עפנו מהמצעד

שלומיתת

New member
עפנו מהמצעד../images/Emo122.gif

בדד עף מהמצעד אחרי 3 שבועות לא מזהירים במיוחד. רק רציתי לבשר למי שלא יודע. כנראה שלא עשינו מספיק מאמצים שהוא ישאר שם ויגיע למקום מכובד כמו שמגיע לו וחבל. אנחנו הרבה אנשים פה ויכול להיות לנו כוח רציני ואם כל אחד היה משקיע ומצביע בדד היה מגיע למקום ראשון בלי ספק. אז זה בשביל הפעם הבאה..

dina101

New member
מאכזב,מאכזב.

ואני עוד הייתי בטוחה שאנחנו בטופ
כל המאמץ . חבל והכל. אבל,,אני יודעת שזה לקח לפעם הבאה. :)

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif../images/Emo2.gif עצוב!../images/Emo10.gif

הצבעתי ממש הרבה וראיתי שעוד הצביעו המון אבל כנראה לא מספיק וזה לא טוב..=/ אללה הצבעות לגלגל"צ!

שלומיתת

New member
לפי מה שהבנתי

עפנו לגמרי,זתומרת שאנחנו לא יכולים להצביע יותר לבדד..

אמממממ...

אל תשכחו שלנו בתור מעריצים השיר הזה או יותר נכון הקאוור הזה הוא מקסים ויפה והכל.. אבל הרבה אחרים חושבים אחרת.. כבר שמעתי הרבה תגובות על זה שסינרגיה כביכול הרסה את השיר וכ'ו וכ'ו... כי תכלס גם אנשים שלא מעריצים את סינרגיה הם מצביעים לה לעיתים לכל השירים האחרים שהיו כמו, מרגיש אחר, תראי זה אני, עד אלייך וכ'ו... אבל כנראה ש 'בדד' לא עשה להם את זה. לא נורא.. יהיה טוב.. זה במילא זה רק קאוור ולא שיר מקורי שלהם. מבחינתי זה לא כ-ז-ה דבר כבד...

שלומיתת

New member
נכון שזה לא שיר שלהם אלא קאוור

אבל עדיין יכלנו לעשות יותר מאמצים וזה מה שמבאס..שלא היה כנראה מספיק שיתוף פעולה בקשר להצבעות..

חבל..

דווקא הצבענו הרבה!! מוזר.. טוב אולי הצבענו אבל לא מספיק.. טוב פעם הבאה וכמו שיוני אומר זה רק קאוור לא שיר מקורי... אז בסדר..=S

נראה לי

New member
אולי, אולי..

אולי כי זה חרא חידוש?
*הא! עכשיו אור תיפרד ממני
ממ..ומישהי יותר יפה ויותר קטינה ממני תתפוס אותה!
לאאאאאאאאאאאאאא!!! *מתייפחת קשות**

כשמשעמם

New member
כבר לפי התגובות של האנשים פה

אפשר להבין למה עפנו :| אנחנו לא לוקחים את זה כ"כ קשה ככה שמה אנחנו מצפים? \: בכ"א לא נורא, להבא יהיה טוב \\:

דורה17

New member
אז מה את רוצה שנעשה?

נבכה? פסדר לא השקענו מספיק בהצבעות אז עפנו, להבא יהיה יותר טוב
לא צריך לקחת כל דבר קשה..

למעלה