עפרה

עפ.....

מזל טוב יקירה קוראת אותך כאן ואת תהיותייך לא מגיבה יודעת אבל מרחוק ובעצם מקרוב כל כך מאחלת לך את כל הטוב שבעולם את כל שתאחלי לעצמך בלי הלקאות עצמיות בדרך אל עצמך ואל הטוב שבך

דרו

New member
מזל טוב לגדיה נוספת...

אני את שלי חוגגת עוד 10 ימים... שיהיה לך רק טוב!!!

Lonely In Blue

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif יום הולדת שמח ../images/Emo48.gif

כמו ציפור ביצוע: עפרה חזה כמו ציפור נולדה לחופש אפרוש כנפיי לי אל הנופש כי תקוותיי בי שבו לקנן אשכח ימים ללא מרגוע אמצא מנוחה שלווה אלוה וגם שיריי חזרו להתנגן בין ידידיי על המרפסת אני ממש ממש נרגשת גם בליבי ארגיש את השינוי אתמול הייתי כעיוורת כה בודדה כל כך אחרת ופתע כמו חלום בלתי צפוי אמשיך לשיר שירי אוהבת אחרוז מילים פניני מחשבת ארגיש סוף סוף, הו, מה זה לחיות ימים נלחמתי לא ויתרתי על ייאושי סוף סוף גברתי על כן אני בין המאושרות...

../images/Emo141.gifעופרה יקרה ואהובה../images/Emo141.gif

מתוקה אחת שיהיה לך יום הולדת שמח ונפלא
מאחלת לך אושר שמחה בריאות והמון המון אהבה
עד 120

הופ הופ טרללה ../images/Emo48.gif

גדלת לך בשנה אבל גדלת הרבה יותר מבסתם שנה ואת רק ממשיכה לגדול אשה נפלאה אז הרבה מזל טוב והמון אהבה

ophra

New member
תודה-תודה אנשים יקרים ../images/Emo140.gif

קראתי כל מילה ובחיי ש´תרגשתי....
עפ
(חוגגת כל היום)

אני ענת

New member
../images/Emo39.gif מזל טוב עפרה ../images/Emo39.gif

אולי בגלל ההתרגשות.. (כותבת כאן לראשונה אחרי תקופה מסויימת כקוראת סמויה) וגם כי לא מוצאת את המילים המתאימות... אז בוחרת להביא לכאן כמה משפטים מפרי עטם של אחרים: לזרום - זה לא לתת לעצמך להיסחף. לזרום זה ללכת עם מה שמתאים לך כשמתאים לך, וכשלא מתאים לעלות על הגדה ולהמתין לזרם הבא. לזרום זה לעלות על הגל הנכון בזמן הנכון. להאחז טוב בגלשן, ולקוות שהוא יוביל אותך אל החוף, ואם הגל נשבר, ואם הגולש מהגלשן נפל, לא לפחד ולעלות על הגל הבא ולזרום. מזל טוב עפרה, מאחלת לך את כל שתאחלי לעצמך!

כלנית 2

New member
עפרה´ה......../images/Emo141.gif../images/Emo24.gif

לרגל יום הולדתך מאחלת לך יקירה ב מישפט אחד. כל שתבקשי לו יהיי

עוף כנף

New member
בין המאחרים, אבל...

לעפרה מעפרה... יום הולדת. חשבון עצמי. לאן מגיעים. מה תכננו ומה עשינו. ולפעמים קצת דכדוך מהתוצאות...
מאחלת לך שביום הולדת זה, ובימי ההולדת הבאים, ה"מאזן" יהיה טוב יותר שתצליחי לקיים יותר ולעשות יותר ממה שתכננת לעצמך, שבמאזן הדברים יהיו יותר אושר, חיוכים והמון אהבה עצמית ובכלל... ובקצור מזל טוב ו - עד 100 כ- 20

*יערית

New member
גם אני רוצה שוב../images/Emo13.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

ושמר סיגריה ישאר בכדי לעשות אותך עוד יותר מאושרת
}{סתם שטות לא לשים לב..אני מתושת מתוקה.... כל שתבקשי לו יהי}{אמן!

ophra

New member
שוב תודה לכם אנשים... ../images/Emo9.gif

רוצה לספר שהיה לי יופי של יומולדת...
הילדים היו עם ה"תכשיט" אז יכולתי לבלות את כל היום כפי רצוני...
בבוקר קפה עם ידיד אח"כ עבודה (שלא כל כך עבדתי בה...
) אח"כ בילינו קצת "מר סיגריה" ואני יחדיו (יעריתה - הרגת אותי עם הכינוי...
.... אם רק היה יודע....
) ואז יצאתי עם חברות ערב בנות כמו שרק בנות יודעות לבלות...
חזרתי בלילה הביתה ומצאתי אותו מקושט עם בלונים ושרשראות וברכות תלויות על הקירות... הגורים המתוקים שלי הכינו לי הפתעה...
בקיצור - יומולדת כדת וכדין... אני מודה, עם זאת.... שכשיצאתי מן העבודה חשבתי לעצמי: "עפרה, זו כבר יומולדת שלישית שאת הולכת לישון לבד בלילה..."
אבל מיד גירשתי את המחשבה הזו ונזכרתי במחשבת-יומולדת אחרת שלי כזו שמנסה להזכר איפה הייתי (עם עצמי, לאו דווקא פיזית) לפני שנה ואיפה אני היום.....
גיליתי שבכל שנה יש התקדמות ובשנים האחרונות - ההתקדמות אפילו "מרקיעה שחקים" משנה לשנה.... אז שוב תודה לכם אנשים יקרים על הברכות והאיחולים והמילים החמות עפ
(בת 34 ויום)

*יערית

New member
אנשי הסיגריות אנשי הדממה../images/Emo13.gif

שמחה שהיה לך אחלה של יום הולדת... אחלה של יום מיוחד עבורך אחלה של חברות שהיו סביבך.... אחלה של ילדים שעשו לך חם בלב ולא סתם אמרו חז"ל.... "חומוס עושים באהבה..והכל אחלה"
רק בשמחות ובשורות טובות יקירה}{

למעלה