ענת... ענת אני מאוד שמח שהחלטת לחזור... את אחלה ענת וחבל לפורום לאבד אחת כמוך! שיהיה לכם יום טוב....
פ פלסר גבעתי2002 New member 4/10/02 #1 ענת... ענת אני מאוד שמח שהחלטת לחזור... את אחלה ענת וחבל לפורום לאבד אחת כמוך! שיהיה לכם יום טוב....
ע ענת של מאי 1 New member 4/10/02 #2 ../images/Emo9.gifפלסרוש היי../images/Emo9.gif אני לא הלכתי לשום מקום,ולא הולכת לשום מקום. אני חוששת שתאלצו לסבול אותי כאן...... יום נפלא לך,ושבת שלום. נו אתה עדיין שומר שבת? כי אני רוצה שנכנס הלילה לצאט.
../images/Emo9.gifפלסרוש היי../images/Emo9.gif אני לא הלכתי לשום מקום,ולא הולכת לשום מקום. אני חוששת שתאלצו לסבול אותי כאן...... יום נפלא לך,ושבת שלום. נו אתה עדיין שומר שבת? כי אני רוצה שנכנס הלילה לצאט.
פ פלסר גבעתי2002 New member 4/10/02 #5 אורן וענת היקרים...! אני עדיין שומר... ולא נראה לי שאפסיק פעם. אני אוהב את הדת... ולפי דעתי הדת היא דרך חיים שאני רוצה וזו הדרך טובה בשבילי... שיהיה לכולכם שבת שלום!!!
אורן וענת היקרים...! אני עדיין שומר... ולא נראה לי שאפסיק פעם. אני אוהב את הדת... ולפי דעתי הדת היא דרך חיים שאני רוצה וזו הדרך טובה בשבילי... שיהיה לכולכם שבת שלום!!!