עסקית בפודארט

ו שתי

New member
עסקית בפודארט

היינו שתיים, לחגיגות יום הולדת מאוחרות. לפץיחה מקבלים פוקצ'ה פרוסה ושרופה (אני מהמרת על פוקצ'ת יום אתמול שהוסתרה תחת מעטה השרוף-נפצוצי-טעים) ולחם כהה עם אגוזים וצימוקים, ומתבלים: צזיקי, חצילים, טבולה מקינואה (זו שאנחנו מכינים בבית שווה פי מאה) ושמ"ז, בלסמי ועגבניות. לראשונה, חלקנו קרפצ'יו סינטה עם ארטישוק קונפי, גבינת צאן ובצל ירוק. היה דיסקו. לעיקריות בחרנו:
סלט קלאמרי חם על מצע "עוגת" פולנטה ועלי ארוגולה בויניגרט הדרים: קלמרי גומי (מי זה היה שלא אכל כזה בארץ כבר שנתיים? אז אם את/ה מתגעגע/ת, זה הזמן ללכת לפודארט), העוגה אכזבה (סתמית ולא חיננית)- מנה שנראית בקונספט ייחודי ולא באנלי, בביצוע קצת צולע. ביקשתי שיחליפו, והוחלפה בלי בעיה.
ריזוטו שחור עם קלאמרי ושרימפס ברוטב סרטנים- בסופו של דבר אכלנו מנות זהות. הריזוטו שלהם קצת שוחה ברוטב, האורז מבושל במידה מדויקת, מלא טעם וארומה, והקלמרי? גומי. השרימפים היו מצוינים, ופירות הים היו במידה נדיבה ביותר (ואני מתעלמת מהחול באחד המולים, כי היו הרבה, והאירוע לא חזר על עצמו). המנה ענקית וכבדה, ובקושי הצלחתי לסיים חצי. שותפתי לארוחה אכלה יפה, וסיימה את הצלחת. אמא של ר' היתה גאה בה. התלבטנו ארוכות בנושא הקינוחים, ובסוף חלקנו מוס שוקולד - פרלין עם שכבת קרם ברולה וקרוקנט אגוזי לוז (חרף כל הדיבורים על רוכסנים וקיבות מתפקעות)----- מעולה. לא מתוק מדי, שפע מרקמים וטעמים מובחנים ומשתלבים בו זמנית, ביצוע מרהיב, למנה שכביכול יש בה לא מעט בנאליות. קפה קר (במקום שתיה חמה) והרבה מים. חשבון שעמד על 225 ש"ח. בלי שירות ועם אבטחה. אוירה נעימה, למעט זוג הורים חסרי בינה, שלא השכילו, ובאו עם הילדה בת השלוש שלהם, שצווחה ובצדק. ראבק. שעתיים של שמרטפית עולות 40 שקל. ומי שאין לו, שיאכל בשווארמה של שמש. חזרנו הביתה במזדה עם סאן רוף. סוג של פרדוקס צפונתלאביבי.

S i g u r R o s

New member
משפט דוחה משהו כתבת

ואני מצטט : "למעט זוג הורים חסרי בינה, שלא השכילו, ובאו עם הילדה בת השלוש שלהם, שצווחה ובצדק. ראבק. שעתיים של שמרטפית עולות 40 שקל. ומי שאין לו, שיאכל בשווארמה של שמש". ס ל י ח ה ?! אני מציע לך להכנס למאזדה עם הסאן רוף ולהיות בשקט. שששש...הס ! סורי, דחית אותי עם המשפט הנ"ל.

כהורה לשלושה בנים...

אני דווקא מבקש להביע הזדהות עקרונית אולי ההתנסחות היתה דוחה אבל אתמול אתמול ביליתי במסעדה (אורי בורי) וישב שם זוג עם תינוק והתינוק בכה בלי הפסקה והם אכלו בהנאה רבה והערב שלי התקלקל נהרס קפוט אז מי שמחליט לשתף את הסביבה בעל כורחה בפלא הבריאה מחלציו שלו אתה מגיע למקום ציבורי ראבק אורי בורי זה לא בורגר ראנץ' אתה יוצא לשם עם בת זוג ולא ממש לא מצפה לחוות ערב של בכי תמרורים של תינוק בן יומו צר לי מבחינתי הם אולי בעלי בינה אבל ככל שמעניין אותי שבאתי להנות במסעדה - הם לא השכילו לקחת שמרטפית כאמור ולאפשר גם לי להנות.

