עף עלי ג'וק

כן

אבל זה מהאלה שאמורים לפעול לטווח הארוך - כלומר: ריססתי את הג'וק באמצע הלילה והוא בטח ימות מחר, וג'וקים אחרים שידרכו על אותה נקודה גם הם יורעלו וימותו תוך שבועיים שלושה מXימום.

D o r o t h y

New member
חכי ותראי

כמה בני משפחה יבואו להלוויה שלו, ושלבעה .. אללה יוסטור

Sea Urchin

New member
למה ללכלך כרית או מגבת

אני מוריד אותו עם היד. ממילא אחרי אירוע כזה אני חייב לעשות מקלחת.

De-Panther

New member
בעעע!! החלטתי שהיום אני אתקלח הכי..

מהר שאני יכול כשגמרתי להסתבן פתאום אני קולט - גו'ק מציץ לי במקלחת!! ממש מולי על הוילון של המקלחת יצאתי מהמקלחת מהצד השני של הוילון... לקחתי את הכפכפים שלי... מעכתי אותו... הוא נפל לתוך האמבטיה לקחתי נייר טואלט(או איך שלא כותבים) לקחתי את הגליל של הנייר טואלט מעכתי עם זה את הג'וק הוא עדיין המשיך להיות בחיים המשכתי למעוך ולמעוך והוא פשוט לא מת!! אז הוספתי עוד המון המון נייר טואלט מסביבו... לקחתי אותו בתוך הנייר טואלט בעזרת הגליל והורדתי את הנייר טואלט עם הג'וק בתוך השרותים אחר כך שתפתי טוב טוב את המקלחת ושוב התקלחתי מחדש... הפעם לאט לאט... חושב על הג'וק

De-Panther

New member
לא לא... כשהוא כבר היה מלא נייר הוא

כבר היה מת דאגתי להרוג אותו טוב טוב לפני ששמתי אותו בשרותים אני לא רוצה לחרבן ולקלוט ג'וק יוצא לי מהחארא... העניין הוא שהיה קשה במיוחד להרוג את הג'וק הזה מרוב שהוא היה גדול מעכתי אותו מלא פעמים ושמעתי מלא קלקים של הגוף שלו עד שהוא לגמרי הפסיק לזוז זה היה כזה מגעיל

Sea Urchin

New member
אני מעדיף לזרוק אותם לפח

כי אני לא בטוח שהם לא יצופו בחזרה אחרי שאוריד את המים. והדרך בה אני באופן כללי אוהב להרוג חרקים זה לרסס אותם, בייחוד אם הם מעופפים. אני חש כי השפתיים שלי מעט רדומות אחר כך, אבל זה כיף לראות אותם פתאום צונחים לרצפה, ואז נמשכים שוב לאור כשהם שוכחים שיש שם שכבה של גז רעיל, וצונחים שוב לרצפה. פעם גם שמעתי זמזום בבית, וראיתי משהו ירוק וגדול עף במעגלים צמוד למנורה. ריססתי שם, והדרעק הזה המשיך לזמזם ולעוף, רק שהפעם המעגל הפך יותר ויותר גדול עד שהירוק המגעיל הזה פתאום צנח מת לרצפה.

ועכשיו

אני פוחדת ללכת לישון. כי אולי הג'וק עוד שם, אורב לי מתחת למיטה או מחוץ לחלון, ורק מחכה שוב לנחות עלי.
אז אני אמשוך זמן ולא אלך לישון. במקום זה אספר לכם שלשותף שלי יש אקוואריום מושקע (אני נגד הרעיון באופן עקרוני, אבל רשמית האקוואריום שלו, אז אני נהנית להסתכל בלי רגשות אשמה), באקוואריום היו שני סרטנים קטנים וחמודים, עד שהיום אחד מת, והשני מיהר לאכול את גופתו. היה מרתק. סרטנים זה כמו ג'וקים רק במים, לא?

../images/Emo13.gif מכיוון שהלכתי לישון ב-3:00

לא, אבל יכול להיות שהיה לי תיקן לפנות בוקר. בכל מקרה - ישנתי עמוק מדי בשביל להרגיש אם משהו מטפס עלי או לא.

למעלה