עסקאות פטורות

עסקאות פטורות

העסקאות שלך הן עסקאות פטורות (שעור אפס זה משהו אחר) נכון שמבחינתך התוצאה נראית על פניה אותו דבר. צריך הגדרה יותר מדויקת של העיסוק שלך לא כל מי שההכנסות שלו נמוכות יכול להיות עוסק פטור לפעמים למרות הכל הוא צריך להרשם כעוסק מורשה בהצלחה עדן אליעד- יועצת מס

עסקאות פטורות

אם הגדרת העיסוק מאפשרת לאיש להיות עוסק פטור אז העסקאות פטורות. אם הוא אינו עוסק פטור אז ההכנסות חייבות אבל בכל מקרה אילו א הכנסות בשעור אפס עדן אליעד -

יועצת, עשית "סלט"

עוסק פטור בכלל לא מדווח עוסק מורשה מדווח, אבל חלק מעיסקאותיו (לפעמים) הן פטורות עוסק פטור ועיסקה פטורה הם שני נושאים שונים נ.ב. מוטי- אולי כדאי להעביר פתיל זה אל תוך השירשור הרלוונטי?

למחוק או לא?

אני מרגישה שאני מרגיזה אותך ואין זו כוונתי קודם כל קבל את התנצלותי אני חדשה בכל הנושא של הפורומים , אין לי הבנה בנושא שרשורים (קראתי את המילה בתגובות) וכל מה שאני עושה , יש בזה הרבה נסוי וטעיה אז אני מבקשת רק מעט התחשבות , לא יותר מכך מקבלת את ההערות באהבה ובתודה אני תמיד שמחה ללמוד מטובים, גדולים וותיקים ממני מאחלת לכם יום שמח, עדן

mstern

New member
לעדן

קודם כל ברוכה הבאה. אני חושב שלא צריך לקחת ברצינות את המדיום הזה של הפורום, מי שרוצה יעוץ רציני שישלם עליו... עניינית, לי יש הרבה סבלנות ולא מפריע לי שאת התשובות את כותבת במקום אחר.

למעלה