עעזרה בבקשה!!

Lifehouse16

New member
עעזרה בבקשה!!

שלום לכולם, לפני שבוע קניתי נעלי פוינט והתחלתי לשים אותם בבית והן ממש לא נוחות, מרגיש כאילו כל האצבעות שלי בפנים נמחצות, ויש הרגשה כאילו הנעל קטנה..בחנות אמרו לי שאין מה לעשות..אבל אני מרגישה שזה לא צריך להיות ככה, או שכן? ושמדדתי את הנעל מול המורה היא אמרה שהיא בסדר..אבל שאני נועלת אותן, ממש לוחץ לי מקדימה, ושאני עולה על פוינט עוד יותר .. מה לעשות?? תודה רבה!

אממ

תפרת את הסרטים וכל השיט? כי אם לא אז זכותך להחזיר לחנות בלי קשר, אם המורה שלך אמרה שהן בסדר אז אני מניחה שהבעיה שלך היא שאת לא רגילה אליהן. נעל אצבע מתעצבת אחרי מספר עליות ומשתנה לצורת הרגל שלך. גם לא יזיק לשבור אותן טיפונת במקומות הלוחצים-באיזור הזרת,ובקשת טיפונת

Lifehouse16

New member
לא..עדיין לא תפרתי את הסרטים

אבל עליתי עליהן כמה פעמים כבר בבית..וזה ממש מרגיש כאילו הן לוחצות.. אוקיי, תודה רבה בכל אופן!!

היתה לי בול את אותה הבעיה!!!

אני התחלתי בתחילת השנה הזאצת לעלות על פויינט ובהתחלה לקחתי מידה אחת יותר גדולה מהרגל שלי והנעליים היו לי נוחות.. ולפני שתפרתי תסרטים הראתי אותם למורה שלי והיא אמרה לי להוריד מידה.. ואז הורדתי מידה והמורה אמרה לי שזה טוב וגם בחנות אמרו לי שזה טוב אבל היו לי מזה כאבים שעליתי וגם שמדדתי אותם הם היו הכי לא נוחות בעולם.. אבל זה לאט לאט עובר.. וגם מאוד חשוב לגזור צפורנים ברגלים לפני שעולים זה הרבה פחות כואב.. וגם אם לא גוזרים יכולים לקרות ברגל דברים ממש לא נעימים!!!! בהצלחה.. אדווה

לי דווקא אמרו שככה זה צריך להיות!

שהאצבעות קצת נמחצות ושלא נוח בנעליים כל כך בהתחלה לפחות... מתרגלים...אין מה לעשות בנידוןאלא אם תחליטי לוותר על הפוינט(לא כדאי לך) תתחילי ללכת איתן בבית ולאט לאט הן יקבלו את הצורה של הרגל שלך...

Lifehouse16

New member
תודה לשתיכן!

למרות שהאצבעות שלי ממש נמחצות כנראה שזה באמת צריך להיות לא נוח בהתחלה ומתרגלים, תודה רבה !!

מרנינית

New member
../images/Emo29.gif אמממ

נעלי פויינט זה לא דבר נוח...חחח לא אמור להיות נוח בפנים...ברור שאמור להיות לא נעים... אתן תתרגלו עם הזמן

למעלה