מאקי

New member
מצטערת.. אבל אתה מעליב בוטה ושוגה

החויה שהיא "חשה" היא מה שהיא העבירה. ילדה השביתה לה את ההנאה. אני חושבת שאני אם הייתי אחמשית הייתי נגשת ואומרת להם שזה מפריע למסובים האחרים. צר לי אתה הוא זה שיוצא חסר רגישות... או שאתה מסוגל לאטום אוזניך מרעש שכזה.... (במקרה הזה אני חשה רחמים למפרע לסביבה) ודרך אגב....אני דווקא לא מחזיקה ממזדה.. כסטייל. נפגש בילד הרביעי.

ו שתי

New member
במקרה הנ"ל

הילדה שכבר מאד ברת דעת, נהנתה לעמוד לצרוח (צרחות שאני לא מרשה לילדה שלי לצרוח להנאתה גם בגינת המשחקים) ולראות את ההורים שלה מתפעלים ממנה. זו לא התנהגות של אנשים אינטיליגנטים, זו התנהגות של אנשים טפשים שחושבים הבת שלהם היא נזר הבריאה גם בעיני הקהל הקדוש כולו, והכי חשוב, זו התנהגות של אנשים חסרי התחשבות וסנרוף הוא של החברה. אנחנו פועלים צנועים. נוסעים בפז'ו מודל 90' בצבע אדום. ידנית. עם חורי אוורור מתחת לרגליים של הנהג.

S i g u r R o s

New member
מצטער, אבל תבונה יכולה לעזור ../images/Emo3.gif

שמעי, פוטומאקי, עצם העובדה שמדובר על חוויה שהיא חשה ובסה"כ העבירה אותה, עדיין אין בה כדי להוריד קב של סלידה מעשרת קבין הדחייה שחשתי מדבריה. לא היה לה נעים? ביג וואו. עדיין, יש דרך להעביר את המסר תחת הדלות שבכתיבה כי "אם אינם יכולים להרשות לעצמם להוציא 40 ש"ח על שמרטפית שילכו לאכול בשווארמה שמש". משפט כזה הוא נבער ונפסד ובעיניי דוחה. מקובל עליי שלעתים ילדים יכולים לצווח ולהטריף. עם זאת, יש דרכים לטפל בזה במכובדות ראויה ובנועם. התנסחות מהזן דלעיל אינה מעורררת כבוד, בלשון המעטה, לזה הבוחר לכתוב אותם.

מאקי

New member
שמע נא ברנשי...

פוטומאקי אינו שמי אלא מאקי.. אם הייתי .. ולו חפצתי הייתי פוטו או מה שהיה עולה על רוחי. לעניננו... אני לא מסכימה ולא חשתי נוח ממה שאתה אמרת לושתי. לגבי ושתי? אולי בגלל שיש לי גם כמה ילדים.. אז הדיעה שלי שאין ילדים לא מחונכים.. יש הורים כאלה. וילדנו הם די מראה של סביבתם ובבואה של... ולכן הדיעה שלה כלפי הילדה ובעיקר מה עושים עם אחת כזאת.. נראתה לי.. ולדעתי סוגיה זו יכולה להיות מומשכת בפורום רלוונטי.. הורים לילדים צעקנים במסעדות.
והייתי רוצה שיהיה כמו הרבה מקומות באירופה.. שארוחות בשעות מסוימות אינן עם ילדים מתחת לגיל מסוים גם בארץ יש מקומות שכניסה מעל גיל 16 מותרת ולא מתחת. יערות הכרמל.. ויטליס באילת ובטח עוד שטרם יצא לי להכיר. ואנחנו תמיד כיבדנו אחרים. מגיע לי שיכבדו אותי כשאני יוצאת לסעוד.... הרי אולי אני טרחתי השקעתי.. הזמנתי ביבי סיטר... מספרה ושמלה לצאת לארוחה.. אז שמישהו אחר יחריב לי את הבילוי...כי הוא לא ?????????????????????????????????????????????. חומר למחשבה

S i g u r R o s

New member
ברנשי? ../images/Emo6.gif זה היה טופ

לא חשת נוח עם מה שכתבתי לושתי? SO ?! אני לא חשתי נוח עם מה שהיא כתבה. בכל אופן, מקווה שלא יחריבו לך את ערבייך המושקעים.

מאקי

New member
אני מודה לך.. על איחוליך הכנים

רק שאני נתתי את זה כמטפורה.. ואולי.. באחד הערבים נשב כולם לסעוד בשלווה.. ובלי מוסיקת רקע של צווחות קטנטנים.

למעלה