עסקית באדורה
אחרי המון זמן שקראתי ביקורות החלטתי גם אני לבדוק. הגענו בסביבות 15:00, היו במסעדה שני שולחנות תפוסים, אחד בדיוק התפנה.
לראשונות:
פאטה כבדים - מצויין! הפטה עצמו מתובל בנדיבות, הוגש עם ריבת אגסים טעימה (משהו עם קינמון ואולי גם הל??) וריבועים של ג'לי יין די סתמיים..
שרימפס בלימון קונפי- חביב. טעים אבל לא נפלתי. לטעמי היה צריך להדגיש ותר את הטעם הלימוני.
עיקריות:
אנטריקוט בבלסמי ואספרסו הוגש עם פירה- לא הספקתי לטעום.. הבן זוג אמר שבהחלט מורגש שהבשר איכותי, למרות שהיה עשוי מעט מעבר למדיום.
חריימה פירות ים הוגש עם בורגול- מנה מפוספסת לדעתי. המנה נדיבה בטבעות קלאמרי, שרימפסים, חצי סרטן, ופילה של 1/4 דג. אבל- הטעמים לא מספיק חזקים, בכל זאת חריימה- ציפיתי לטעם חריף, אפילו לא התקרב לפיקנטי.. הרוטב עגבניות היה די אנמי ועדין מדי בתיבול. חוץ מהפילה שהיה חם מאוד- שאר המנה הגיעה פושרת, וחבל. עדיין חיסלתי אבל בתחושות מעורבות.
קינוח:
זאכר הל אספרסו- בסיס של שוקולד מרוכז ומעליו גנאש שוקולד לבן ואספרסו (האספרסו לא הורגש בכלל, היה טעם של חלב ממותק), ואנגלז הל מעולה! מנה טעימה מאוד, אם כי גם מאוד מתוקה. התפוצצנו ויצאנו עם טעם טוב.
בקבוק קטן של קיאנטי איטלקי - יין צעיר, קצת חמצמץ, חביב לא היסטרי.
55 ש"ח לכל ארוחה עיסקית + 9 ש"ח תוספת לחריימה פירות ים + 8 ש"ח תוספת לאנטריקוט + 29 ש"ח לקינוח + 58 (נדמה לי) לבקבוק קטן של יין = 215 ש"ח שהשארנו לפני טיפ.
שירות- ממש מצויין. המלצרית היתה נעימה, מסבירה, סבלנית, בדקה מה קורה והציעה חלופות, לא הציקה ונתנה פרטיות. שירות כמו שצריך.
עיצוב- המסעדה בפנים מקסימה, כסאות נוחים וכורסאות, נרות, ממש אחלה. יש גישה לנחים אבל לא לשירותים- שנמצאים בקומה השניה (שם יש עוד כ-4 שולחנות). הייתי מוסיפה עוד איזה וילון לחלון זכוכית הגדול והריק, כי בכל זאת- הנוף של רחוב בן יהודה הוא לא משהו..
ולסיכום: היה נחמד מאוד, אם כי יש מקום להשתפר. אין ספק שמחיר העיסקיות שווה ביותר, למרות שבשורה התחתונה החשבון שלנו התנפח בגלל תוספות (מנות יקרות, יין וקינוח).
אחרי המון זמן שקראתי ביקורות החלטתי גם אני לבדוק. הגענו בסביבות 15:00, היו במסעדה שני שולחנות תפוסים, אחד בדיוק התפנה.