ענת הראל על הגמר

ענת הראל על הגמר

"מי מהמושבעים בצד שלך?

"זה מאוד תלוי בתוצאות ה־SMSים. אם שגב יודח, ואשב מול אנה, אני מאמינה שהמושבעים שתכננו להצביע לו, יצביעו לי. לא בגלל שהם אוהבים אותי, אלא כי הם שונאים אותי פחות מאשר את אנה. אני מקווה שעזאם, נטלי דדון, בוקי, משה ויוליה פלוטקין יצביעו לי. אולי אפילו שגב. אם אשב מול שגב, אין לי סיכוי לנצח".

http://www.xnet.co.il/xo/articles/0,14718,L-3096913,00.html

Im All That

New member
אני גם חשבתי ככה...

לצערה של ענת, שגב יעבור את הסמסים ואנה כנראה זו שתודח.
אבל אני דיי בספק בקול של יוליה - הוא יכול לתת את הניצחון לשגב או ליצור תיקו. אני מאמין שהיא תיתן את הקול לשגב.

אורישקי

New member
עיצבן אותי מה שאמרה על איתי

הוא הגיב לה יפה.
אבל חוץ מזה, האמת שהיא אמרה כמה דברים נכונים אבל, זה באמת מחזק את הטענה ששגב וענת היו שני השחקנים הכי רציניים וחזקים במשחק, כל אחד בדרכו. מעודד לדעת שהיא אומרת ששגב ינצח 5-3 אם יעלה באסמסים. אני כן מעריך אותה.

Im All That

New member
אהבתי גם כשהיא אמרה:

("אני ואיתי שגב היינו היחידים שחשבו אסטרטגיה. גם תורג'י, אבל פחות")

לדעתי כשביקשו את התגובה של איתי שגב, לא אמרו לו שהיא אמרה את זה...

Im All That

New member
וגם..

אני חושב שהכסף יקבל שימוש טוב אצל ענת ושגב, שרוצים להשקיע בילדים שלהם מאשר אנה, שכנראה תשקיע בסדויו שלה או בשיעורי נהיגה...
מה גם שלדעתי היא כבר יודעת שלא משנה מול מי היא תעמוד מבין השניים להצבעת המושבעים, היא לא תנצח בכל אופן, ולכן לדעתי היא מגיעה כשהיא לא מתרגשת בכלל, ובצורה תבוסתנית מראש. - באמת שאני לא אבין אנשים שמסמסים לה, בזבוז של כסף....

X יו יו S

New member
שניהם עיצבנו אותי

X יו יו S

New member
בסוף

כתבה על שגב הייתה במעריב
כתבה חמודה

אגב לכל המעליזים על תורג'י

שגב אמר שאם לא זוכה הוא מציע נישואים למאיה

למה?

כי זה נסיון להפעיל סחיטה רגשית על פרסטר?

בלי קשר, נראה לי שפרסטר לא יצביע לו. כי לפרסטר יש בטן מלאה עליו בגלל ההשפלות, לעומת זאת נגד ענת או אנה אין לפרסטר שום טענה.

survivortvk3

New member
עכשיו זה עוד יותר מחזק את הטענה שלי ש

כל החמישייה יצביעו לשגב, אני דיי אופטימי שהוא יעבור את האסמסים ואנה תודח, יש מלא אנשים שאומנם לא סובלים אותו על מה שעשה בהדחה של בוקי אבל אומרים שהוא הרע במיעוטו, ובנוסף יש את המעריצים שלו , ענת עושה קמפיינים ככה ששניהם יעלו, אנה לעומת זאת גם שנואה , גם תורג'י מוסיף לשנאה עליה וגם לא עושה כלום בשביל לקדם את ההצבעות שלה
ונאמר אמן.

Im All That

New member
..

אני גם חושב שלמרות שלאנה יש עבר עם סמסים, שהיא זו שתודח...
חוץ מפקאצות פה ושם, אני לא רואה אנשים שיותר מידי מגנים עליה... כולם קוראים להצביע או לשגב או לענת, ואנה כמעט ולא מוזכרת.
אז לדעתי אנה היא זו שתודח בסמסים ושגב הוא זה שינצח לפי החלטת המושבעים 5-3.

אורישקי

New member
אין לה סיכוי לדעתי

וכמו שזה נראה היא גם לא עושה משהו כדי לשפר את המעמד שלה, וגם המושבעים יודעים שלא משנה מי מודח באסמסים, אנה לא תצא מנצחת בערב הזה. כמו שהיה ברור שנטלי לא תזכה בעונה הקודמת.

למעלה