עסק בלונדון

טרול

New member
עסק בלונדון

היי אני תושב הארץ בן 23, יתחיל תואר אני מאמין בזמן הקרוב אבל הרצון שלי הוא לפתוח עסק בלונדון אולי משהו שקשור באוכל ולהעתיק את החיים שלי לשמה.
מישהו יכול לתת לי אולי רקע כגון: שכירויות של דירות או שווי של דירות בכלל
שכירויות של חנויות
האם זה משתלם?
ועם כמה הון עצמי בערך אתה אמור להגיע בשביל שברשויות בריטניה יתנו לך אזרחות ויגידו "הוא לא בא להתעלק על המדינה אלא להפך הוא מספק מקומות עבודה לאזרחים שלנו"

בקר12

New member
שאר עמנו טרול

ובינתיים השקיע את זמנך ו/או את הונך ו/או אונך בבחורה (או בחור) עם אזרחות אירופית ואז אולי תוכל להגר ללונדון.

טרול

New member
אוקיי אז ככה

יש לי חברה שאמא שלה אזרחית וממה שאני יודע על בני דודים שלה זה רק עניין של זמן עד שהיא גם תוציא ( אזרחות איטלקית)
אני והיא באותו הראש של לחיות שמה ובוא נצא מנקודת הנחה שזה רציני וסבבה והתחתנו והכל.

נגיד ואני לא מסתמך על זה ואני רוצה לרכוש אזרחות דרך האופציה השניה שלי והיא להגיע עם הון ולהשקיע, ידוע לך או לכם כאן מה צריך ואיך? כי הבנתי שיש סכום מסויים (לא יודע בדיוק כמה) שהם שוקלים אותך ברצינות וכמו שאמרתי לא רואים בך "נטל".

בקר12

New member
אחי הטרול אתה בדרך הנכונה

אין חובה אפילו להתחתן עם חברתך האיטלקיה. גורו שנתיים ביחד, נהלו חשבונות ומשותפים ואז תוציא ויזה דרכה (ויחד עמה) לבריטניה
בכל מקרה לא תהיה זכאי לאזרחות בריטית אלא לפחות אחרי 6 שנות מגורים שמה וכדי לקבל ויזת הגירה/עבודה יהיה לך הרבה יותר ראלי דרך חברתך ו/או אשתך לעתיד.

טרול

New member
חח האמת היא שלא

תודה רבה לכם.
אמשיך לעקוב פה ולהתעדכן.
הכיוון שלי הוא לפתוח עסק כלשהו שמה אולי בכיוון האוכל, אמור להגיע לי סכום די נכבד מתאונת דרכים שעברתי אבל השאלה היא האם זה יספיק.
אם קיימים אצלך עוד קישורים בנושאים אלו אשמח להתעדכן. תודה מראש

למעלה