עסק שחור מחר

Split Man

New member
עסק שחור מחר

הודעה מאירה - בת דודתו של אנדריי "קשמר". ---- למי שמכיר אותי ולמי שלא , רציתי לספר לכולם על מישהו מאוד יקר לליבי, בן דוד שלי, אנדריי ברודנר. אנדריי נהרג במלחמת לבנון השניה, ב 03.08.2006. (הקרב שהיה בלבנון ). לזכרו, הוקלט שיר ע"י חברים והמשפחה, השיר נקרא "נועד בשבילך". מחר (בלילה שבין חמישי לשישי) יושמע השיר ושיר נוסף של אנדריי (עוד לא החלטנו איזה) וראיון קטן יושמעו ב"עסק שחור",בשעה 00:30. תודה מיוחדת ללירון תאני, בנו הנדלר ואדיר דדיה שגרמו לזה לקרות. תודה לבנו על הסבלנות, ההבנה ושעות הקלטה הארוכות, ללירון תאני שהגה את הראיון ועזר לנו לאורך כך הדרך ולאדיר ששיפר לנו פלאים את הסאונד. תודה לכולם, תפיצו הלאה. אוהבת, שלכם אירה. נ.ב. בעיתון של מעריב, של יום שישי 19.04.2007 תיהיה כתבה של שלושת המשפחות השכולות ויואב, המפקד טנק.

מצמרר לשמוע את הסיפור האמיתי על מה שהלך שם..

לא נתפס באמת ששלחו לשם אנשים שרק יצאו מהצמ"פ... אנלא אשכח שהתווכחתי איתו פעם מחוץ לחדר אוכל,האם שיריון עדיף על חי"ר... אני עדיין לא מאמין שאמרתי לו את המילים האלה,שאנחנו השיריונרים לא עושים ולא נעשה, שום דבר משפיע בשירות ושהייתי מת לעבור לגולני או משהו כזה... הוא היה בנאדם נהדר..
לא תישכח...

hcsneB

New member
עוד הוכחה שלירון תאני אכן שונא היפ הופ

באמת כל הכבוד...

esvee

New member
בהקשר של אנדריי

אם מישהו באזור קניון הזהב בשעות 7 וחצי - 9 ... תקפצו לרחבת אקסייט. אנחנו שם.

skiney

New member
הקפצה ו.......

אם חשוב למישהו אז אני באמת מציע להגיע לזהב היום יש מצב שנישאר עד מאוחר כדי לשמוע כולם ביחד את השיר

kombinaizer

New member
כל הכבוד לכל מי שיזם את השיר

וכמובן הקליט, המון כבוד. ריגשתם... יהי זכרו ברוך.

למעלה