יש לך?? תשובה של עפר: התחלתי לגלוש בקיץ שעבר ונדלקתי בטירוף... אני משתמש בגלשן של חבר יקר בשם "חתול" "חתול"-תודה על הגלשן. באהבה, עפר *שאלה: באמת אתה לא מכיר אתה השיר הזה חלום מתוק ממש זייפת בתוכנית יום חמישי? תשובה של עפר: מכיר את השיר. אבל...לא מספיק טוב בכדי לשיר זה לא אני זייפתי, זה פשוט האזניים שלך לא עובדות טוב. באהבה, עפר

Liloush

New member
המשך../images/Emo26.gif

*שאלה: האם הביטחון העצמי המופרז שלך הוא בעצם נסיון לחפר על משהו אחר? תשובה של עפר: נכון שאומרים שאנשים בעלי בטחון עצמי מופרז הם בעצם חסרי בטחון. אבל יש פה סוג של פרדוקס-כי הם מקרינים בטחון עצמי, ואז בעצם איפה חוסר הבטחון? יכול להיות שאני מכפר על משהו ואני אפילו לא מודע לזה, ויכול להיות שלא. צריך לשאול אנשים שמכירים אותי לעומק. או את הפסיכולוג. באהבה, ובחוסר בטחון, אאאאאא....עפר *שאלה: עפר , אתה יודע לבשל? אם כן , מה? תשובה של עפר: כן אני יודע לבשל אני מאוד אוהב לבשל-זה כייף, וזה מרגיע וזה סוג של אמנות. הספיישל שלי הוא...מלפפון ירוק מקולף. סתאאאםם אין לי משהו מיוחד-אני יכול לבשל הכל-אני פשוט ממציא. ואני גם אוהב לאכול-הכל (גם חצילים) (זה לבמבי) בהרעבה, עפר *שאלה: איך אתה מקבל את זה שאנשים מלכלכים עלייך ככה? כמו למשל כתבה ההיא שכתבו עליך ולמה אתה לא עושה ת'תסרוקת בשיער? חחח ו.....מה אתה חושב על כל הקטע של הדייטים עם המנחים ? אתה מרוצה מזה? טוב קבל נשיקה ענקית..... תאבון לי הלכתי לאכול.. אני מקווה שתענה לי עד שאני יחזור אוהבת תמר.. תשובה של עפר: כמו שאמרתי קודם, העולם מתקיים על איזון. ותמיד יהיו אנשים מהצד השני של המתרס. יש כאלה שאוהבים, ויש כאלה שלא, וזו זכותם. אני מקבל את דעתם, וכמובן שאני משתדל להיות הכי טוב והכי בסדר שאני יכול ואולי הם ישנו את דעתם. שוב אומר-איש איש באמונתו יחיה. באהבה גדולה מתחת לעץ התמר, עפר תודה תודה תודה תודה, לכל מי שתומך ואוהב- זה חשוב לי מאוד ונותן לי כח להמשיך. אשתדל לתת את הטוב ביותר אוהב את כולכם, עפר
טוב לא ניראה לי שמישהו ייקרא את זה אבל השקעתי הרבה ...

tamarosh

New member
חחח עופר הזה הוא מלך ../images/Emo47.gif

אני פשוט חולה עליו ותודה לך שפירסמת פה את הכול

tamarosh

New member
אז? זה עושה אותו פחות טוב ממך?

הוא בנאדם מושלם ואם לסדר גבות יעשה אותו עוד יותר יפה אז אחלה. בכיף שיסדר

S A IP II IR

New member
../images/Emo150.gif../images/Emo124.gif../images/Emo51.gifרבה רבה לך../images/Emo70.gif

איזה מאמי עופר
, איזה יציאות יש לו
, איזה חמוד הואאאאאאאאאא
, כל מה שחשבתי עליו השתנה ב-180 מעלות, כלומר- ממש שנאתי אותו ועכשיו ממש לו (אני בטוחה שזה ממש מעניין אותכם... אבל לא משנה...)

shiran™

New member
קראתי../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo121.gif ../images/Emo110.gif

רבה רבה רבה

../images/Emo24.gif איזה חאממודה!!!

קבלי ח''ח על ההשקעה!!!
ועופר איזה מתוק הוא נכון!!! נשפכתי בקטע שההוא קרא לו מניוק ועופר לא רצה לגלות לו עם מיכאל ויעל ביחד!!! חחחחחחח חולה עלליך עופרר
נופרושששש

למעלה