עף גוזל

עף גוזל

הגיעה עת הסתיו עת הנדודים והגוזל שלי (בן 26 אבל גוזל נשאר תמיד גוזל), לקח את מקל הנדודים- ואת התרמיל גם ויצא לדרך לדרום אמריקה- מקום איסוף האלטרנטיבי, לאלו שכבר גמרו את המזרח לחודשיים אולי 10 מי יודע, עד שיגמר הכסף שהרוויח בעמל רב.. אבל הוא ישוב- הבטיח שישוב נורא עצוב לי אפשר להתנחם באחיו הכמעט מבוגר שזו לו השנה האחרונה בבית

קשה קשה קשה - מתקשר להודעה של נעם

שששלחה את ניצן לגן הפרידה תמיד קשה ולא משנה בני כמה הם שיצא בשלום ויחזור בשלום שיעשה חיים ושיזכור להתקשר אלייך כל ערב לפני שהוא הולך לישון...

a17

New member
הבטן התכווצה לי כשקראתי מה שכתבת

ההרגשה מוכרת..כנראה תיד נדאג ונתגעגע לילדים...

דינהלה1

New member
כאם שמתעסקת עדין בחיתולים זה בלתי נתפס בעיני

כשהילדים שלי ירצו לצאת לטיול תרמילאים נראה לי אני אהייה בפורום " מתקרבים לגיל הפנסיה"

נועם@בת

New member
אני נורא מקוה

שניצן ונועם יצליחו לפרוש כנפים בעוד 25 שנה, למרות שיהיו להם אבא ואמא קשישים שירבצו להם על המצפון. שיהיה לגוזל שלך טיול מהנה עם זכרונות טובים לכל החיים, ושיעבור הכי מהר שאפשר
. בתיה

ר ע נ נ ה

New member
חושבת על זה הרבה

למרות המרחק בזמן, אני כן מידיי פעם חושבת על כך שהם יגדלו וירצו לטייל בעולם וזה הדבר הכי כיפי שיכול להיות מבחינתי אבל גם מדאיג ומפחיד. צריך לצייד אותם בכל כך הרבה בטחון מלווה בזהירות וחושים בריאים. מקווה שיהיה לי את התובנה לעשות את זה, אבל בטוח בטוח שאני אדאג - אולי אם יהיה לי כח וכסף הם יסכימו, שנפגש שם? מכירה אנשים שעשו את זה עם הילדים ודוקא כולם נהנו.

למעלה