ענת כנסי !

BlogTV Police29

New member
ענת כנסי !

ישנו ויכוח רציני בין אייל לסקסית 23, המקרה הגיע לתלונתה של סקסית 23 במשטרה כנגד אייל, מאחר ומדובר בתלונה גם על אלימות מצד שני הצדדים, הבנתי כי קיים צו הרחקה וכי אסור לאייל ליצור איתה קשר בדרך כל שהיא. מתברר ואף אפשרי כי אייל וחבריו האחרים נכנסים וממשיכים להקניט את סקסית 23 ומקללים אותה, ומתערבים ואף מנסים לשכנע אותה לבטל את התלונה וכ"ו. מאחר ואלו הן עבירות פליליות של אי מילוי הוראה חוקית נסיון להדחת עד, וכל זה דרך האתר שלנו, ומאחר ואני מכיר מקרים די דומים של בעיה שנגרמה לאותו אתר, אני מציע שעד שלא תסתיים הפרשה להרחיק את שני הצדדים ! ותגידו שאני לא צודק... !

BlogTV Police23

New member
אממממ...

אני לא חושבת שזה רעיון טוב להרחיק את סקסית23, פעם חשבתי כך אבל זה לא ממש יעזור לפתור שום בעיה הבחורה בסה"כ מסכנה יש לה בעיה פסיכולוגית אין לה אף אחד בחיים ופה היא מדברת עם אנשים, אמממ לא יודעת...

BlogTV Police29

New member
אנחנו לא בי"ח לחולי נפש

ודבר שני רציתי לעורר את העיניין החוקי, יש פה עבירות פליליות שאסור לנו לעבור לסדר היום ! ! !, אני כאיש משטרה ותיק יודע חד משמעית שעבירות מהבוג הזה שמתבצעות דרך האתר, במיוחד אחרי שנאמר לאותם אנשים הקשורים לסיפור כי אסור להם להיפגש גם דרך האינטרנט הופך אותנו (אתר תפוז) לגורם מסייע לביצוע העבירה.

BlogTV Police21

New member
אם מה שאתה אומר זה נכון...

כל אתר אינטרנט (עם צאט לצורך העיניין), צריך, ברגע ששני אלא מתחברים אליו בו זמנית, להתחיל להרחיק אותם או שהאתר "יספוג את החום"? לא נראה לי שתפוז צריכים להיות אחראיים על צו אשר ניתן לאחם א' ואדם ב'. אילו הצו היה ניתן לתפוז, בסדר... אבל הוא לא. מי שמפר את הצו, לפי דבריך, הוא שני הצדדים ולא תפוז.

BlogTV Police29

New member
בוא תלמד קצת שי !

מכיוון שיש לי קצת יותר נסיון אני מרשה לעצמי להגיד לך את זה, קח לדוגמא מצב של שניים שרבים במועדון, מה קשור המועדון, לא קשור אבל מוצא לו צו סגירה לאלתר "מקום שבוצעה בו עבירה" ולא משנה למה רבו בכלל. כאן המצב הרבה יותר ברור מכיוון שנאמר לשניים מפורשות כי נאסר עליהם ליצור קשר אחד עם השני וגם נאמר בצו "גם לא בדרך האינטרנט". השאלה היא האם כדאי לתפוז לקחת סיכון ואני מציע למי שלא מבין בזה שהצעות, לא יתן... אל תכעס, אני חוקר פשעים ואני מבין בזה...

Queenati

New member
נתחיל בכך

שאף צד לא פנה אלינו. בדר"כ אנחנו לא מתערבים בשום צד ולא נוקטים עמדה כלשהי. אם הוא מציק לה - שתצלם מסך ותפנה שוב למשטרה. ואם זה לא הוא? אלא מישהו אחר? רק המשטרה רשאית לברר את הנושא ולחקור. אנחנו לא מתערבים בסכסוכים שלהם.

למעלה