עסק בארה"ב

eliranz1

New member
עסק בארה"ב

היי, אני בן 23 השתחררתי לפני פחות משנה מהצבא ובאותו היום של השחרור טסתי לארה"ב, קליפוניה, אני מאד מאד רוצה לפתוח כאן עסק אני מתלבט בין מספר רעיונות אחד הרעיונות הרציניים ביותר הוא פתיחת בית קפה- מסעדה, לא היה לי מעולם עסק, ולא למדתי מנהל עסקים, קיים בידי סכום כסף אך עדיין לא מספיק בשביל לפתוח עסק. האם קיים מישהו שיכול להדריך אותי כיצד מתחילים, מה עושים קודם ומאיפה מגייסים את שאר הכסף? אני יודע שזה יכול להשמע כמו-" אחד שאין לו כלום ורוצה הכל" אבל אני מאמין בעצמי ובכישורים שלי. אני רק צריך הכוונה! תודה מראש! אלירן

zoti

New member
אם יש לך אישור עבודה זה לא בעיה.

פשוט פנה לעו"ד והוא ידריך אותך בתהליכים הדרושים לפתיחת עסק במדינה בה אתה נמצא. אם אין לך אישור עבודה יהיה לך מאד קשה להקים עסק וזה כמובן גם יהיה לא חוקי לעבוד בו.

yaacovh

New member
פתיחת עסק בארה"ב

קיימת אפשרות לעסק עם פוטנציאל אדיר, עם השקעה נמוכה, עם המון סיפוק ועזרה לאנשים... עם תכונות של העסק האידיאלי . באם תרצה לקבל מידע, כדי שתוכל לבחון זאת, צור איתי קשר דרך המייל . בברכה ובהצלחה, יעקב

סאופאו

New member
ניסיון

כל הכבוד ידידי בלי הגישה שלך אי אפשר להסתדר להרבה זמן בארה"ב. אני מייעץ לך לקחת את הכסף שיש לך לשים אותו טוב טוב בבנק,להתחיל עם 3 אלך יספיק לך להשכיר בית ולהשתלב בעבודה בתחום... ברגע שתתמקם,תכיר מקומיים,תבחון אופציות ליוזמה עיסקית שתתאים למצב במקום.

למעלה