עפיפון למתחילים..

tomerico55

New member
עפיפון למתחילים..

שלום רב , אני מעוניין לקנות עפיפון לשם הנאה והפתעה לחברתי . ראיתי שיש כל מיני באזור של 100 עד 200 ש"ח . האם תוכלו להמליץ לי על דגם בבקשה.. תודה רבה.

hagitoz

New member
איזה עפיפון בדיוק?

יש מצנח עבור ספורט הקייטספרינג שכמובן מצריך בקורס. אתה מתכוון לעפיפון קטן קטן?? :)

tomerico55

New member
תודה על תגובתך

תכלס אני מתכוון לעפיפונים שהיינו ילדים
אבל משהוא יותר רציני למעיף המתחיל . האם הגעתי למקום הנכון ואוכל לקבל כיוון . פשוט יש כמה סוגים באזור 100-200 ש"ח ולא ברורים לי ההבדלים .. תודה רבה

hagitoz

New member
בכיף- אם אוכל לעזור...../images/Emo8.gif

היי, האמת שהמומחיות האמיתית שלי היא בתחום הקייטסרפינג ופחות בעפיפונים, לדעתי מה שאתה צריך זה לגשת לחנות המתמחה בעפיפונים (תרשום בגוגל ובטוח תגיע). בכל מקרה, אם תוכל לרשום לי איזה סוגים של עפיפונים הציעו לך וכדומה אולי זה יעזור לי יותר לכוון אותך בייעוץ עד כמה שאוכל לתרום. מה שכן אני רוצה להציע לך, במידה והיא מאוד תתאהב בלהעיף עפיפונים הייתי חושבת לאחר מכן לקדם אותה לתחום הקייטספרינג - אני מעודדת נשים ללמוד את התחום המדהים (כמובן שגם אתה מוזמן ללמוד יחד איתה- נראה לי חוויה הכי יפה בחיים) ואני אשמח לעזור בכל מה שקשור. בקיצור, תדאג שגם אתה תתנסה קודם על העפיפון הקטן כי בהמשך אם תחליטו להתנסות בקייטסרפינג תקבלו כבר עפיפונים (מצנחים יותר נכון) יותר גדולים ובעלי כוח רב יותר מאשר עפיפון קטן. מה אתה אומר?
שיכנעתי אותך? חגית עוז

tomerico55

New member
בדרך לשכנוע

בתור זוג פחדנים דווקא נשמע מעניין .. נתחיל בעפיפונים קטנים ויש מצב לגדול .. נראה לי שאני יקשיב לעצתך ופשוט ייגש לחנות שמתעסקת במוצרים הללו . תודה .. תומר

hagitoz

New member
היי תומר- בכיף...

דבר נוסף שתדע לגבי תחום הקייטסרפינג, בחלק גדול מבתי הספר מתחילים היום את השיעור הראשון שמהווה כשעתיים עם מצנח קטן שנקרא:טריינר - הוא ממש מצנח בעל שטח של 2-3 מטר- לא פוגע, לא בעל חוזק ולא מהווה סכנה כלל והוא מעולה גם למה שאתה רוצה. מה שכן אולי הייתי מציעה במקום לקנות עפיפון ולהשקיע כבר כסף עדיף אולי שתשקול להתחיל קורס או לפחות לעשות שעתיים ראשונות של קורס ואז גם תחווה חוויה אמיתית ותלמד בצורה נכונה איך להעיף מצנח עם מדריכים מוסמכים בתחום ולאחר מכן במידה ותתאהב בתחום תמשיך הלאה לשאר הקורס. לדעתי זה יותר נכון...אבל כמובן לשיקולך, אשמח לעזור! חגית עוז

natyh

New member
אין חנויות כאלו בארץ

יצחק גנור בית העפיפון סגר . המקום למידע הוא כאן

למעלה