עסק קטן בארה"ב

Rose Line

New member
עסק קטן בארה"ב

שלום פורום חדשה בתחום ומבקשת עצות. אני מייצרת מוצרי אופנה בתחום האקססוריס וברצוני לשווק את המוצרים שלי בארה"ב/קנדה. הדרך שחשבתי לעשות זאת זה דרך אתר ובאמצעות נציגה בארה"ב או קנדה. לצורך כך אני צריכה לפתוח עסק בארה"ב. איך עושים זאת? אין לי כל כוונה לגור שם וזה לא נעשה למען קבלת ויזה או הטבות אחרות אלא נטו ע"מ למכור וכמה שיותר. אשמח לתשובות והכוונה

Cappuccino

New member
פתיחת עסק בארה"ב

אינה מחייבת הוצאת ויזה מיוחדת, אלא אם את מתכוונת לעבוד בו ו/או לנהלו בארה"ב ואני מבין שזה לא המקרה. ניתן להשתמש בויזת B1 הרגילה לצורך הגעה ושהייה של מספר חודשים להקמתו והרצתו של העסק וכן להגיע מידי פעם לצרכי פיקוח, פיתוח, ניהול מו"מ וכיוצ"ב. רישום והקמת העסק מבחינה משפטית זה דבר די פשוט, אך יש צורך להחליט תחילה, באיזו מדינה ומחוז את רוצה להקימו כי הרישום מתבצע דרך המחוז. למרות שאין זו כוונתך, הייתי מציע גם להתיעץ בדרך גם עם עו"ד הגירה, על מנת להכין את עצמך למצב בו תרצי בעתיד לשהות זמנים ארוכים או לנהל את העסק בארה"ב, דבר המחייב ויזת עבודה, או אפילו להשתמש בו כפלטפורמה להגירה בעתיד. בהצלחה ואם יש לך שאלות נוספות, לא להסס.

Rose Line

New member
תודה, אבל

אולי לא הובנתי נכון אין לי כל כוונה לנסוע לארה"ב ולכן אין לי צורך בויזה (לדעתי) אני רוצה למכור באמצעות אתר ודרך נציגה. לשאלתך באיזו מדינה? האם יש לזה חשיבות? ובכלל, איך עושים תהליך כזה מהארץ? יש אולי עו"ד המתמחים בנושא? אשמח להפניות. המשך יום נעים

Cappuccino

New member
OK,

אתר אינטרנט את יכולה להקים מהארץ. לגבי נציגה (למה לא נציג...), אם היא עצמאית ולא שכירה שלך, למה את בכלל צריכה להקים עסק בארה"ב?

נילי9

New member
איפה אפשר לראות את הדגמים שאת מייצרת

בבעלותי רשת בתי אופנה . אשמח לראות את הדגמים שאת מייצרת. בהנחה שאינך יבואנית - אלה יצרנית כמו שכתבת. כתבי לי

Cappuccino

New member
את מוזמנת לשלוח גם לי

יכול להיות שיש לי מישהי בארה"ב בשבילך.

Rose Line

New member
תודה על ההתעניינות

שלחתי לך מסר וגם ל fabianos22 מקוה להמשך מוצלח

israel972

New member
אופנת גברים

היי, אני יצרן בתחום אופנת הגברים בעיקר מכנסיים. האם זה תחום ששייך אליך? אני מחפש רשת .

laisraeli

New member
שילחי תמונות של המוצרים שלך

אנחנו נשמח לקדם לך את הרעיון , אם נוכל כמובן צרי עמנו קשר WWW.LAISRAEL.NET

קלי17

New member
שלום

נשמע מעניין , ואני מחפשת מה לעשות כאן בארה"ב אןלי נוכל לעשות משהו ביחד.. היכן אפשר לראות מה את מייצרת סגנון וכאלה..

Rose Line

New member
רעיון שבהחלט שווה בדיקה

שלחי את כתובת המייל שלך במסר ואשמח לשלוח לך תמונות.

למעלה