עסקית בפנגיאה

prizman

New member
עסקית בפנגיאה

הגענו היום ארבעה איש לפנגיאה המדוברת בהרצליה כדי לראות על מה כל המהומה. המסעדה בקומת קרקע של בניין משרדים אך כמובן בהפרדה מלאה. העיצוב די מינימליסטי ונאה עם מרווח הולם בין השולחנות ובר אשר לידו מקומות ישיבה למעשנים. על השולחן מפות ומפיות בד. המטבח מאחורי קיר זכוכית שקוף המאפשר לראות את הטבחים בעבודתם. בשעה 14:15 בה הגענו לארוחה היו מאוכלסים שולחנות בודדים בלבד. העיסקיות מתומחרות בשלוש רמות: 69,79, ו 89 ש"ח וכוללות ראשונה ועיקרית. אנו נטלנו אחת מה79 ושלוש מה 89 . וכך אכלנו:ראשונות, שתי מנות טרטר מוסר ים (במקום טונה אדומה שניגמרה) עם פירה תפוחים וחרדל יפני-טוב מאוד. שתי מנות סינטה צרובה עם לימון יפני ועוד-מעולה. עיקריות, קונפי מולארד ברוטב משמשים מיובשים על פירה קטיפתי מתפריט ה 79 -טוב מאוד. שתי מנות אוסובוקו טלה בשזיפים מיובשים ויין אדום כמדומני על אותו פירה-מצויין.ריזוטו פירות ים נימוח שכלל שרימפסים וקלאמרי על אורז אל דנטה מחד ונימוח מאידך-הטוב שאכלתי בארץ. קינוחים מחוץ לעסקית: בננה לוטי עם קוקוס, שוקולד וחלב ממותק טובה מאוד (35) ואנגלוטי ערמונים שהוא פירה ערמונים עם תפוז במעטפת בצק מטוגנת טוב מאוד גם הוא. יחד עם יין קב"ס תבור מסידרת אדמה שהוא הפייבוריט שלי לעונה זו (140) מים מינרלים ודיאט קולה הגיע החשבון לכ 520 ש"ח שווים ביותר. השרות של חן היה מצויין וכלל חביבות, בקיאות במנות והחלפת סכו"ם בין מנה למנה. שרותים נקיים אם כי חשוכים קמעא ויש גישה לנכים כמו גם למסעדה עצמה. סיכום: עסקית משתלמת ביותר ומין הסתם נדגום את המסעדה גם בערב.

ננה f

New member
בראבו

אתה בדיוק האיש להסביר לי את התעלומה של הבננה לוטי. W.T.F IS A BANANA LUTI.? זה היה נראה ככה ? פעם, נדמה לי שזו היתה הפומפיה שחיפשה בנרות אחת כזו...

prizman

New member
מה שבתמונה זו הבננה לוטי

התאילנדית האמתית שבקרוב אזכה לפגוש. לפנגיאה יש גרסה משלהם. ואם כבר זה המקום להזכיר שהחשבון כלל גם 3 אספרסו משובח, להבדיל ממה שקיבלנו במסה היום. ביקורת תגיע עוד מעט.

ננה f

New member
אהה... נוטש אותנו לטובת המלוכסנות

לי עוד אין מה לחדש לך, מחכה לשמוע על מסה, אם כי הפרומו נשמע בעייתי משהו..

ב ה י ר

New member
נשמע מצויין!

ידוע לך אם בשישי שבת העיסקיות תקפות? ואין אין על האנגלוטי ערמונים!

למעלה