ענת....!

i l i

New member
ענת....!

ענת יקירתי... אני מאוד מעריכה את המאמץ היקר שלך להציק לנו תישארי... את מזכירה לי בדיוק את הילדים הנדבקים שכולם צוחקים עליהם מאחורי הגב.. האלו המלשנים שכולם מנצלים אותם בשעות הצורך... אני מבינה שזה עניין של צומי.. שאני אבין האופי שלך באמת נדפק חזק שאפילו אנשים שלא מכירים אותך שונאים אותך ומארגנים עליך חרם... כמה עצוב.... באמת מה היינו עושים בלעדייך... את כמו קמילה בפרוייקט Y פילאר במורדים... ליבי בסברינה המכשפה הצעירה... השדים במכושפות.. את מבינה את זאת שכולם שונאים שמכניסה פלפל לתוכנית.. במקרה שלנו פורום בלעדייך לא היה מעניין כל כך... בהצלחה ותמשיכי להיות שנואה איך שרק את יודעת...

סתיו מם

New member
אילי - את גדולה../images/Emo24.gif

את כל כך צודקת. זה כאילו - היא כזאת צפויה ענת הזאת. רק לעשות בלגן, כדי שישימו לב אליה... רק חבל שלפעמים היא גם מצליחה לפגוע...

RACHELI S

New member
פוגעת??! חחח..

בקטנה אחותי... צריך לפי דעתי לתסכל אותה: לא להתייחס להודעות שלה בכלל.. היא תרגיש מזה נחותה, אפשר ככה לעשות אותה כזאת קטנה.. נכון??

כמה פרטים על עצמי ../images/Emo47.gif

קודם כל, תודה לאילי. הרבה מילים יש באימייל שלך, וזה בטח לא היה לך קל. ועכשיו, במעבר חד, למישהי שלא נראית כמו חיה דרוסה (או, אם תרצו, מהחיה אל היפה): אני, אילי קטנה, הסיוט האפל של ילדות דחויות כמוך. אצלי לא תמצאי את המבט המרחם, שאת כל כך רגילה לקבל מאנשים. בבית הזה אין לב. אני יודעת בדיוק איך נראים החיים של מכורת פורום כמוך (הם לא, פשוט כי אין לך כאלה). ואני מחכה... מחכה שיצוץ פתאום איזה רגע נעים, איזו קרן אור קטנה באין חיים שלך, כדי לדרוך עליהם בנעליים המעוצבות שלי ולחייך. אז בפעם הבאה שאת מרגישה צורך לא נשלט לנסות ולהכפיש את המלכה שלך...
"יומני היקר, פורום... פורוםםם... פורוםםםםםםםםם... פורום. שלך, אילי" (עוד יום עבר)

ODana

New member
אילי, אהבתי../images/Emo23.gif

נראה לי שאת מה-זה קולטת אנשים, ובעיקר אנשות
. גם הלך לך מצויין עם הטריק של הבנים וגם הבאת אותה בניתוח אישיות מעולה של הבהמה
. ואם כבר ניתוחי אישיות - מי מכירה את המבחנים של ויוי באורנג'? אני התמכרתי חזק. יותר קטלני מורדה רזיאל ז'קונט!!!

למעלה