עפיפון

*pank

New member
עפיפון

יצאת לי מהלב כמו עפיפון אך שבת לירות טיל אחרון עמדתי זקופה כשהוא פילח את ליבי, היה הוא כעקיצת יטוש בשבילי, הן אתה זה מכבר כה הכאבת לי. נוצרת את הטיל, שלך מביטה עליו באהבה מעדיפה את החלל שהיה פעם לבי על שתיקתך.

*pank

New member
פג תוקף.../images/Emo101.gif

פג תוקפו של הרגש, אך לא חידשתי את המינון, לאחר שקראתי את תופעות הלוואי בעיון, כמעט הלכתי לחדר מיון. ההרכב הכימי, לוקה בחסר כן כך לפתע, הסתבר משרד הבריאות שלל את הרשיון,ואני הלכתי בוכה לישון.

מתוקית.

New member
אוי פאנקיטוש..

כל סוף הוא התחלה חדשה
לחיי התחלות חדשות
ג´ןל

*pank

New member
גחלילית ומתוקית!!

תודה, כמה שאתן צודקות, על חורבותיה של אהבה חד צדדית חסרת קצב והרסנית, צמחה אהבה יפה הדדית ואמיתית עם גבר שהיה מושא חלומותי במשך שנה, מדיום שפגשתי בטיילת בתל-אביב אמר לי, תני לגבר שלך זמן להתבגר, אז זה נראה רחוק ולא מציאותי, אולם עכשיו הנבואה שלו התגשמה

מתוקית.

New member
../images/Emo140.gifכשפוסעים בדרך

אל האושר רואים דברים יפים ופחות יפים לפעמים כשנותנים ללב מנוחה וממש לא מתכוונים לחכות לה פתאום היא נכנסת האהבה בדרך צדדית מוכרת יותר או פחות אבל אם הייתה שם לבטח תשוב הנה את מחייכת שוב בהצלחה באהבתך החדשה ישנה פאנקיטוש עם נפש כה רגישה ושירייך שיוצאים מהנשמה אין פלא שאותך האהבה מצאה מוווואה לילה קסם ושבוע נפלא אה.. והפעם מרימה כוס י
ן לאהבתך המתחדשת ג´ול אוהבת אהבה אופטימיות ואנשים מאושרים

זו נותנת מנוחה ללב ?../images/Emo6.gif

זו מתישה אותו ככה שהוא כבר מתקשה להבחין בין אור-לדמוי עור..

*pank

New member
מתוקית מתוקה../images/Emo140.gif

קטעתי מריבה לוהטת עם כחול העיניים באיסי רק בכדי להודות לך.

לפעמים לא מצליחה להבין אנשים כלל

וכלל. מדוע ולמה מתווכחים ועל מה רבים ?! לא נחמד הרבה יותר, לשבת על הערסל ולשתות מיץ צוף??
אצלנו המעופפים, החיים אחרים לגמרי
רק טוב!!!

*pank

New member
גחלילית קסומה!!!

מרה היא המריבה, אך מתוקה ההשלמה. וזו היא מהותה וטעמה.

למעלה