ענת ! בבקשה תעזרי לי אם חברתי הלסבית !
ח חומי האחת והיחידה New member 19/6/04 #3 זאת לא אני!!! זאת איזה מתחזה מפגרת... ואם היא הייתה יותר חכמה היא הייתה מעתיקה גם את החתימה... אם לא שמתם לב...
זאת לא אני!!! זאת איזה מתחזה מפגרת... ואם היא הייתה יותר חכמה היא הייתה מעתיקה גם את החתימה... אם לא שמתם לב...
P p r u d e n s New member 19/6/04 #6 מניסיון../images/Emo176.gif לכי ל"תפוז משוב" וצרפי קישור להודעה שלה ולכרטיס האישי ותבקשי שיחסמו אותה. זה יקרה מחר, כמו שקרה לי עם p r u d e n sי
מניסיון../images/Emo176.gif לכי ל"תפוז משוב" וצרפי קישור להודעה שלה ולכרטיס האישי ותבקשי שיחסמו אותה. זה יקרה מחר, כמו שקרה לי עם p r u d e n sי
I i l i New member 19/6/04 #4 כאילו מה את/ה רומז/ת? שענת לסבית? ותפסיק/י להציף.. או מה את/ה רוצה שהיא תעשה תרמוס אותה למוות.. יאללה קישטא..
כאילו מה את/ה רומז/ת? שענת לסבית? ותפסיק/י להציף.. או מה את/ה רוצה שהיא תעשה תרמוס אותה למוות.. יאללה קישטא..
T the mush New member 19/6/04 #5 תשימי ../images/Emo23.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif הכינוי המכורי של חומי הוא - חומי האחת והיחידה זאת בטח ענת..
תשימי ../images/Emo23.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif הכינוי המכורי של חומי הוא - חומי האחת והיחידה זאת בטח ענת..
ע ענת המלכה של הפורום New member 19/6/04 #7 אוקי, תרנגולות. הגיע הזמן לעשות סדר בלול. כשהמלכה רוצה להגיד משהו, היא אומרת אותו. לכולם. ובעיקר למי שלא רוצה לשמוע. ובמילים אחרות, המלכה, לעולם, אבל לעולם, לא תתחבא מאחורי כיוני (ועוד מכוער) כדי להגיד משהו. ברור? יופי. אז תצדיעו ותתפוגגו לי מהנוף.
אוקי, תרנגולות. הגיע הזמן לעשות סדר בלול. כשהמלכה רוצה להגיד משהו, היא אומרת אותו. לכולם. ובעיקר למי שלא רוצה לשמוע. ובמילים אחרות, המלכה, לעולם, אבל לעולם, לא תתחבא מאחורי כיוני (ועוד מכוער) כדי להגיד משהו. ברור? יופי. אז תצדיעו ותתפוגגו לי מהנוף.
R R E M U S New member 21/6/04 #10 לא הבנתי למה ענת לעזאזל אדומה?!?!?! למה מינו אותה להיות אדומה אם היא כזו איכסית?!!!