ענת המלכה! אני... אני.... מעריצה אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךך אההההההההההההההההההההההההעעעע ביצ'ית שכמותך!
F Frozen Inside New member 27/3/04 #1 ענת המלכה! אני... אני.... מעריצה אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךך אההההההההההההההההההההההההעעעע ביצ'ית שכמותך!
† † DarkSpell † New member 27/3/04 #2 ../images/Emo45.gif.. אנת היע קזו מלקע..|קתר| יא עללהע אנת טאסי לי ילד|טינוק| יא יו איזה מלקה אנת היע קזו מגניווע יאהאה אנת!
../images/Emo45.gif.. אנת היע קזו מלקע..|קתר| יא עללהע אנת טאסי לי ילד|טינוק| יא יו איזה מלקה אנת היע קזו מגניווע יאהאה אנת!
F Frozen Inside New member 27/3/04 #3 תיסטמי! הנת רק שלי! |קועס| וטילמדי ליחתוב יה מיפגרת הנת הי ביצ'ית המיתית הני מטה הלייה הי שולתת והי המודיל שילי לחיכוי! חה הני ביצ'ית! מיפגרת שכמוח! קולם מיפגרים ורק הני חחמה!|סרוט|
תיסטמי! הנת רק שלי! |קועס| וטילמדי ליחתוב יה מיפגרת הנת הי ביצ'ית המיתית הני מטה הלייה הי שולתת והי המודיל שילי לחיכוי! חה הני ביצ'ית! מיפגרת שכמוח! קולם מיפגרים ורק הני חחמה!|סרוט|
† † DarkSpell † New member 27/3/04 #4 שיא וועו עת ביצ'ית וועו שיגאון רגא מה זע פה אנת שילי מיפגרת מה זע לחי מיפה היא מודיל לחיכוי שילי! חה מה עת עומרט לי ללחת ליחתוב את יותר טובא יה אבלע|תמבל| דרח הגב חג סמך לקולם|מצע| ואחשיב לריב של שטינו עז רינת לחי הביטה בשדר מה זע פה
שיא וועו עת ביצ'ית וועו שיגאון רגא מה זע פה אנת שילי מיפגרת מה זע לחי מיפה היא מודיל לחיכוי שילי! חה מה עת עומרט לי ללחת ליחתוב את יותר טובא יה אבלע|תמבל| דרח הגב חג סמך לקולם|מצע| ואחשיב לריב של שטינו עז רינת לחי הביטה בשדר מה זע פה
° °•°Meitar Rojas°•° New member 27/3/04 #6 אנט , הני גם מאריצע עותח סתם .. נראה לך? גם אם ישלמו לי אני לא אצא איתך לפינת הרחוב