עסק מהבית - מיסים

עסק מהבית - מיסים

שלום, אני מתכוונת לתת שרותי ייעוץ בתחום מסויים ובהתחלה (אולי אפילו דרך קבע) אעבוד מהבית הפרטי שלי. לשם כך יעדתי חדר מיוחד. מה קורה עם ארנונה? אני לא צריכה רשיון לניהול עסק, אבל האם אני חייבת לדווח לעיריה שאני מנהלת עסק מהבית? בבקשה, אם אתם נותנים לי תשובה, נא להגיד את המקור (חוק, פסיקה. וזאת כי קבלתי תשובות רבות ושונות - יש אומרים לי שלא צריכה, יש אומרים שחייבת, יש אומרים שחייבת אבל לא צריכה, יש כאלה שאומרים שצריך אבל לא עושים את זה..... ויש אומרים שאין כל חוק ברור בתחום ועדיין אפשר לא לדווח. מה קורה לאמיתו של דבר, מה הדין? תודה רבה לכולם ושבוע טוב

עסק מהביית . אים תשים שלט על הקיר

מתחילות הבעיות . אים יבוא הלקוחות .שהשכנים לא יקטרו . אים זה הכל דרך הטלפון כמו אצלי . מס הכנסה מכיר בחלק היחסי של הארנונה . חשמל . מים . בהצלחה

ראיתי אנשים ששמים על הדלת

הכניסה פתק קטן של העסק . לא חייבים להודיע לערייה . רק לשלם מיסים . להירשם מייד במע"מ . ואחרי חודש ליפתוח תיק במס הכנסה . אחרת זו עברה על פקודת המיסים

anavi131

New member
לאחרונה עבר בקריאה שלישית בכנסת

חוק חדש הדן בסוגיית עסקים מהבית והכרה בהוצאות שונות: תקשורת,כיבוד,חשמל וכד'. יש יתרונות וחסרונות. בכל מקרה את חייבת לפתוח תיקים בביטוח לאומי,מע"מ ומס הכנסה. נסי לבקר באתר שער הממשלה ולהתייעץ עם רואה חשבון בקשר לחקיקה החדשה.

ההוצאות האלה מוכרות ע"י מס הכנסה

אים יש 4 חדרים בדירה . ובחדר 1 העסק אז 1/4 מההוצאות מוכר וזה לא שייך לחקיקה . אני שנים מכניס את ההוצאות האלה ומס בכנסה מכיר בהם . כי אני מנהל את המישרד דרך הביית . כל העסק הוא דרך הטלפפון . בילבד

למעלה